Terug naar het overzicht

Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Fuerteventura
Leeftijd: 54
Mijn wens

Lieve medewensers,
Lieve medespelers,
Lieve medereizigers,
Lieve medewerkers,
Lieve tegenwerkers ;-)
Lieve mede-lijders/leiders ;-)

Via deze weg wil ik jullie Allemaal, zonder enige uitzondering DANKEN voor Jullie Unieke bijdrage aan de totstandkoming én de uitvoering/vertolking van onze gezamenlijke onovertroffen, Never-Ending Bestseller "Het Leven"

DANK aan hen die in mij bleven/blijven Geloven!
DANK aan hen die hun Vertrouwen in mij verloren!

DANK aan hen die mij bleven steunen!
DANK aan hen die mij lieten vallen en botsen!

DANK aan het Universeel centraal Controle Systeem waarop ik 36/u per dag en 9/9 dagen beroep mocht/mag doen!

DANK omdat ik Eindeloze Dankbaarheid kan en mag ervaren vanwege de Eindeloze Kansen & Herkansingen!

DANK voor het mogen herontdekken van de feilloze rechtvaardigheid binnen ons Gezamenlijk Centraal Interactie Systeem dat velen GOD noemen!

DANK voor de mogelijkheid om eender welke droom daadwerkelijk te mogen/kunnen/durven doorleven!!!

DANK omdat ik ondanks de 'errors' in mijn eerdere Scripts/Scenario's toch over het vermogen kon/mocht/durfde te beschikken om door te blijven gaan/werken op vlak van:
Glimlachend Observeren!
Waarachtig/Daadwerkelijk Geloven zonder te zien!
Passioneel Beminnen zonder fysieke aanraking!
Oeverloos Vertrouwen in de constructieve Noodzaak van eender welke bijdrage!
Begripvol Motiveren van mezelf en anderen!
Liefdevol Inspireren, zowel verbaal als non-verbaal!
En zoveel meer Bezielde, Bevrijdende Vermogens!

Mogen ook Jullie Allemaal, zonder enige uitzondering, in staat zijn je gezegend, beschermd en gedragen te voelen vanwege jullie unieke inzet en vertolking in onze gezamenlijke, Multi D vertolkte bestseller "Het Leven"

Liefs, Succes en Mega Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Commentaar

Citaat.142

Ik heb me ontelbare keren
'moeten' en 'mogen' vergissen
om telkens opnieuw te herontdekken
dat
niets ooit écht een vergissing was!


G. Maria .X – 6 Oktober 2013


Bron:
http://www.oriconet.com/?citaten-zonder-graten,4,,,6
Naam: Enrique
Datum: 19 oktober, 15u24
Reactie: Lieve Gerda Marie,

Iedere keer wanneer ik iets van je lees, sta ik versteld van je levenswijze. Nu weet ik ook wat jij schrijft dat daar muziek van staat op YouTube, heel rustgevend, voor mij tè rustgevend.
Ik geloof wat jij schrijft dat dat geen werkelijkheids grond heeft voor de huidige maatschappij.

Je schrijft dat je 36 uur per dag (?) en 9/9
dagen gebruik mocht/maken van het Universeel Controle Systeem.
Zoals je weet heeft dit systeem te maken met de pyramide.
1+2+3+ --------- 34+35+36 = 666
Dit is het getal van het beest uit het boek Openbaring.
Deel je de zijden van een gelijkzijdige pyramide in 36 parten en je verbind deze parten met elkaar, dan krijg je exact 666 vlakjes.
Nu was er buiten het paradijs een bestaande
maatschappij waar de zonen Gods regeerden, heel
goed mogelijk volgens het systeem waar jij nu in leeft. Het heeft met het universum te maken,
waar de mens nu geen toegang tot heeft.
Mag ik je aanraden de website : ¨Hij Komt¨ van
Franklin ter Horst eens op te slaan en dan het artikel ¨de reuzen waren op aarde¨ eens door te nemen. Hier vind je een grondige beschrijving van die (buitenaardse)
maatschappij op aarde, met meerdere foto´s van
wat er nu nog van te vinden is.
Ook staan er foto´s op van stenen waar mensen
met sauriërs lopen; da´s echt zolang geleden nog niet.

Wil je iets meer van het getal 666 weten, ik heb er een kort artikel overgeschreven, welke op mijn site staat.

Vriendelijke groeten,

Enrique,
www.eindtijdkerkvangod.com

website Franklin ter Horst:
¨Hij Komt¨, of zijn naam intikken.

Opmerking: wie kan mij helpen dat ik niet allemaal van die gebroken regels zie als ik iets plaats?
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 november, 13u36
Reactie: Lieve inspirerende Enrique,

Eerst en vooral Bedankt voor jouw uitgebreide reactie!

Uiteraard zijn er meer mensen dan ik die er een gelijk(w)aardige visie en een gelijk(w)aardige levenswijze op na houden.
En daardoor zal je inderdaad op YouTube en elders teksten, muziek of beeltenissen treffen die op diverse fronten gelijken op hetgeen ik onder andere via het wensenboek van Geert Kimpen met jullie deel.

En toch zal elk van ons op diverse fronten en in diverse situaties nog heel anders omgaan met dezelfde materie.

Jij bent naar aanleiding van mijn ludiek bedoelde uitdrukking 36/36u en 9/9dagen, bijvoorbeeld met ontledingen van getallen en constructies bezig en ik hou het liever heel eenvoudig.

Ik leef vanuit de intentie om zoveel mogelijk te laten zijn zoals het is.
Dat doe ik onder andere door er zo zuiver Liefdevol als mogelijk (lees: Geduldig, Verdraagzaam én Vreugdevol mogelijk) op te letten dat ik wel degelijk leef in een status van Aanvaarding & Vertrouwen in de Feilloze Perfectie van God's Plan en/of de 100% Constructieve Universele bedoelingen van onze gezamenlijke bron van Genereus Optimaal Distribueren (GOD).
Dat doe ik onder andere door met woorden en zinsconstructies te spelen met het oog op constructieve, humorvolle resultaten waarin toch de 'serieuze' essentie van mijn bedoelingen verweven zit.
Dat doe ik onder andere door Glimlachend Dankbaar te zijn voor alle kansen en herkansingen die non-stop aan mij en élk van ons gegund worden.
Dat doe ik onder andere door in mijn eigen gezinnetje en nabije leefomgeving zo daadwerkelijk mogelijk te leven volgens hetgeen ik ook wel eens mijn Love-Laugh-Lifestyle noem.
Hierover kan je zowel op mijn website als mijn blog meer lezen:
http://safe-with-a-smile.blogspot.com.es/p/love-laugh-lifestyle.html

Verder ben ik op een totaal andere wijze Gelovige van ons gezamenlijk GOD-systeem en/of GOD-fenomeen.
Bij mij is dat niet aan religie gekoppeld waarin onder andere gewag wordt gemaakt van het wel door God bedoelde goede en het niet door God bedoelde kwade.
Bij mij is dat gekoppeld aan een geloof in de 100% gelijkwaardige noodzaak en/of de onverdeeld constructieve essentie van élk facet van de schepping.
In mijn visie en/of in mijn innerlijke leefwereld heeft onze gesofisticeerde oerbron van Genereuze Optimale Distributie (GOD) wel degelijk élke aanwezigheid van 'wat is zoals het is' bedoeld zoals het zich manifesteert.

Ik heb mijn visie louter opgebouwd aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen.
En telkens opnieuw bewijst het constructieve nut van het zogenaamde slechte/kwade/negatieve zich.

Ik heb daar geen papieren bijbel voor nodig, ik lees de authentieke bijbel van “Het Leven” met mijn Glimlachend geopend Hart en ik straal van Vreugde als ik daar lees dat ik op eender welk moment mag Vertrouwen in de absolute Perfectie van het Universeel Plan dat volgens een eenvoudig en doeltreffend principe van Genereuze Optimale Distributie functioneert.

Wat simpelweg wil zeggen dat élk van ons te ervaren en waar te nemen krijgt in verhouding tot ons Geloof en/of in verhouding tot ons Vertrouwen en/of in verhouding tot onze authentiek gevormde meningen/oordelen/vooroordelen enz.

Er valt niets te bestrijden voor hen die durven te Vertrouwen in de non-stop Constructieve bedoelingen van onze oerbron, er valt enkel te ervaren en te ondervinden wat onze eigen reacties op het waargenomene en ervarene teweeg brengen.

En omdat ik telkens opnieuw ervaar dat weerstand bieden en afkeuren mij nog meer ongewenste fenomenen (lees: waarnemingen en ervaringen) brengt heb ik op een dag de bewuste keuze gemaakt om bij alles wat ik aanvankelijk als ongewenst, negatief of slecht ervaar zolang stil te staan tót ik er minstens 1 constructief facet in ontdekt heb.
En Ja hoor, dat loont zodanig merkbaar dat ik er maar al te graag een gewoonte of automatisme van wil maken.

Ik merk ook dat ik makkelijker constructief kan denken en handelen als ik Lach of als ik het woord Liefde in diverse talen in mijn gedachtegangen laat spelen.
Lachen en denken in termen van Liefde zijn dus mijn hulpmiddelen om enerzijds een manifestatie van een herkenbaar Liefdevol mens te zijn en anderzijds het Vertrouwen in de Perfectie van ons gezamenlijk interactief circuit van Genereuze Optimale Distributie (GOD) te behouden.

Voor ons gezamenlijk interactief circuit GOD is élke actie dus een goeie of perfecte actie (ja dus ook degenen waarvan wij in eerste instantie vaak menen dat GOD het zo niet bedoeld heeft) omdat het systeem GOD er nu eenmaal gerust in is dat na x-aantal 'dwalingen' élk bewustzijnsdeeltje toch weer tot het besef komt dat alles op eender welk moment verloopt zoals het oorspronkelijk bedoeld is.
En van zodra je dat als mens beseft dan leef je heel anders, dan ervaar je een haast onbeschrijflijk gevoel van Veiligheid en Geborgenheid waar onvermijdelijk een tevreden zucht en een Glimlach op volgt ;-) ;-)

Ook ik ben niet vrij van 'menselijke errors' en/of 5-zintuiglijke dwalingen en dus ook ik laat me nog 'vangen' aan de vermeende 'slechtheid' van de uit-de-context-getrokken fragmenten doch zoals ik reeds eerder schreef, ik koppel élke dag bewust terug naar mijn Geloof & Vertrouwen in de 100% Gelijk(w)aardigheid en/of de 100% Constructieve bedoelingen van alles wat zich manifesteert zoals het zich manifesteert.

En ja hoor, ik ben er meer dan ooit zeker van dat óók voor deze denk- en handelswijze voldoende 'werkelijkheidsgrond' heeft om te aarden in onze huidige maatschappij.
Er zijn meer mensen die dit reeds in hun eigen leefomgeving bewijzen dus ik blijf Fan van mijn wereldwijd beproefde en welbevonden Love-Laugh-Lifestyle ;-) ;-)

Ik Vertrouw, ik heb Geduld en ik laat me VerRassen!
En Jij?


Oh Ja...
Nog even dit...
ik zou niet durven beweren dat mijn leven en/of mijn levensstijl té rustgevend is hoor.
Want...
van zodra je in volle overgave kan/durft leven zoals ik leef dan komen er ook nog uitdagingen die spanningen met zich meebrengen.
Al zijn het wel het soort spanningen die ontzettend veel Levensvreugde, Passie, Creativiteit en Actieve vormen van naastenliefde doen opborrelen.

Test mijn Allesomvattende Universele visie/theorie maar eens uit en je zal al snel ervaren wat ik bedoel ;-) ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com



PS:

En Ja hoor,
in mijn visie is ook plaats voor jouw visie en die van alle anderen die nog steeds van mening zijn dat er zich zaken voordoen die GOD niet zo bedoeld heeft.
Ooit dacht ik er ook zo over.
Oiit.
Toen ik op geen enkele wijze in het fenomeen GOD kon geloven en daardoor ook van mening was dat er nogal wat onrechtvaardigheid heerste.
Lekker niet dus.
Er heerst enkel onrechtvaardigheid van zodra wij niet kunnen/durven Geloven in het daadwerkelijk transformerend karakter van onze eigen bewuste en onbewuste geloofsovertuigingen.

Liefs en nogmaals Dank voor jouw inspirerende reactie op mijn wens!

Gerda Maria

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: