Terug naar het overzicht

Naam: Amber
Plaats: Zwaag
Leeftijd: 35
Mijn wens

Een eigen plek voor mijzelf en mijn 2 zoons.Een huis om weer een thuis van te maken.En dan uiteindelijk een geweldige man om ons leven net wat completer en gezelliger en veiliger te maken.Iemand die wel interesse in de wereld om zich heen heeft.Die wel door dik en dun voor mij/ons wil gaan....Bij deze laat ik het los......
Naam: Gerda Maria
Datum: 28 oktober, 12u30
Reactie: Lieve Amber

Het was wellicht niet jouw bedoeling om iemand onbedaarlijk aan het lachen te brengen door het 'foutief' lezen van één specifiek woord in jouw wens-tekst.

Ik lees het 1e deel van jouw wens vlotjes door en dan blijf ik 'plots' haperen wij het woord 'complexer' en nu zal jij denken 'maar dat staat er helemaal niet' en dat klopt nog ook.
En dus hervat ik het lezen en herken het woord 'completer' maar geef toe... soms kan door 1 extra persoon in het gezin alles wel complexer ervaren worden hé.

Enfin, ik wens jou in eerste instantie het door dik en dun gaan voor jezelf, de rest volgt automatisch zo heb ik ervaren.
Met andere woorden: laat je geluk niet afhangen van het al dan niet verschijnen van een man in jullie gezinnetje hé.

Geniet met een stralende Glimlach van het onderweg zijn, geniet van het telkens weer ontwaken in een 'andere' tijdzone van Het Paradijs.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Mathias
Datum: 28 oktober, 18u39
Reactie: Lieve Amber,
Als je weer samen met je jongens een thuis gecreeerd hebt en de liefdevolle rust en warmte ervaart die dat met zich meebrengt zul je dat gaan uitstralen en zal de weg open liggen voor een lieve man die dat ook zo voelt.
Ik zat 12 jaar geleden in hetzelfde schip.Mijn vrouw was weg met een ander en ik mocht alleen verder met mn dochter en zoon. En we hebben het geredt .
En op het moment dat dat een feit was kwam mijn vriendin in mijn leven.
En de band die ik na die periode met mn kinderen heb gehouden is met mijn goud te betalen. Het is en blijft onze drieeenheid.
Geluk zit in jezelf, ervaar het en het leven wordt zo fijn.
Ik wens jou en je jongens alle goeds,
Liefs , Mathias

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: