Terug naar het overzicht

Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

Soms vraag ik me af waar ik telkens op zit te wachten. Op dat ene moment van verlichting, een geliefde, inspiratie, werk, zingeving, ... om oude gewoontes af te leren die in mijn ideale wereld niet meer bij me passen en die ik nog steeds in me draag en dan besef ik dat dit ene ogenblik waarbij ik stil blijf staan het moment is dat alles in beweging zet. Als het rustpunt na de verveling omslaat en een klare kijk geeft op het alles. Dan ben ik blij! Alles is in beweging... Het licht draag ik zelf evenveel als datgene dat leeft rondom mij. Ik hoef nergens op te wachten. En toch... de stilte waar ik naar verlangde stelt me gerust dat het potentieel ook ruist in mij. Blij ben ik als ik luister naar mijn ziel die me dit alles mogelijk maakt. Bewust. In alle stilte heb ik het nieuwe jaar ingezet. Dankbaar voor wat 2013 me te vertellen had en met een rustig luisterend oor voor datgene waarvan ik nog niet weet. Toekomst...
Commentaar

Het stelt me gerust. Voor alles is zijn tijd.
Naam: Els
Datum: 7 januari, 20u45
Reactie: De alchemist is daar. Hij staat niet voor de deur. Hij is aanwezig binnenin. Mijn lichaam is tot in zijn verste diepten immens, een immense grot, een diamantmijn. Wat blink ik schoon vanbinnen alle kleuren. Diamanten, robijnen, edelstenen schitteren in het rond. Werkelijk prachtig!!! Alle scheppende pracht en praal zit binnenin. Rijkdom noch verlichting hoef ik niet de zoeken. Het Alles Is Aanwezig! WAW!
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 januari, 14u17
Reactie: Lieve Els,

Bedankt voor jouw feedback en voor het citeren van een stuk blog-tekst. Ik heb in de laatste zin van jouw aangehaalde tekst een aanvulling aangebracht en er ook nog enkele alinea's met praktische tips aan toegevoegd.
Veel lees- en experimenteer plezier gewenst.

Bedankt voor het inspireren en motiveren meisje.
Je bent bij deze gepromoveerd tot mijn Lachbevorderend Zonneschijntje van de Dag ;-)

Héél véél Liefs vanuit het niets waarin alles zich manifesteert zoals het zich manifesteert ;-)

Gerda Maria
Naam: Gerda Maria
Datum: 8 januari, 11u21
Reactie: Lieve Els,

Inderdaad, alles verloopt al-tijd zoals het bedoeld is.

Blijkbaar vond de tijd het tijd worden dat ik jou nog eens een stralende Glimlach stuur ;-) ;-)

En als extraatje een link naar één van mijn blogartikels ivm Tijd.
Met als titel:
De Verdoken Schatten van “Verloren Tijd”

http://safe-with-a-smile.blogspot.com.es/2013/12/de-verdoken-schatten-van-verloren-tijd.html

Geniet er met volle teugen van want er schuilt zoveel meer in eender welk moment dan zelfs de grootste believer en/of de meest gedreven Glimlach Magnaat ooit kon vermoeden.

Bedankt om er te zijn zoals je bent!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Els
Datum: 12 januari, 14u20
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Echt fijn te kunnen lezen via jouw blog hoe synchroon de ideeën/oplossingen/eureka-momenten verlopen.

Ik citeer een citaat uit je blog:
Waarachtig Gelukkige & Succesvolle mensen beseffen (weten vanuit hun herhaalde ervaringen tijdens die zogenaamde Verloren Tijd) dat ook in de meest nutteloos lijkende situaties of in de ogenschijnlijk meest verdorven lijkende personen het soort Welgekomen Capaciteiten en het soort Eureka Informatie huist die onontbeerlijk is voor de opbouw van Duurzaam Succes & Oeverloos Geluk!

... en weet dat we goed bezig zijn. Ook al doen we even 'niets'. Het niets waarin oh zo veel gebeurt! Ware schatten ontdek je dan.

Dank je wel om deze alweer prachtige reactie met me te delen en heeeel veel liefs, met een enorm gulle lach op mijn gezicht waarvan het me opvalt hoe vaker deze reeds bij het ontwaken ontluikt en zich als een virus verspreidt.

Els

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: