Terug naar het overzicht

Naam: Marcel
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 46
Mijn wens

Gelijkgestemden per toeval te ontmoeten
Naam: Els
Datum: 18 januari, 20u46
Reactie: Beste Marcel,
Doen!!! Zet je wensen naar je hand en naar je hart. Zoek nieuwe wegen, draai eens andere richtingen in... diegene waar je nooit aan gedacht hebt. Daar, achter het hoekje, daar schuilen tal van schatten van mensen... maar eigenlijk schuilen ze niet echt. Ze zijn gewoon al die tijd al aanwezig geweest, zonder dat je er besef van had. Heb vertrouwen achter de bochten. Als je diep en dicht bij jezelf blijft hoef je zeker niet te vrezen. Dan transformeert het woord toeval of de toevallige gebeurtenis zich om naar een energetisch bewuste zekerheid, een gevoel van 'Ja, zo is het, zo gebeurt het nu eenmaal' De gebeurtenis op zich verloopt dan simultaan met de gedachte. Alles en iedereen in je omgeving is daar direct en indirect mee verbonden. Zelfs de ongelijk gestemden zijn dan plots fantastische individuen die je begrijpt, geduld schenkt, liefde, ... Want ook zij hebben je mogelijk nog iets te vertellen.
Veel liefs en veel succes met het uitvoeren van je wens en hartelijk dank dat je deze prachtwens met ons wilde delen,
Els
Naam: Marcel
Datum: 20 januari, 19u38
Reactie: Desiderata Els! Soms, bij toeval; herkenning. Mooi toch? Dank voor je woorden!!
Naam: Gerda Maria
Datum: 24 januari, 13u54
Reactie: Lieve Marcel,

In feite doen we dat automatisch en non-stop, we zijn er ons enkel niet altijd van bewust hoe gelijk we wel degelijk afgestemd zijn op de minder aangenaam aanvoelende kantjes van anderen.

We denken vaak dat we veel Liefdevoller of veel Bewuster leven dan anderen doch daarom klopt dat plaatje over onszelf niet helemaal.

Indien jij dus het gevoel hebt dat je thans geen of onvoldoende gelijkgestemden 'spontaan' ontmoet dan is dat een hele goeie reden om minstens één week spontane verbale en non-verbale spiegelgesprekken met jezelf aan te gaan.

Onze buitenwereld is immers een perfecte weerspiegeling van onze verzamelde gedachten en intenties.

Wanneer jij je bijvoorbeeld druk hebt gemaakt omwille van een nieuwsbericht via krant, TV, of filmscène dan draag je die frequentie daarvan nog enige tijd met je mee. Indien jij je daar niet van bewust bent dan ga je naar buiten met een totaal andere frequentie dan jij initieel wel zou willen.
Plots erger jij iemand zonder te begrijpen waarom en vaak begrijpt die ander ook niet waarom.
Het gebeurt gewoon.
Het zijn de onzichtbare uitwisselingsprocessen van onze onbewuste of 'vergeten' intenties die in botsing komen met die van anderen die zichzelf ook bewust of onbewust op die frequentie hebben afgestemd.

Dat is wat men 'de chemie' tussen mensen noemt.
Wanneer we verliefd zijn en we blijven op dezelfde frequentie-graad met de ander dan blijven we in opperste staat van tevredenheid.
Wanneer één van beide verliefden (of beiden) in contact komen met informatie of impulsen van een te sterk afwijkende frequentie dan komt er onvermijdelijk storing op de zuivere frequentie ter ervaring van Liefde of Verliefdheid.
Indien je die storing niet (h)erkent en je koppelt ook niet 'toevallig' of via hulp van anderen terug naar de frequentie waarop/waarin je de geneugten van zuivere Liefde of Verliefdheid ervaart dan kan het héél snel bergafwaarts gaan met het goede gevoel en met de relatie.

Dus ook om 'toevallig' en op herkenbare wijze gelijkgezinden of gelijkgestemden te ontmoeten dient er aan voorwaarden voldaan te worden.

Indien jij dus 'toevallig' of spontaan gelijkgestemden in Vreugdevol & Liefdevol stemmende sfeer wil ontmoeten dan dien Jij ervoor te zorgen dat Jijzelf tot een wandelende magneet vol actieve constructieve frequenties te ontpoppen.

Je kan dat heel spontaan en spelenderwijs doen waardoor je evenveel Vreugde beleeft aan jouw zelfontwikkeling als aan de spontane gevolgen die daaruit voortvloeien.

Je trekt aan in verhouding tot de som van jouw ware intenties.
En als hetgeen je aantrekt jou niet bevalt dan beschik je non-stop over de mogelijkheid om via het optrekken van de mondhoeken jouw eigen electro-magnetisch veld (een onzichtbaar interactief veld van specifieke frequenties) om te vormen tot een zuiver geleidend veld waarin Vreugdevol Liefhebben onwrikbaar centraal staan.

En als je dat met jezelf kan bekomen dan trek je automatisch gewenste situaties, mensen en omgevingen aan.

Bedankt om via jouw wens zoveel wijsheid in herinnering te brengen!
Bedankt voor Jouw unieke bijdrage aan mijn/ons Grote Geluk!

Moge ook ij steeds vaker ontwaken in een Wereld vol Welgekomen Weelde en moge ook Jij steeds vaker mensen ontmoeten waarbij jij een onbeschrijflijk aangenaam gevoel ervaart.
Het is ook Jou heel oprecht en heel intens gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Marcel
Datum: 3 februari, 14u34
Reactie: Uitvoerige reactie Gerda; sowieso dank voor de tijd en moeite. Waar ik op doel is simpelweg spontane ontmoetingen waar herkenning de kern van het verhaal treft. Geen dwangmatige zoektocht of aansluiting tot vereniging, maar zomaar die herkenning... Herken je wat ik bedoel? ;)
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 februari, 16u29
Reactie: Lieve Marcel,

Ja hoor, ik herken en erken wat je bedoelt ;-)

Bedankt voor jouw feedback op mijn feedback.

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: