Terug naar het overzicht

Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

Kracht
Een man mag volledig man zijn en staat hierdoor volledig in zijn kracht waardoor ook ik terug naar mezelf gekatapulteerd wordt. Ik ben volledig vrouw en sta eveneens volledig in mijn persoonlijke kracht.
Ben aldus benieuwd hoe onze relatie man-vrouw zich verder in liefde kenbaar zal maken. Wetende dat vanuit deze methodische waarden het toekomstperspectief positief mee draait, dat de oogst ons een andere rijkdom schenkt.
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 maart, 11u36
Reactie: Lieve Els,

Je bent een welgekomen kanjer van een informator, transformator & motivator!

Het doet mij enorm veel plezier dat mijn antwoord aansluit bij hetgeen jij voor en bij jezelf reeds als een bruikbaar antwoord hebt ontdekt.

Het doet mij ook enorm veel plezier dat jij zo openlijk durft te communiceren aangaande hetgeen in jou leeft want daardoor maak je ook bij/in mij heel wat bruikbare elementen los die ik nog op 'hold' had staan.
Je veroorzaakt door jouw vraag en de bijgaande reacties spontaan en onverwacht het welgekomen bevrijdingsproces waardoor ik de bewust en onbewust opgeslagen 'hold'items elders kan inzetten waardoor er zich niet enkel bij mezelf maar ook bij anderen welgekomen veranderingen manifesteren.

Vandaag kwam ik bij het volgende Youtube fragment terecht:
http://www.youtube.com/watch?v=5HaPJWCVFjw

Ik vormde aan de hand van deze informatie de volgende slagzin:

Focus op het Belang van “Geduld” tijdens het Zaaien, Verzorgen & Oogsten van “Liefde”!



Verder had ik vandaag ook nog de volgende woorden op een blanco pagina geplaatst:

“Kunnen, Willen, Mogen”

Ik deel ze graag met Jou opdat ook Jij er in alle Vrijheid en Vervuld van Levensvreugde, actief of passief, mee aan de slag kan gaan.
Eén ding weet ik zeker, eenieder neemt op élk moment naar eigen bestvermogen van dat moment deel aan de experimentele ingrediënten-soap “Het Leven”
Sinds ik kwistig gebruik maak van de ingrediënten “Bewust Actief Glimlachen, Ademhalen & Liefhebben alsook Geduld & Vertrouwen” kan/mag ik over uiterst welgekomen hulp in de meest diverse manifestaties rekenen.

Moge ook Jij je steeds vaker en intenser gezegend en bevrijd voelen vanwege de denkpistes die jij volgt en zo puur oprecht publiekelijk deelt via dit wonderlijk transformerende wensenboek.
Het is jou heel oprecht en intens gegund meisje.

Ik mail jou zeker nog aangaande deze toch wel bijzonder ingrijpende wens van jou.

Voor Nu alvast:
BEDANKT x 2 tot in het Oneindige!!!


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 maart, 15u51
Reactie: Lieve Els,

Ik lees jouw wens en ik onthou na de eerste lezing de woorden:
man, vrouw, kracht.
Ik krijg er in eerste instantie een gevoel van machtsstrijd bij. Visueel krijg ik enkel zwart-wit beelden door, beelden die het gevoel van machtsstrijd versterken.

Ik laat jouw wens bezinken en herlees hem na het lezen van andere wensen nog een keer.
Bovenop voorgaand scenario steekt nu ook sterke weerstand de kop op.
Ik vraag me af waarom?!

Vandaag herlees ik de wens opnieuw en ik besluit hem te ontleden tot ik er voor mezelf iets onverdeeld constructief in kan ontdekken.

Nog steeds steken de zwart-wit beelden van man, vrouw, kracht, machtsstrijd de kop op.
Nog steeds hangt er weerstand tussen mezelf en jouw wens.
Nog steeds probeer ik te bevatten welke constructieve boodschap ik hier kan uithalen.

Ik ontleed mijn gevoel bij elke zin van jouw wens en ik krijg de volgende gewaarwordingen door.
Bij het lezen van de zin over de man die als volledig man zijn in zijn kracht staat krijg ik steevast een gevoel van een soort kracht waar geen plaats is voor Liefde in de vorm van tederheid en geborgenheid.
Bij het lezen van de zin waarin de vrouw als volledig vrouw zijn in haar kracht staat word ik telkens opnieuw zwakte, kwetsbaarheid en onbevredigde verlangens gewaar.

Bij het lezen en doorleven van deze zinnen word ik terug gekatapulteerd naar de diverse dimensies waarin ik de gescheidenheid van man en vrouw als uiterst onaangenaam en onvolledig ervaar.
Ik krijg visioenen van de talrijke transformatieprocessen die ik tijdens mijn bewuste en semi-bewuste zoektocht naar het vlot overvloeien van mannelijke en vrouwelijke aspecten in één lichaam ervaren heb.

Ik herlees jouw wens en ik besluit voor mezelf dat ik me al een hele tijd niet langer als enkel vrouw binnen 'mijn' huidige vrouwenlichaam ervaar of manifesteer maar dat er al vele jaren plaats is voor zowel de mannelijke karakteristieken en de vrouwelijke karakteristieken.
En niet enkel dat...
ik besef meer dan ooit dat élk karakteriserend fenomeen zoals mens, dier, plant, planeet enz., zowel met hun vrouwelijke als de mannelijke kant, een comfortplaats heeft verworven in mijn systeem.

En dát kan ik aan de hand van jouw standpuntinname dan toch als uiterst bevredigend en constructief (h)erkennen.
Ik Geniet NU intenser dan ooit van al het Liefdevol versmoltene in mezelf.
Ik Geniet van alle geuren, kleuren, smaken en glimmende kaken ;-) die deze warmhartige versmeltingen na het ontleden en herschikken van jouw wens-elementen met zich meebrengen!

Dus...

DANK U lieve Els!
Dank U om één en ander zo zwart-wit te schetsen waardoor ik zo totaal onverwacht een bevredigende en bevrijdende innerlijke reis kon/mocht maken.
Bedankt omdat je de moeite nam om jouw hersenspinsles en ervaringen met ons te delen.

Moge ook Jij op jouw wijze ongelooflijk veel en intens genieten van jouw diepgaande ervaringen.
Dat wens ik ook Jou heel oprecht en intenser dan ooit toe!


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Els
Datum: 7 maart, 21u17
Reactie: ... en nu...
Nu begrijp ik de macht van het touwtrekken en ontspan waardoor elkeen elkaar de hand kan en mag geven. Een wereld waarin wij allen ten opzichte van elkaar staan als in een honingraatmotief. Telkens 6 personen die de cirkel vervolmaken en tal van zeshoeken die elkaars raakpunten zijn. Verbonden dus. Als een rizoom kent zij geen leider, verbonden door een gemeenschappelijke kern, die het geheel telkens draaiende houdt.

Lieve Gerda Maria, Hoezeer vallen mij nu plots de woorden 'glimmende kaken' op! Hoe de vrijgemaakte energie net daar achter die glimmende kaken van me zich verder zal manifesteren, dat weet ik niet, maar ik voel wel al enige tijd hoe zij zich daar een weg baant, hoe zij invloed heeft op de stem en aanwezig in een opgewekte verbondenheid met het hart, de onmetelijke breedheid van mijn met zuivere lucht gevulde longen ook, die me soms dagen achter elkaar een ontzaglijke vrijheid geven, een beetje als geboren worden. Zo helder en mooi. Wat een betoverende klanken brengt mijn stem dan voort. De rek aan mijn kaaksbeen ontspant zich soepel mee dan. Mijn doel tot helen staat alleszins voorop.

Liefs,
Els
Naam: Els
Datum: 7 maart, 08u08
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Wat een heerlijk oprecht antwoord. Eéntje waar ik wel ongemakkelijk van word, want je woorden komen aan! Telkens weer ben ik verwonderd van de wijze waarop jij elke zin, elke context aanvoelt. En vanuit een extra dimensie, dat weet ik zeker. Wat ben jij mooi verbonden met het geheel, dus ook met je hart! WAW WAW WAW. Ik heb je antwoord meer dan ééns moeten lezen. Ik begreep direct de disharmonie die nog sterk aanwezig is in mij ten opzichte van man-vrouw relaties, de dominantie versus het onderdanige, aldus ook het destructieve aspect. Dit thema wilde ik nu net helemaal verder omzetten, mede door het plaatsen van bovenstaande wens. Hier ben ik duidelijk nog niet klaar mee, nu, in het nu. Nee, dat voel ik doorheen gans mijn lichaam. Deze sfeer heeft lang geleden reeds aan mijn deur geklopt. Sindsdien wist ik het niet meer. Welkom, niet welkom, jezelf verliezen, oprapen, terug in je kracht komen, niet plooien of net wel, ... Het versmolten zijn en harmonie, deze heb ik al geproefd, en ze smaken zo heerlijk zacht, en ze zitten vol zuurstof. Het percentage, de balans ervan, zet zich langzamerhand wel om. Verwonderend ook hoe telkens jouw antwoord verschijnt op het ogenblik dat ik eigenlijk het antwoord al ken. Dank je wel Gerda Maria! Ik weet wat me te doen staat!

Met heeeeeel veeeel liefs,
Els

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: