Terug naar het overzicht

Naam: Merel
Plaats: België - Turnhout
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens halftijds te kunnen gaan werken en zo veel meer tijd door te kunnen brengen in de natuur. Ik ben verslaafd aan de natuur en zou er in willen oplossen, verdwijnen in het niets.
Verder wens ik van mijn trilangst af te geraken en wat zekerder te worden.
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 november, 18u01
Reactie: Lieve Merel

Wat prachtig om aan de natuur 'verslaafd' te zijn.
Tracht aan jouw 'hobby' een bron van inkomsten te koppelen.
Er zijn eindeloze manier om mensen doorheen prachtige landschappen te gidsen.
Bouw er een eenvoudig concept rond en zo kan jij het nuttige aan het aangename koppelen.

Over hetgeen jij als 'tril-angst' benoemt zou ik het volgende willen zeggen.
Van zodra jij 'iets' gevonden hebt wat jouw aandacht voldoende kan afleiden van eender welk stress-gevoel, zal jij 'plots' merken dat die 'tril-angst' als het ware verdwenen is.
Tracht dit fenomeen niet als een nadeel te benaderen maar als een 'onbegrepen' GAVE waarvan jij via talrijke ervaringen pas de WAARDE zal kunnen inschatten.

Geloof me, we worden ALTIJD met de beste bedoelingen met iets behept waarvan we de zegening en/of het NUT heel vaak pas na talrijke ervaringen gaan (h)erkennen.

Ik weet met grote zekerheid dat ook jij 'ooit' zal laten weten dat je begrepen hebt waarom nu net jij deze 'tril-angst' MOCHT ervaren.
Kan jij je iets voorstellen bij ene 'Merel' die op een dag op de planken staat om anderen te informeren over de manier waarop ze met 'onbegrepen belemmeringen' kunnen omgaan?

Weet dat elk van ons een energetische 100% waarde vertegenwoordigt, dus ook elk van ons krijgt vroeg of laat af te rekenen met 'iets' waardoor die zich minder voelt dan die 100% en toch... voor het Universum (het Alziend oog) is elke zet, van eender wie of wat, een 100% Gelijkwaardige zet.
Van zodra je dat beseft ga je heel anders omgaan met de Wek-signalen van de natuur.

Ik benader alle facetten van 'Het Leven' vanuit hetgeen ik Glimlach-f-Luisteren ben gaan noemen.
Je zou het Glimlach-f-Luisteren in jouw situatie onder andere kunnen omschrijven als het Glimlachend Luisteren naar jouw 'tril-angst' en tegelijk als het Glimlachend Fluisteren om aan te geven dat je blij bent dat je een 'trouw' maatje hebt waarop je kan rekenen als 'iets' jou uit jouw comfortzone haalt.

De GLIMLACH activeert ongekende en/of vergeten capaciteiten in onze slaapkwabben (delen van de hersenen die zich aan weerszijden van het hoofd, net boven de oren bevinden) waardoor we in staat zijn om moeiteloos om te gaan met zaken waarmee we voordien minder vlot mee overweg konden. En dit op eender welk vlak.
Doe maar eens heel bewust dagelijks de Glimlach-f-Luister-test ivm jouw 'tril-angst' en je zal merken dat jij je heel anders gaat gedragen en/of voelen... je gaat een zekere rust ervaren die je voordien niet voor mogelijk hield.

Succes lieve Merel, heel veel Succes!

Ook wil ik jou via deze weg heel veel Plezier toewensen bij de overgang naar die part-time job.
Eveneens WENS ik jou te DANKEN voor jouw 100% GOUDEN Bijdrage in mijn en ons aller bestaan.

Oooh ja, héél leuk om weten dat als ik op een dag ook in het 'niets' lijk te verdwijnen dat ook jij daar dan zal zijn om elkaar 'onzichtbaar woordeloos' te vergezellen ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Merel
Datum: 20 november, 10u05
Reactie: Dankuwel voor je erg lieve reactie.
Het helpt me de dingen weer eens van een andere kant te bekijken.
Eigenlijk weet ik het allemaal ook wel, maar soms heb ik iemand nodig die me er nog eens aan herinnert.
En ik wil nog heel graag vermelden dat sinds ik mijn wens hier heb neergeschreven er toch wel een aantal nieuwe deuren zijn opengegaan.
Misschien wel een deur die naar mijn wens zal leiden.

Heel erg Bedankt en natuurlijk krijg je een dubbele Extra Large smile van me

liefs ILse
Naam: Gerard
Datum: 7 december, 20u44
Reactie: Hallo Ilse,


wat doe jij om van je trilangst af te komen?
Ik heb er ook erg last van, en het is niet nodig, dat weet ik ook.

Heb jij nog tips voor mij?

Groetjes
Naam: Merel
Datum: 8 december, 20u15
Reactie: Hallo Gerard,

Dat is moeilijk. Ben er al vele jaren mee bezig, helaas zonder resultaat. Nu ben ik van plan om een familieopstelling te doen in de hoop dat dat iets in gang zal zetten. Indra Torsten Preiss heeft er een heel fascinerend boek overgeschreven. Verder ben ik onlangs op een website terecht gekomen over LTA. In principe zou je er met LTA moeten vanaf geraken, maar het is haast niet betaalbaar en ik zou eerst toch wel graag mensen willen ontmoeten die er dan ook positief tegenover staan. Maar ik ben dus zelf nog volop aan het zoeken. Het voelt voor mij wel aan alsof het dieper zit, alsof ik er zelf geen vat op heb. Dus misschien kan een therpie die werkt op het onderbewustzijn toch wel helpen. Laten we hopen.

groetjes
ILse
Naam: David
Datum: 4 mei, 01u07
Reactie: Hey Ilse

Hoe gaat het momenteel met jou? Heb je gekozen voor familieopstelling?

Helpt dit voor jou?

David
Naam: Ilse
Datum: 4 mei, 12u00
Reactie: Dag David,

Ik heb inderdaad meegedaan aan een familieopstelling bij Indra Torsten Preiss. Het was héél speciaal en een echte aanrader. Indra is echt héél goed. Het resultaat is dat ik nu de oorzaak weet, maar daar blijft het dan voor mij ook wel bij.

Ilse
Naam: Merel
Datum: 20 juni, 08u21
Reactie: Dag An,

Zeker wel. Terwijl ik dit typ ben ik naar twee spelende eekhoorns aan het kijken. Geweldig. Op de natuur geraak je nooit uit gekeken. Onze tuin staat prachtig, ook de terrasplanten. Er is een vijvertje met vissen, kikkervisjes, salamanders,... Ondertussen zijn er nog kippetjes en kuikentjes bijgekomen met een geweldig lieve haan, er hebben dit voorjaar ontzettend veel vogels genest,... dat deel van mijn leven is voor 200% geslaagd. Met het andere zal ik moeten leren leven.

Ilse
Naam: An
Datum: 20 juni, 00u13
Reactie: Beste Ilse

Is het je momenteel al gelukt om halftijds te werken en meer te genieten van de mooie natuur?

An

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: