Terug naar het wensenboek

Naam: Maria Luisa Martins Cecilio
Plaats: Valkenswaard
Leeftijd: 68
Mijn wens

Mijn wens is ongewoon en toch wat ik vanuit mijn hart vurig wens. Ik wens dat mensen wakker worden uit hun slaap en illusie en kunnen zien hoe het werkelijk is. We praten over duurzaamheid en toch grotere auto's op de weg. We spreken over het klimaat, maar de gewone man let niet op het water en elektra dat die gebruikt. Er wordt voedsel verspild. Mensen luisteren niet naar elkaar. Enzovoort. Ik wil het zo graag en het gebeurt maar niet. Ik hou van mensen, maar ze houden niet van zichzelf. Denk ik.
Naam: Robert
Datum: 2 augustus, 09u14
Reactie: Het houden van zichzelf heeft zich vertaald in houden van materie en angst. De angst verlamt niet alleen de mens, doch ook zijn levenswijze en patroon. De angst regeert, en dat laat de regering al jaren zien. De verkwisting van voedsel is dat men geen schaarste kent, alleen overvloed. En het klimaat is net als het roken, men merkt het pas wanneer het te laat is en dan neemt men pas actie. We zeggen liever wat over een ander hoe te gedragen en te doen dan zelf het voorbeeld te geven. Voorbeelden zat en het feit dat de mening van een ander of naar een ander toe, meer heeft van waarde gekregen dan het eigenlijke leven. Jouw wens is niet ongewoon, eerlijk gezegd is het normaal, wanneer je vanuit het hart kijkt, voelt en ervaart.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: