Terug naar het wensenboek

Wanda Naam: Wanda
Plaats: Driebergen-Rijsenburg
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wens dat ik na jaren van zoeken en zelfsabotage eindelijk mijn soul purpose mag leven leven en in mijn grootsheid mag stappen: dat ik als coach & healer een florerend bedrijf heb en dat ik via mijn Social Media kanaal en boek(en) als changemaker en thought leader voor duizenden vrouwen een voorbeeld en inspiratie mag zijn op het gebied van Zelfher-innering, Zelf-heling, het leven van je eigen waarheid en het activeren van je zielsmagie. Dat ik mijn grootste dromen mag waarmaken, mag samenwerken en me verbinden met de meest inspirerende, like minded zielen ter wereld en in connectie met Spirit, me-Zelf in al mijn facetten mag her-inneren, het mysterie van de kracht & magie van de vrouwelijke seksuele energie volledig mag doorgronden, mag voorleven dat het leven inderdaad magisch en moeiteloos en vol overvloed en vreugde is en dat alles mogelijk is: dat ik mag helpen de hemel op Aarde te brengen (in welke vorm ik dat ook mag doen).
Commentaar

Dit is voor het eerst dat ik openlijk durf uit te komen voor wat ik diep van binnen heb voelen ontwaken de afgelopen 20 jaar. Hoe eng dit ook voelt (en hoezeer mijn naaste omgeving dit absoluut niet in mij ziet en (h)erkent): ik kies ervoor me niet langer klein te houden en mijn ware plek in de wereld in te nemen.
Naam: Wanda
Datum: 8 januari, 12u26
Reactie: Hallo allemaal, ik werd door het boek geïnspireerd (of eigenlijk aangestoken, want de inspiratie voelde ik al langer, maar het lontje bleef uit) om een Self challenge te gaan doen, in het openbaar en via de 10 stappen van Geert van zelfsabotage naar zielsmagie te gaan. Voel jij de roep van binnen om mee te doen, zodat je een stok achter de deur hebt, we als groep elkaar actief kunnen steunen, anderen kunnen inspireren, nog meer bewustzijn kunnen verspreiden en licht te laten schijnen? Dan ben je van harte welkom! Geert weet hiervan en juicht ons toe :-) Dit is waar je kunt aansluiten: https://www.facebook.com/groups/www.innerpowerhealing.nl. Ik hoop je daar te zien! XXX

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: