Reacties van lezers

Ik had het boek " Stap voor stap van wens naar werkelijkheid" voor mijn moeder gekocht, omdat ze zo`n vreselijke chaos in haar leven had en er eigenlijk niet uit wilde komen, omdat ze dan geen zekerheid meer had. Ze heeft kasten vol zelfhulpboeken, maar bij jouw boekje hield ze zich aan de opdrachten en schreef en tekende een boekje vol met haar dromen. Nu heeft ze een nieuwe baan, als kinderfotografe, wat ze dus in het boekje had geschreven en die baan bevat eigenlijk alles waar ze naar op zoek was, contact met mensen, werken met kinderen, op beurzen staan, geweldig! En dat in amper een maand...
Suzy

stap voor stap reactie 1

Dit boek was een schop onder mijn kont, het liet me mezelf weer alles herinneren wat ik eigenlijk al wist.
Margo

stap voor stap reactie 2

Dag Geert, Mijn grote wens was om ooit bekend te worden als kunstenaar! Mijn droom is waarheid geworden want: Morgen is de officiële opening van mijn eerste Solo-expositie met mijn beelden. Bedankt voor jouw boek 'Stap voor stap....'. Ik bedank mijzelf dat ik ze gelezen heb en er uitgehaald heb wat ik kon gebruiken. Met lieve groet,
Ida

stap voor stap reactie 3

Gisteren moest ik bij de baas komen… en hoorde dat ik directeur word! Het was ook een topgevoel om het te horen te krijgen!!! Zo zie, het Kabbalist-stappen plan werkt ook nog echt!
John

stap voor stap reactie 4

Het stappen plan klopt echt, mijn CD is er!
Mijnhart

stap voor stap reactie 5

"Het voelt alsof ik opnieuw ben wakker gekust!"
Gitta

stap voor stap reactie 6

Weet je wat het is, Geert. Zeven jaar terug heb ik een belangrijke move gemaakt van een 'flitsende carrière' naar full-time moederschap. Nu ben ik weer bezig een switch te maken met het opstarten van een eigen bedrijf. Jouw boek is als een goede vriend die, als ik het even niet meer zie zitten, me een paar wijze zinnen aanreikt. Dan weet ik weer dat het enige dat ik hoef te doen is mijn droom leven. Inmiddels heb ik al drie mensen heel blij gemaakt met je boek.
Helga

stap voor stap reactie 7

"Gisteren verwoordde ik mijn droom… En wat gebeurt er vandaag… ik word net 1 minuut geleden gebeld door een televisieproducent!"
Barbara

stap voor stap reactie 8

Inmiddels ben ik voor het gesprek bij de uitgeverij geweest en zij willen mijn manuscript gaan uitgeven! Het is nu (pas) twee dagen geleden en voor mij nog wat moeilijk te geloven, want dit is tenslotte mijn wens die werkelijkheid wordt! Het gesprek alleen al was weer een stap verder voor mij en daar was ik erg dankbaar voor, maar dit is fantastisch en meer dan ik (zo snel) had verwacht!
Nu dit alles zo plotseling allemaal gebeurt en in elkaar lijkt te passen wil ik nog even mijn dank uitspreken. Voor het boek, 'Van wens naar werkelijkheid' dat ik zo 'toevallig' tegenkwam. Dit was niet voor niets en dat wist ik al toen ik het plotseling zag liggen. Het is een fantastisch boek en voor mij heeft het ontzettend veel betekent! Ook wil ik je nog even bedanken voor je lieve en aanmoedigende e-mails, iets dat je niet had hoeven doen maar wel deed en mij nog meer kracht en vertrouwen heeft gegeven! Mijn dank daarvoor!
Veel liefs,
Deniece

stap voor stap reactie 9

Hallo Geert!
Welnu, ik heb 2x (!) de 10 weken uit het boek doorlopen en wat denk je??? Na de 2e ronde door het boek, is mijn wens, mijn innigste droom waarheid geworden!!! Ik ben wel zeker nog 8 weken in week 10 blijven hangen..maar ik ben blijven geloven, vasthouden en heb altijd geweten dat het goed komt en zie….Ronald heeft, 2,5 week geleden, bekend gemaakt dat onze wederzijdse liefde TE sterk is en hij met mij verder zal gaan. Wat zeg je hiervan??? Het heeft pijn, tijd en geduld, geloof en vertrouwen gekost, maar ik ben vast blijven houden aan de meditaties, mantra’s en oefeningen en synchroniciteiten in het boek. De 2e keer door het boek, kon ik alles beter begrijpen, bevatten en intenser beleven. Ik beveel jouw boeken ook aan anderen voor die er oor naar hebben…het werkt gewoon….als je van binnen maar weet en voelt dat het niet anders kan, geloven en vertrouwen hebben dat het staat te gebeuren, dan zal je wens inderdaad werkelijkheid worden!
Groetjes,
Donna

stap voor stap reactie 10

Nog veel meer reacties, vindt u in ons gastenboek en in de Schatkamer van het Verleden

Laat ons ook úw verhaal weten! Klik hier!

Veel succes en plezier bij het realiseren van úw grote wens!

Bestel het boek nu!

TOP

Delen: