Reacties van lezers

"Mijn wens was een auto. Een opel zafira automaat. Mijn auto begaf het en ik kreeg een andere van de zaak. En wat werd het zonder dat ik dat eigenlijk vroeg??? Een opel zafira automaat! Vind je dat nou niet grappig?"
Mark

een wens kan je leven veranderen reactie 1

"Ik heb in eerste instantie hartelijk gelachen om alle 'opdrachten'. Dat ga ik toch niet echt doen? Toch begon mij in de eerste week al een aantal synchroniteiten op te vallen. "Hmmmm? Zou het? Is het gewoon toeval of toch..." Ik besloot toch maar mee te werken en te kijken waar dit balletje heen zou rollen. Kan geen kwaad en ik was toch wel nieuwsgierig. Om een lang verhaal kort te houden. Aan het eind van de eerste week was mij duidelijk dat ik op reis moest en al snel had ik de perfecte bestemming gevonden. Santiago de Compostela. In week één deed ik de wens en in week tien liep ik rond in Santiago de Compostela. Alles is zo raar gelopen en het mooie is nog dat mijn leven compleet is veranderd. Ik ben compleet veranderd. In september heb ik de reis gemaakt en nu ik maanden later terugblik zie ik hoe er iets in mij permanent is veranderd. Ik sta met beide benen op de grond en er is een soort vuur in mij aangewakkerd. Soms een flink kampvuur, soms een vlammetje, maar het is er altijd. Die ene wens heeft inderdaad alles veranderd en ik wil je hierbij hartelijk bedanken. Ik wilde je dat gewoon even laten weten. Soms doe je iets heel kleins en heb je geen idee wat jouw kleine handeling voor effect heeft op het leven van een ander. Soms is het fijn om dat wel te weten. Dank je wel."
Gerda

een wens kan je leven veranderen reactie 2

Het boek en het plan heeft mijn leven veranderd. Het heeft mij anders naar mijzelf en mijn vrouw leren kijken, met meer liefde. Onze relatie is erdoor verdiept en ook de relatie met mijzelf en anderen. Ik ga ook anders met mijn seksualiteit om. Mijn verhouding met mijn vrouw is hartstochtelijker geworden en we kunnen meer van ons samenzijn genieten. Ik ben er zeker van dat dit een verstrekkender invloed op mijn leven zal hebben. Ik ben weer hele stukken aan het herlezen. En ik wil je bijzonder danken dat je ervoor gezorgd hebt dat dit boek met dit prachtige verhaal en deze diepgaande kennis in mijn leven kon komen.
Kees

een wens kan je leven veranderen reactie 3

"Ik had jaren niet meer gehuild, en nu in een week is alles eruit, goed he! Nu kan ik verder, gelukkig. Maar het is echt ongelooflijk, heb jaren lang boeken en boeken gelezen, en dit boek brengt me zo veel verder, echt ongelooflijk. Nogmaals heel hartelijk dank. "
Barbara

een wens kan je leven veranderen reactie 4

Inmiddels zijn er ongeveer vier maanden voorbij en er is zoveel gebeurd dat het een te lang verhaal zou worden om alles te vertellen. Feit is dat ik steeds dichter bij mijn droom kom om coach te worden. Deze reis heeft me al zoveel goeds gebracht; meer rust, meer liefde, meer verbondenheid met anderen, en zoveel meer. Zonder het tien stappenplan waren alle dingen niet zo snel op mijn pad gekomen. Ik schreeuw het nog nét niet van de daken, maar ik vertel wel aan de mensen die ik het kan vertellen wat mijn grote inspiratiebron is… "I have found the tree of life, and I am no longer scared if I fall." (Madonna). En natuurlijk zorg ik ondertussen goed voor mijn olijfboompje op mijn balkon; hij groeit gestaag - net als ik!
Noa

een wens kan je leven veranderen reactie 5

"Gisteren sprak ik een vriend, die er ook bij was de avond dat je bij mij die lezing hield. Hij gaat samen met z’n vrouw een soort van gezinsvervangend tehuis beheren in Castricum. Jouw verhaal over je dromen waar maken heeft hem hiertoe geïnspireerd. Ambtenarenbestaan inruilen om weer te gaan samenwerken met z’n vrouw. Het is je maar gezegd!"
Laura

een wens kan je leven veranderen reactie 5

"Sinds ik het boek: een wens kan je leven veranderen, toepas, zit ik in de achtbaan. Ongelooflijk wat er allemaal gebeurt."
Lilian

een wens kan je leven veranderen reactie 7

"Vrijdagavond meldde ik al dat het mijn levenswens is, om een vorm te vinden om mensen te wijzen op de genade van de humor die in elke situatie schuilt. Ik werd op mijn wenken bediend, in de pauze werd ik aangesproken door mensen die geïnteresseerd waren in mijn verhaal en na afloop werd me al gevraagd of ik wellicht een lezing kan komen geven in het kunstcafé!"
Magda

een wens kan je leven veranderen reactie 8

Nog veel meer reacties, vindt u in ons gastenboek en in de Schatkamer van het Verleden

Laat ons ook úw verhaal weten! Klik hier!

Veel succes en plezier bij het realiseren van úw grote wens!

De Nederlandstalige versie is helaas uitverkocht,
de Engelstalige versie vindt u hier.

TOP

Delen: