Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Juich

Naam: jacco
Plaats: hillegom
Leeftijd: 39
Mijn wens

het is een wens om een seminar te hebben voor kinderen bij kabbalah centrum nederland. Heb gisteren geconstateerd hoe ver kinderen spiritueel al kunnen zijn en boeiend de materie is voor kinderen. Denk zelf aan een pakkende en boeiende inleiding in kabbalah voor kinderen tussen 12-18 jaar.
jacintha Naam: jacintha
Plaats: Breda
Leeftijd: 44
Mijn wens

mijn wens is om mezelf te bevrijden uit de vicieuze cirkel van eeuwig gebrek: gebrek aan geld, gebrek aan tijd, gebrek aan rust. Wat ik wens is overvloed: aan geld, niet om uit te geven aan luxe artikelen maar om te kunnen werken aan mijn ontwikkeling: spiritueel, psychologisch en algemeen. Bezieling te vinden in wat ik doe. Inspiratie om te leven zoals dat voor mij zinvol is en anderen te inspireren. Liefde, onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en anderen en de moed om te breken uit mijn barriere van onvolkomenheid, mijn gevoel van onbeduidendheid.
Naam: jacolien
Plaats: hoogeveen
Leeftijd: 43
Mijn wens

mijn wens is om mijn relatie met Wim te mogen behouden, hem de tijd geven om met zichzelf in het reine te komen om zo voor ons samen een liefdevollen warme en intieme toekomst te hebben waarin plek is voor alle emoties van ons alle twee. Gewoon omdat we van elkaar houden...
Naam: Jacqueline
Leeftijd: 51 jaar
Mijn wens

Ik ben bereid om de schepping te vervolmaken door mijn eigen creativiteit in te zetten.
Dat ik onder leiding van mijn inerlijke wijsheid, medemensen kan ondersteunen in hun bewustwordingsproces door de schrijfcursussen die ik daarover geef. Dat mensen zich weer kunnen opladen op de door ons gecreëerde plek.
Dat ik vanuit een groot vertrouwen, mensen de rust, ruimte en aandacht geef die ze nodig hebben om zichzelf te (her)ontdekken. Dat ik vanuit mijn eigen Christusbewustzijn alleen nog maar hulpvragen zie i.p.v. aanvallen.
Dat mijn Godin Lilith uit haar grot te voorschijn komt en hand in hand met mijn Godin Eva zal stralen.
Dat mijn partner en ik elkaar stevig vast blijven houden en tegelijkertijd elkaar loslaten om als individu te kunnen groeien.
Naam: jacqueline
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 42
Mijn wens

Wil heel graag Chassestraat 95-3 hebben.Moet mijn huis uit en dit is mijn droomhuisje.
Naam: Jacqueline
Plaats: Zwijndrecht
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn grote wens is om alsnog mijn verpleegkunde diploma te halen en me daarna te specialisren in verloskunde. In mijn vrije tijd wil ik heel erg graag mijn eigen gedichten site maken.
Jacqueline Naam: Jacqueline
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 48
Mijn wens

1. Het opbouwen van een goed bedrijf, wat mij meer dan voldoende inkomsten levert zodat ik en mijn gezin daar ruim van kunnen leven en we anderen ook kunnen helpen.
2. Dat er meer liefde en respect komt op deze aarde en dat mensen elkaar helpen uit liefde en niet uit eigenbelang.
3. Dat ik meer eenheid mag ervaren in mijn omgeving en hoewel ik veel mag leren van negativiteit in mijn omgeving, vind ik dat het ook wel een beetje minder mag...Ik verlang naar een stukje rust.....
Jacqueline Naam: Jacqueline
Plaats: Enschede
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens:
Ik zou graag een spiritueel center beheren.
Financieel onafhankelijk zijn.
Een Center met een spirituele winkel...coaching... therapieën...meditaties...overnachtingen voor mensen die even rust willen.....ontbijt/lunch/diner ruimte...een mooie Thaise tuin waar mensen rust vinden
Alle mensen gezond en gelukkig zijn.
Commentaar

Momenteel ben ik sinds 1 dec. 2011 samen met een vriendin een coaching-praktijk en een spirituele winkel begonnen - spirit4human.
Naam: Jacqueline
Plaats: Heverlee
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om mensen te helpen hun talent te ontdekken, om hen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen, om mensen te helpen hun missie te vinden.
Naam: Jacy
Mijn wens

Ik wens dat wij allemaal achter de ware kennis aangaan: De Kennis van God,Schepper van hemel en aarde. Zodat wij inzicht kunnen ontwikkelen in de verleidingen die in deze wereld heerst en onszelf daar van behoeden!
Commentaar

Niet Geert geeft mij inzicht, maar God en Zijn Woord. De Bijbel is Het boek der boeken.
jakema01 Naam: jakema01
Plaats: oss
Leeftijd: 37
Mijn wens

zou graag een reading willen met deren ogilvie.
mijn broer is overleden toen ik 10 jaar was en mijn broertje was 13.
Naam: Jan
Plaats: Almere
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik leef in Liefde, vreugdevol, en met toewijding.
Vanuit mijn eigen Praktijk help ik mijn medemens via personal coaching, Reiki en aura-& chakrahealing. Ik heb gemiddeld minstens 6 sessies per week.
Naam: jan
Plaats: antwerpen
Leeftijd: 16
Mijn wens

rijk zijn
Naam: Jan
Plaats: Almere
Mijn wens

Minstens 6 coaching- en/of Reiki sessies per week, vanuit mijn eigen Praktijk voor Coaching en Bewustwording.
Zowel mijn clienten alsook ikzelf ervaren veel voldoening, succes, heling, ont-wikkeling en geluk.
www.janvanderarend.nl
Naam: Jan
Plaats: Almere
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik voel mij Gelukkig en Gezegend, in een leven vol Overvloed.
Ik geef het Beste van mijzelf aan mijn clienten in mijn Praktijk voor Coaching en Bewustwording, en geef het ook aan alle andere mensen met wie ik in Verbinding ben en in Verbinding ga komen.
Janet Naam: Janet
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik heb meerdere wensen en ik schrijf ze `gewoon` allemaal hieronder neer. (Lekker puh! ;-))

Hartewensenlijst van Janet:

* Ik woon in een ruime, vrijstaande bungalow in de bossen in de omgeving van Apeldoorn

* Ik werk in mijn eigen goedlopende logopediepraktijk. Iedereen waardeert mij als logopediste en mens. Ik ben gespecialiseerd in taalontwikkelingsstoornissen, articulatiestoornissen, dyslexie, autisme, adhd en afasie

* Mijn huidige drie honden leven nog lang en gezond bij mij. Ik geef hen goede voeding en voldoende lichaamsbeweging en uitdaging. Ik heb een dove-hondenopvang. Ik coach mensen met hun viervoeters als hondengedragstherapeut

* Ik leef samen met mijn liefdevolle Zielsmaatje, die van mij houdt zoals ik ben en ik houd van hem precies om wie hij is.
Samen hebben we een liefdeskindje en een kindje met Special Needs (doof/slechthorend/autistisch of met een schisis) geadopteerd vanuit Bulgarije/Roemenie

* Ik rijd in een betrouwbare vijfdeurs auto

* Ik heb voldoende geld, om alle interessante boeken te kopen en cursussen te volgen, die ik graag wil

* Maandelijks schenk ik mijn moeder 100 Euro

Dit is mijn hartewenslijst!

Met lieve groetjes,

Janet
Naam: janhendrik
Mijn wens

Ik wil graag een huis kopen in Italie in een gebied waar ik in de winter kan skien en in de zomer lekker kan zwemmen in een meer of de zee. Naast zelf verblijven in dit huis, wil ik het gaan verhuren aan mensen die ik in mijn huis wil laten verblijven. Het huis moet staan op een groot stuk land waar ik een mini-camping kan opzetten en runnen. Naast mijn huis in Italie wil ik graag een eigen bedrijf gaan opstarten dat zich richt op het coachen van mensen. Mijn uitgangspunt voor coachen is dat iedereen over de compenties beschikt die hij/zij nodig heeft, echter deze competenties zijn vaak latent aanwezig.
Naam: Janna
Mijn wens

Een Grote Liefde beleven.
De wereld bereizen.

Ontmoeten,
verbinden en
inspireren.
Naam: Janneke van Oosteren
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat ik een succesvol kunstenaar ben die goed rondkomt van de opbrengsten van dit fulltime bestaan EN met deze succesvolle kunstwerken, retreats en kunstprojecten bevrijd ik mijzelf en andere uit het hoofd en breng ze naar hun eigen, kloppende warme hart.

https://www.jannekevanoosteren.nl/
Naam: jansecar
Plaats: zwolle
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn partner en liefde vinden met wie ik samen plezier ga beleven, de rust vinden om met hem mijn leven te delen en daarnaast veel tijd doorbrengen met mijn beste vriend en dat hij zijn gevoelens met mij deelt
Naam: Jansje
Plaats: Loppersum
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om mijn kracht en levenslust te hervinden zodat ik voor mijn kind een blije en stabiele moeder en opvoeder kan zijn. Mijn wens is rust te vinden in mijn leven zoals dat zich op dit moment ontwikkelt. Ook wens ik dat ik de betekenis leer van echt loslaten zodat ik mijn verleden ook echt kan afsluiten en mijn weg weer open ligt.
Naam: janske
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn huis snel verkocht wordt voor een goede en reële prijs, dat er iemand is die kan zien wat een leuk huis het is en wat je ermee kunt doen als je een beetje handig bent en zodoende de waarde kan verhogen.
Zodat ik een huis kan zoeken in Zuid-Oost Brabant, in de buurt van mijn familie, vrienden en kennissen.
Zodat ik nog de kracht heb om een leven op te bouwen en inkomsten te verwerven met mijn kunst-activiteiten.
Dat ik dan een huis vind op een goede plek waar ik rust en ruimte heb en mij veilig voel.

Dit is mijn wens - ik vraag de Goddelijke wereld mij te helpen.
Met DANK en heel veel LIEFDE
de 14e mei 2010
janske Naam: janske
Mijn wens

Mijn wens is dat er vrede mag zijn in de hele wereld, dat iedereen genoeg heeft en dat er volop kunst beoefend wordt in allerlei vormen en dat de er heel veel natuur is om de mensen heen in al haar diversiteit en pracht.
Jantje Naam: Jantje
Plaats: Deventer
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens;
Gelukkig Zijn, het lijntje met God/Creator is hersteld en het Licht in mij is helend voor anderen en daardoor ook voor mijzelf..
Ik ben één met God/Creator, alle poorten zijn open en God/Creator vult mij met eindeloos Licht opdat ik kan stralen en harten kan verlichten.
Naam: jany
Plaats: moordrecht
Leeftijd: 61
Mijn wens

Door gaan met schrijven ,van gedichten . Soms hoog gegrepen liet iemand me weten. Een boek uitgeven. Nog jaren mijn talent met anderen kan delen. Genieten alleen of met zijn twee ,deel je gedachten met iemand. Die je begrijpt ,dan voel je intens rijk. Blij zijn met de gave die ik eind 2001 kreeg,en me er voor Vrienden in te zetten.,dit nog lang mag doen . Hoewel taal voor mij moeilijk is ,wil ik wil blijven doorgaan ,de grote letters uit een Dagblad met elkaar te communiseren
Groet Jany de Bruijn Verduijn
Commentaar

Om met andere gedachten te wisselen, die ook na hun 50 ste zujn gaan schrijven.
Naam: jany
Plaats: Moordrecht
Leeftijd: 61
Mijn wens

Een gedichten boek schrijven. Met mensen omgaan die me gave begrijpen.,wat ik in me heb eruit moet halen. Nog heel lang kan communisren met woorden om .de kracht van het aanraken .door te geven. Schrijven het mooiste is om je gevoel te plaatsen. Met mensen gedichten of reisverhalen te delen.
Commentaar

Van. de.kabbelist een kort verslag met andere lezers, aan te gaan.
Naam: Jany
Plaats: Moordrecht
Leeftijd: 62
Mijn wens

Valentijn
Valentijn vier je met een hart,
al zijn je handen leeg,
dan is er een glimlach,die
blijdschap en liefde aan je geeft.

Geert , Christina en Zonneke

een liefdevolle Valenijndag
Groeten Jany de Bruijn
Commentaar

Een wens ,een droom.
Naam: Jany
Plaats: Moordrecht
Leeftijd: 62
Mijn wens

Lieve lezers

Mijn wens is dat mijn man ,zijn fouten ziet.
En me niet zo vernedert,geduld met me heeft.
Me ontzetend pijn doet,met negative woorden.
Nooit dit vergeeft, me verdriet doet.
Als je van elkaar houdt dan zijn de sterken om de zwakken te helpen,je eigen vrouw belangrijker vinden,inplaats je moeder. Weet ,dat ik
om dit probleem moet bidden,.om weer niet aan zo,n weekend te denken . Ben dankbaar de liefde van God ontvangt, maar een man zonder liefde ,is als een lamp zonder licht.

Lieve Groet Jany
Commentaar

hoop er toch een licht gaat branden.
Naam: Jany de Bruijn Verduijn
Plaats: Moordrecht
Leeftijd: 62
Mijn wens

De sneeuwklokjes

De sneeuwklokjes willen de lente
inluiden,in voor en achtertuinen.
Je geniet van hun frisse
groen ,menig park of plantsoen.

In gedachten wil je even
dichtbij met je oor naar
een luisteren,een klokje
zonder geluid,maak je even
stil ,zie de natuur zijn wil.

Soms is het of de groene
bladeren van de sneeuwklokjes
je rust wil geven,terwijl je
met een blik er naar keek,we hadden
een winter die ieder niet gauw vergeet

Laat.de lente nu maar komen,
we weer verlangen naar de
bloesem van de bomen.

Jany de Bruijn
Commentaar

zoek iemand die bloemen ...bomen
gedichten schrijft.
Naam: jasmijn
Plaats: zaandam
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn ideale levenspartner vinden om dit leven mee te delen. Hij die mij compleet maakt.
Commentaar

Ik ben een heel gelukkig mens dat veel te geven heeft, maar denk door samen te zijn met de liefde van mijn leven nog gelukkiger te worden. Dan zal ik nog meer te geven hebben aan de wereld. Ik zal mijn levensgeluk delen en hiermee nog meer liefde de wereld inbrengen
Jasper Wegman Naam: Jasper Wegman
Plaats: Amsteram
Leeftijd: 39 jaar
Mijn wens

Mijn wens is om een Sociaal Trainings Instituut in Argentinie op te zetten. Het doel hiervan is om kwetsbare mensen te trainen zodat zijzelf en de mensen in hun directe omgeving uit de armoedegrens kunnen geraken. Binnen 3 jaar moet dit Instituut zelfvoorzienend zijn.
Naam: Jaspercool1000
Plaats: Ijmuiden, Nederland
Leeftijd: 15
Mijn wens

Ik wil een boek dat alles wat je erin opschrijft waar maakt.
Jeanet Naam: Jeanet
Plaats: Zwartsluis
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens :
Dat mijn zelfbedachte en geproduceerde gezinsspel over verdieping, aandacht in het gezin, beweging en bewustzijn van wat er speelt in de wereld een super groot wereldwijd succes wordt. Dit om in alle gezinnen weer meer vertrouwen en respect te brengen om hand in hand te gaan. Love rules Namaste
Jeanet x
Jeannet Naam: Jeannet
Plaats: Beerta
Leeftijd: 52
Mijn wens

Ik ga verhuizen111
bijna twee jaar staat nu het huis te koop. Ik schrihf bewust HET huis. Het heeft zijn diesten bewezen. Ik ben klaar hier, ik kan verder.
de wereld ligt voor mij open. Ik heb op gegeven te zeggen dat tussen A en B een huis voor mij staat.
Inmiddels wordt dit huis verkoopneutraal. En is er al veel de deur uit en gaat alles weg wat ik niet in mijn volgende woning wil.
Dat ruimt op!!!! dat voelt licht!!!
Jeannette Naam: Jeannette
Plaats: Harderwijk
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is dat ik vanuit mijn eigen ervaringen mensen mag inspireren om vanuit de verbinding met zichzelf te verbinden met de wereld om zich heen. Wil mensen graag laten zien en voelen hoe bijzonder en speciaal ze zijn en dat de wereld er anders had uitgezien als zij er niet waren geweest. Dat is mijn wens om de wereld een stukje mooier te maken door nog meer liefde te verspreiden. liefs Jeannette
Naam: Jelle Schaegen
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 56
Mijn wens

Lieve mensen,

Uit ervaring weet ik dat er veel mensen zijn die lijden aan allerlei (ernstige) klachten van nek, schouder, rug en ledematen. Men blijft hiermee kwakkelen omdat men gewoon niet weet dat het ook anders kan. Het gangbare aanbod aan medische- en alternatieve behandelingen biedt nauwelijks soelaas en kan zelfs tot verslechtering leiden.

Als u (sinds jaren) last en pijn heeft van genoemde klachten, informeert u dan eens naar wat ik voor u zou kunnen doen. Er bestaat een grote kans dat ik u echt heel goed kan helpen. Waarom zoudt u uw spiritualiteit in pijn moeten beleven als dat met zekerheid niet nodig is?

Waarom zoudt uw pijn meteen karma moeten betekenen als anderen gewoon niet (willen) weten hoe zij u adekwaat kunnen helpen? In onze wereld doen zich wel meer van zulke ongerijmde zaken voor, daar niet van. Zoals ik dat gewend ben, kunnen reeds enkele behandelingen tot zeer bevrijdende resultaten leiden.

Met vriendelijke groet,
Jelle Schaegen
Advanced Myofascial Release
http://www.bodywork.es/nl.htm
info@bodywork.es Maastricht Amsterdam
Naam: jenn
Mijn wens

mijn wens is dat ik de deugden van het leven goed naleeft en actiever kan zijn op mijn werk en levensovertuiging. Een partner zal vinden die hetzelfde deelt.
Naam: Jenna
Plaats: Oostburg
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mij ten dienst stellen van de medemens. Als verpleegkundige een groot project opzetten in het buitenland gericht op kinderen.
Naam: Jenneke
Leeftijd: 62
Mijn wens

Ik wil een “Spiritual Awareness Village” starten, een oase van rust als ontspannend vakantie bestemming voor spiritueel bewuste mensen, maar tevens een spiritueel ontdekkingsplaats voor de lokale bevolking (voor velen een eerste kennis making). Een “dorpje” waar alles draait om het evenwicht te vinden tussen het spirituele en het fysieke zijde van de mens en het toe te passen in ons gewoon dagelijks, aardse leven.
Een stuk grond, dicht bij zee, op wandel afstand van een bezienswaardige stad of centrum.
Het hooft gebouw zou bestaan uit appartementen, van economie tot luxe maar allemaal met een minimum aan comfort en elk een persoonlijk terras.
De gelijkvloers van het gebouw zou bestaan uit winkels, bars en restaurants maar ieder winkel zou moeten iets te maken hebben met het thema van het centrum. Bv; natuur voeding, losse kleding, edelstenen, spirituele boeken, kaarten, wierrook etc., massage/healing salon, vegetarisch tearoom, en noem maar op, als het maar bij de thema van spiritueel/ontspanning thuis hoort.
Ook zouden er ruimtes zijn om spreekbeurten te geven, bv een grote zaal en enkele kleinere ruimtes voor kleinere bijeenkomsten en persoonlijke readings of gespreken.
Achteraan het centrum zou een apart gebouw komen speciaal voorzien voor jonge gezinnen. Waar kinderen hun eigen paradijs hebben waar ze zich kunnen uitleven zonder de algemene rust to storen. Hier zou ook een oppas dienst aanwezig zijn zodat de kinderen lekker kunnen genieten van hun vakantie terwijl de ouders af en toe een (spirituele)rustpauze kunnen inlassen.
De tuin zou een oase van rust zijn met zithoekjes, bloemen, bomen en water valletjes.
Alles zou toegankelijk zijn voor iedereen, als ze maar de rust niet storen.
Wat heel belangrijk zou zijn aan deze centrum is dat alles, inclusief lezingen, winkels, gezonde voeding etc., toegankelijk is voor de lokale bevolking alsook de minder goed bedeelden en om dit mogelijk te maken zou er een minimum aan vaste personeel zijn met een hoop deeltijds werkers, die betaald zouden worden met waarde bonnen (of punten systeem) die ze in het centrum kunnen inruilen ipv cash te betalen.
Er zou deeltijdse (enkele uren per dag, per week of gewoon sporadisch, volgens wens) jobs zijn, waar er geen speciale scholing voor nodig is, zoals:
Poetsen, tuin onderhoud, horeca, winkel hulp, schilder/ herstel dienst, kinderoppas, etc.
Jennifer Naam: Jennifer
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn Harte-Wens is dat ik ontdek wat mijn roeping is in dit leven. Dat ik daarvoor de weerstand die er nu is tegen het aangaan van nieuwe dingen achter mij mag/kan laten.

En ook wens ik dat ik binnenkort weer eens een fijne, mooie, langdurige en heerlijk grootse liefde ga beleven.
jennifer Naam: jennifer
Plaats: utrecht
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens is dat ik weer kan lief hebben en liefde terug kan ontvangen; een harmonisch, respectvolle partner zal ontmoeten. Somewhere, someday!
Commentaar

Mijn eeste wens is al goed op weg. Ik wenste een uitdaging in mijn werk. Die kreeg ik, ik heb het nog, Dankbaar en blij!
Jeroen Naam: Jeroen
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 43
Mijn wens

Een langdurige liefdesrelatie te hebben met een vrouw, waarbij we elkaar verheffen en een voorbeeld zijn van de eenheid van God in de wereld.
Naam: Jessica
Plaats: Aruba
Mijn wens

Mijn eerste wens is binnen een jaar 100 miljoen euro verdienen met mijn zelf ontworpen lingerielijn.
Naam: Jessica
Plaats: Oudheusden
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik heb een aantal wensen dit jaar....

Mijn wens voor de boekenwinkel waar ik werk is dat we een aantal gave schrijvers mogen ontvangen, te beginnen met Geert Kimpen, die niet alleen een leuke workshop geven, maar de mensen ook weten te raken.

Mijn wens voor mijn persoonlijke ontwikkeling is dat ik veel mag leren én mag doorgeven aan anderen. Dat ik dienstbaar mag zijn naar anderen en mijn hart mag en kan open stellen.

Mijn wens op financieel vlak is dat ik met mijn bezigheden ook voldoende inkomen kan genereren om van te kunnen leven.
Naam: Jet
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 51 jaar
Mijn wens

Mijn wens is om een onderneming op starten, waarin ik mijn kennis en kunde over het leven, spiritualiteit kan overdragen aan en delen met mensen die het nodig hebben. Dit doe ik middels door te luisteren, Reiki te geven, magnetiseren, mijn stem te gebruiken om te helen, en net dat duwtje te geven waardoor de ander goed op weg wordt gebracht.
jimmy Naam: jimmy
Plaats: huizen
Leeftijd: 39 jaar
Mijn wens

mijn grote wens is dat ik het talent die ik heb nu eindelijk naar de oppervlakte komt.
dat ik met mijn boek(en)die ik schrijf, mijn gezin van een goedgevulde boterham kan laten eten
Naam: jitse
Plaats: gent
Leeftijd: 42
Mijn wens

Een Cd uitbrengen, met eigen composities.
Lichtwerker mogen worden.
De liefde van mijn leven ontmoeten.
De Genade van God mogen ontvangen.
(deze laatste durfde ik bijna niet uitspreken)
Jitske Naam: Jitske
Plaats: Ridderkerk
Leeftijd: 38
Mijn wens

Wijsheid.
Naam: JK2
Plaats: Zele
Leeftijd: 61
Mijn wens

ik zou de innerlijke rust willen vinden in mezelf en
willen leven alsook mijn hart willen open stellen
voor mezelf en de buitenwereld
Joan Naam: Joan
Plaats: Sneek
Leeftijd: 45 jaar
Mijn wens

Momenteel werk ik als leidinggevende in de gezondheidszorg. Ik werk al 28 jaar in de zorg en heb van jongs af aan interesse gehad voor de alternatieve geneeswijzen. Het is er nooit van gekomen om hier daadwerkelijk iets mee te doen, enerzijds door mijn overtuiging dat dit geen broodwinning kon zijn, daarna mijn angst om anders dan anderen te zijn en vervolgens vanwege mijn verplichtingen aan mijn gezin. Wel heb ik ontzettend veel gelezen over de Oosterse geneeswijzen, spiritualiteit en heb uiteindelijk een paar jaar geleden een opleiding tot massage therapeut gevolgd. Mijn wens is nu om volgend jaar om deze tijd een eigen praktijk te hebben, massage clienten en mij verder te bekwamen in massagetechnieken, energie werk en mijn talenten volledig te gaan benutten. Bij het doorlezen van het boek herken ik veel van wat ik al weet. De uiteenzetting in het stappenplan en Geert zijn eigen proces al voorbeeld erbij helpen mij om mijn eigen stappenplan te ontwikkelen en te gaan. Verderop lees ik dat 'angst voor succes' een onderdeel van het proces is. Dit raakt me aangezien dit bij mij een GROTE angst is. Kan ik het geluk ontvangen en ben ik het voldoende waard om mezelf te geven? Deze zomer is het mij langzamerhand meer en meer duidelijk geworden. Ik wil er nu voor gaan. Ik durf mijn droom in de wereld te zetten.
Ik dank je wel Geert, voor je inspirerende woorden!!

groet, Joan
Joan Elkerbout Naam: Joan Elkerbout
Plaats: Sint-Oedenrode
Leeftijd: 40
Mijn wens

mensen... vooral vanuit allerlei uiteenlopende (spirituele en religieuze) achtergronden en culturen, die met elkaar eens per maand de diepte van elkaars religie en wijsheid in wensen te duiken, op zoek naar die wijsheid en het eigen gevoel/besef van roeping en hoe dit vorm te geven...
Commentaar

Een diepe wens in het kader van een eerdere wens die al realiteit wordt (januari 2011); de oprichting van een Interspiritueel Seminarie (Geert Kimpen en zijn vrouw zijn twee van de gastdocenten). Een seminarie in een nieuwe jas voor de "priester" (in welke vorm dan ook) in een ieder van ons...
Naam: joelleVO
Plaats: den-bosch nederland
Leeftijd: 21
Mijn wens

Ik wwwens mijn eigen praktijk te beginnen, voor mensen die verslaafd zijn maar ook voor mensen die andere problemen hebben,mijn ervaringen in praktijk te brengen zodat ik andere mensen kan helpen,ook in combinatie b=willen brengen met mijn creativiteit.
joene Naam: joene
Plaats: uden
Leeftijd: 29
Mijn wens

mijn wens?phoe, t klinkt moeilijk maar is makkelijk te realiseren..
als iedereen is wat meer op zn eigen leventje let.daarbij dus minder bemoeit met de ander.minde perse altijd die mening moeten geven.

waardoor je dus mer bent aangewezen opje eigen leven,je eigen daden en gedachten.
pak die eens aan.
het meeste commentaar wat je van mensen krijgt zijn de dingen die ze zelf missen.

ga vorm geven aan je eigen zieltje..ga doen wat je echt wilt doen.ben slim kalm en behulpzaam.
daardoor krijg en heb je ook respect voor die ander.wat die ander ook is...

breek door die muur die om ons heen is gecreerd doormiddel van propaganda, opvoeding, gewoontes en altijd maar dat, nee joh,da kan toch niet..je moet niet zo zweven

vind de rust in je eigen.leer alleen te kunnen zijn.niet afhankelijk zijn.en je eigen mening duidelijk te plaatsen zonder al te veel gebruik van woorden als..MOET....ALTIJD....NOOIT...
probeer niet te zeggen wat die ander MOET doen..

geloof in dat alles 50/50 is..wat jij geeft of neemt komt terug...

en keep it simple

50/50 is the key
Commentaar

zo dat wou ik even kwijt..toch fijn zo'n site waar dat kan..dank jullie wel

LVP joene
Naam: joepie
Plaats: Roden
Leeftijd: 43
Mijn wens

Een van mijn uitspraken is: "Bij twijfel stil in een hoekje gaan zitten om naar jezelf te luisteren". Ik ben er van overtuigd dat jij altijd, in alle gevallen weet wat goed voor je is. Ik loop hierbij zelf vaak tegen het volgende aan: Er zijn allerlei andere stemmetjes die de stilte verstoren, waardoor ik niet naar mezelf kan luisteren.

Mijn wens is te leren hoe ik de stilte kan creëren waardoor ik wel mezelf hoor. Ik zou willen weten wat goed voor mij is, omdat dat mijn ding is. Ik zou de stemmen van opgelegde normen en waarden, datgene wat ik, misschien wel ongevraagd van anderen heb "geleerd", de goedkeuring ook, willen uitbannen. Want ik weet dat ik het, voor mij, het allerbeste weet.

Loesje schreef: "Wees jezelf er zijn al genoeg anderen" Ik vind het moeilijk om onderscheid te maken tussen mezelf en alle anderen. Welk idee is echt het mijne, past echt bij mijn gevoel en is wat goed is voor mij?
Naam: johan
Plaats: nieuwegein
Leeftijd: 46
Mijn wens

Een bevestiging dat echte liefde echt bestaat. Ik heb ooit een fout gemaakt, en wat je zaait, zul je oogsten... maar hoelang... relaties, ja, ik heb daarna zoveel gegeven, nee, er is genomen, heel veel genomen...
en nu deze maand alleen al m'n moeder ziek geworden, mijn baan kwijt, een te duur huis... heb een wens, eigenlijk drie, maar het ene, oh alsjeblieft, m'n mama....
Commentaar

en toch heb ik een stelregel, accentuate the positive
Naam: Johanna
Plaats: Breda
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is om een liefdesrelatie te krijgen met mijn beste vriend en maatje. We voelen een enorme verbondenheid op zowel fysiek als emotioneel vlak en onze vriendschap is heel bijzonder en dierbaar.
De omstandigheden zijn zodanig dat het momenteel moeilijk is maar ik hoop dat we verder naar elkaar toe groeien. Ik weet dat we elkaar gelukkig kunnen maken en ik hou me vast aan de gedachte 'if it is meant to be, ik will be'.
Op deze kerstavond zijn we in gedachten bij elkaar en hoop ik met heel mijn hart dat we volgend jaar de kerstdagen samen mogen doorbrengen.
Naam: johanne
Plaats: oostende
Leeftijd: 59
Mijn wens

Ik vind eindelijk de juiste richting in mijn leven en ik word wie ik ben. Dit wens ik voor mijn kinderen en voor alle mensen.
Naam: John
Plaats: Spijkenisse
Leeftijd: 54
Mijn wens

Om geen moderne slaaf meer te zijn in deze maatschappij waar anderen je iedere dag weer zeggen wat je moet doen , waar je eigenlijk alleen maar bezig bent met overleven om iedere maand weer op tijd je rekeningen te betalen en zo goed als niets over te houden , met alle stress die dit met zich meebrengt , dit kan nooit de bedoeling zijn geweest van het leven.
En daarom wens ik financiële onafhankelijkheid en vrijheid om te doen wat ik wil , zodat ik eindelijk eens in alle rust aan mijzelf kan gaan werken , en kan gaan ontdekken wat ik in de jaren die mij nog gegeven zijn kan doen voor mijzelf en de wereld.
Naam: John
Plaats: Sas van Gent
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik heb op dit moment zoveel wensen dat ik niet weet wat ik het beste als eerste kan wensen.

Ik wil graag een stuk financiële onafhankelijkheid en een beter salaris, maar wil ook graag leren vergeven en accepteren. Ook zou ik graag over bepaalde gaven beschikken die ik ten dienste kan stellen van mijn behoevende medemens. Er is zoveel, dat ik niet weet wat te kiezen en vooral.... ben ik niet te egoïstisch als ik eerst zou kiezen voor een wat hoger salaris of (nog beter) het realiseren van een eigen onderneming?
Naam: John
Plaats: Breda
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn levensmissie is:
Ik vind het lastig om dat wat ik voel en ervaar in woorden te omschrijven omdat woorden in mijn beleving een benadering zijn van dat wat werkelijk is.
Ik kom op deze manier tot de volgende levensmissie voor mijzelf.
Bewust te worden van al het moois wat in mij verborgen ligt. Met dit moois wil ik mijn leven vorm geven en iedereen om mij heen inspireren. Inspireren tot het uitpakken van al het moois wat in ieder afzonderlijk mens opgeslagen ligt.
Naam: Johnb334
Plaats: pyrturrt
Leeftijd: 29
Mijn wens

I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or enewsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks. ebkckdbkefde
Commentaar

I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or enewsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks. ebkckdbkefde
Joke Naam: Joke
Plaats: Bovenkarspel
Leeftijd: 65 jaar
Mijn wens

De allereerste wens die ik had toen ik een meisje van 4 jaar was, was dat ik "schooljuffrouw" zou worden.Die wens is uitgekomen en ik heb met veel liefde en plezier 20 jaar voor de Montessori-kleuterklas gestaan.

Nu ben ik 65 jaar en mijn allergrootste wens is , om een partner te vinden ,die me onvoorwaardelijk lief zal hebben en met wie ik gelukkig en heel erg gezond, heel erg oud mag worden.
Ik denk niet dat ik hem hoef te beschrijven, want God weet precies welke man bij mij past.
Ik wil weer zó graag iemand liefhebben en "samen delen",elkaar steunen,van elkaar leren en met de ander nog gelukkiger zijn dan ik nu al al ben.
IK wil het leven samen vieren. Een leven met diepgang en groei, maar ook met héél veel lachen en plezier maken en leuke dingen ondernemen.

Nu snel een boompje kopen en luisteren naar mijn intuïtie en ingevingen. Ik hoop dat een prachtige engel me de weg zal wijzen.
Joke Naam: Joke
Plaats: Belgie
Leeftijd: 40j
Mijn wens

Een 3tal jaar geleden starte ik na lang aarzelen mijn eigen Vegetarische Catering bedrijfje. Na een moeizame start en heel wat dagen hard werken om in de grote massaproductie wereld binnen te dringen met gezond en puur eten sta ik nu voor keuzes.
Ik wens dan ook steun om die keuzes te kunnen maken. Om meer mensen van mijn veggie producten te kunnen laten genieten, vraag ik aan het universum om mij de weg te tonen die ik daarvoor moet gaan.
Dat ze mij de kans geven om meer veggie af te nemen zodat mijn bedrijfje kan blijven bestaan.
Ik wens de nodige middelen om financieel het hoofd boven water te houden.
Om verder te kunnen uitbreiden zodat iedereen die vegetarisch wil eten de mogelijkheid krijgt onze producten te kunnen kopen.
Geef mij de moed om dit verhaal verder te kunnen zetten zodat mijn droom werkelijkheid kan worden.

Dank u.
Naam: Joke
Plaats: Sneek
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is dat ik tussen nu en 2 maanden een huurhuis heb voor mij en mijn 2 kinderen, in één van de wijken die ik graag wil en waar we mogen blijven wonen zolang als we zelf willen.
Naam: joke
Plaats: België
Mijn wens

Onlangs is mijn wens in vervulling gegaan en komt er een prachtig boek op de markt(Gebeten door Groenten) in mei uitgegeven door het Davidsfonds. Een unieke kans die het universum mij gegeven heeft om mijn passie en mijn gedrevenheid tot uiting te laten komen.
En mij zo in mijn veggie cateringbedrijf een duwtje te geven in de goeie richting.
Ik dank het universum voor de kansen die het mij biedt en aanvaard alle toegangswegen om mijn doel te bereiken.
Naam: Joke
Plaats: Belgie
Leeftijd: 40j
Mijn wens

Mijn Wens is dat ik mijn klein vegetarische bedrijfje zou kunnen uitbouwen tot een Mega vegabedrijf waardoor ik wereldwijd mensen kan laten genieten van heerlijk vegetarisch voedsel...
Mijn wens is duurzame ecologische pop-upstores te lanceren met mijn producten in verschillende landen om zo mee te helpen aan een duurzamere en ecologische wereld.
Hoe kan ik dit waarmaken ?
Daarom wens ik dat er mensen op mijn pad komen die het zakelijke instinct hebben om zoiets aan te pakken.

alvast bedankt!
Naam: Jol
Mijn wens

Mijn wens zit heel diep in mijn hart: ik wens dat er na bijna 2 jaar van intens verdriet en gemis weer een mooie vriendschap komt met mijn ex-partner en dat we weer samen komen in een gelukkige relatie.
Naam: jolanda
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 47
Mijn wens

Weer 60 kilo wegen en me mooi en gezond voelen.
Naam: Jolanda
Leeftijd: 56
Mijn wens

Mijn wens is om de dingen die ik diep van binnen wil ook echt te realiseren.
Als kind en jongvolwassene deed ik dat, maar sinds lange tijd doe ik dat niet meer. En dat gaat heel ver. Ik doe niets meer. De drempel is heel hoog.
De rode draad die door mijn leven loopt is: teleurstelling.
Het lijkt wel of ik mijzelf teleurstelling wil besparen.
Ik voel me vleugellam.
Hoe kom ik over die hoge drempel, die uiteindelijk een hoge muur begint te worden?
Of een groot rotsblok, waarachter ik sta te kijken.
Dat rotsblok krijg ik niet opzij. Ik zal eromheen moeten, maar ik ga niet.
Ik besef zelf heel goed hoe en wat, maar ik kom niet in aktie.

Wie kan mij op weg helpen?

Groetjes, Jolanda
Naam: Jolanda1968
Plaats: IJsselmuiden
Leeftijd: 42
Mijn wens

mijn wens is om me thuis te voelen in een hechte groep vrienden die het fijn vindt me te zien en te koesteren, veiligheid en plezier te bieden en binnen deze groep mijn grote liefde te vinden. Deze liefdevolle en sterke man die een softie wordt als hij aan mijn twee kinderen denkt, ze liefheeft als ware het zijn eigen kinderen, ze haarfijn aanvoelt ondanks hun PDDNOS en ADD, hen ziet als de superfijne mensjes die ze zijn. Die lieve man die samen met mij dit gezin wil vervolmaken in al haar liefde en genegenheid.
Commentaar

al zeven jaar gescheiden en al overtuigd van het feit dat ik het prima alleen kan, het bewijs ligt er al, het wordt nu tijd om het weer samen te doen.
Naam: Jolande
Plaats: Hoogeveen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens luidt alvolgt: Ik maak, exposeer, verhuur en verkoop schilderijen. Dat doe ik met enorm veel plezier. Daarnaast geef ik creatieve workshops, zowel aan volwassenen als aan kinderen. En ik geef creatieve therapie, gericht op het bewust worden van partonen en overtuigingen, op het loslaten van beperkende overtuigingen en het herwinnen en herkennen van moed en eigen kracht. Met al deze activiteiten heb ik van mijn hobby's mijn werk gemaakt en heb ik 22 jaar werkervaring, mijn diploma Creatieve Therapie, mijn levenservaring en mijn spiritualiteit met elkaar verbonden. Ik doe dit alles vanuit mijn eigen atelier, dat ik voor 50 euro in de maand huur. Het atelier is vlakbij mijn huis, licht en heerlijk ruim en met een heerlijke tuin eromheen die door iemand anders onderhouden wordt. Ik doe dit alles met enorm veel passie en overtuiging. Hierdoor kan ik vanuit mijn hart verbinding maken met mezelf, anderen en met al wat is. Dat geeft mij zoveel energie, innerlijke rust en moed om me steeds meer mezelf te laten zijn. Mensen halen uit mijn activiteiten, mijn visie en mijn manier van doen veel inspiratie en moed om steeds meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leven te nemen en liefdevoller met zichzelf en anderen om te gaan. En dat geeft mij weer veel voldoening en erkenning. Daarnaast levert het mij ook zoveel geld op dat ik in staat ben om mooie reizen te maken, goede materialen te kopen voor mijn schilderijen en cursussen te volgen die ik op mijn verlanglijstje heb staan. Mijn kinderen en ik hebben het goed samen. We hebben veel plezier, delen veel en voelen ons verbonden met elkaar. Ik heb een man ontmoet die qua belevingswereld, interesses en persoonlijke ontwikkeling op dezelfde golflengte zit als ik en we hebben een langdurige, liefdevolle relatie. We hebben het ook erg goed met z'n vieren, zijn gezond, hebben veel plezier en doen leuke dingen samen.Ik ben een dankbaar en zeer gezegend mens.
Naam: Jolande
Plaats: Hoogeveen
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn levenswens luidt als volgt:


Ik maak, exposeer, verhuur en verkoop schilderijen. Dat doe ik met enorm veel plezier.
Daarnaast geef ik creatieve workshops, zowel aan volwassenen als aan kinderen.
En ik geef creatieve therapie, gericht op het bewust worden van partonen en overtuigingen, op het loslaten van beperkende overtuigingen en het herwinnen en herkennen van moed en eigen kracht.

Met al deze activiteiten heb ik van mijn hobby's mijn werk gemaakt en heb ik 23 jaar werkervaring, mijn diploma Creatieve Therapie, mijn levenservaring en mijn spiritualiteit met elkaar verbonden.

Ik doe dit alles vanuit mijn eigen atelier, dat ik voor 50 euro in de maand huur. Het atelier is vlakbij mijn huis, licht en heerlijk ruim en met een mooie tuin eromheen die door iemand anders gratis onderhouden wordt.

Ik doe dit alles met enorm veel passie en overtuiging. Hierdoor kan ik vanuit mijn hart verbinding maken met mezelf, anderen en met al wat is. Dat geeft mij zoveel energie, innerlijke rust en moed om steeds meer mezelf te laten zijn en zien.
Mensen halen uit mijn activiteiten, mijn visie en mijn manier van doen veel inspiratie en moed om steeds meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leven te nemen en liefdevoller met zichzelf en anderen om te gaan. En dat geeft mij weer veel voldoening en erkenning.

Daarnaast levert het mij ook zoveel geld op dat we er uitstekend van kunnen leven en ik in staat ben om mooie reizen te maken, goede materialen te kopen voor mijn schilderijen en cursussen te volgen die ik op mijn verlanglijstje heb staan.

Mijn kinderen en ik hebben het goed samen. We hebben veel plezier, delen veel en voelen ons verbonden met elkaar.
Ik heb een man ontmoet die qua belevingswereld, interesses en persoonlijke ontwikkeling op dezelfde golflengte zit als ik en we hebben een langdurige, liefdevolle relatie. We hebben het ook erg goed met z'n vieren, zijn gezond, hebben veel plezier en doen leuke dingen samen.

Ik ben een dankbaar en zeer gezegend mens.
Naam: Jolande
Mijn wens

Mijn wens is dat de onenigheid in mijn familie moeiteloos oplost. Dat angst getransformeerd word in Liefde. Zodat we in liefde, respect en harmonie weer met elkaar omgaan.
Naam: jolande
Mijn wens

ik ontmoet mijn zielsverwant. We gaan er voor, de puzeel valt in elkaar. en voelen ons diep verbonden met elkaar en met onze kinderen, het gaat gewoon vanzelf en we willen vooral samen zijn met eenzelfde passie te verdiepen/ontwikkelen en te verankeren in lijf, dans en tantra
Naam: jolave
Plaats: driebergen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens een wereld waarin stilte geen luxe is, maar voor iedereen die dat wil makkelijk bereikbaar.
Commentaar

Ik word er namelijk af en toe een beetje gek van dat je bijna overal waar je bent voortdurend geluid hoort, van verkeer maar vooral luidruchtige mensen.
Naam: Jolleke
Plaats: 's-Gravenhage
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is een angel investor te zijn waarbij ik mensen uit een uitkeringssituatie kan helpen een positieve draai aan hun leven te geven door te investeren in hun onderneming.
Naam: JoNa
Plaats: Sneek
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens voor de zomer is dat ik een huis krijg, zodat ik samen met mijn kinderen een nieuw thuis kan creëren. Een nieuwe start, voor ons en voor mijn praktijk die op deze manier ook kan gaan groeien.
Joop Naam: Joop
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 61
Mijn wens

Mijn diepe wens is het om mensen op de rails te zetten bij hun levensvragen - van welke aard dan ook. Dat kan lopen personen die vast zijn geraakt in hun persoonlijk leven of hun werk, en behoefte hebben aan (kortdurende) steun; maar ook kan het gaan om personen die willen (her)ontdekken wat hun diepste drive is, jonge politici bijvoorbeeld (die vaak losgezongen raken van hun diepste geloofsartikelen). Wat ik nodig heb, is een platform om mensen makkelijk te kunnen bereiken. C.q. een paar mensen die vergelijkbare dingen willen.
Idealiter is dit een centrum, waaraan ik verbonden ben. Elke hulp / steun is welkom.
Naam: Joost
Plaats: Roelofarendsveen
Leeftijd: 65
Mijn wens

Have a happy day too!
Joost
joost vriens Naam: joost vriens
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik wil mijn Gave ontdekken en gaan gebruiken.
Commentaar

Al lange tijd voel ik dat er in mijn kern meer talenten 'wonen' dan dat ik in het dagelijks leven en op mijn werk gebruik. Die talenten zijn soms ongeduldig en dan word ik onrustig. In deze wens voel ik het best mijn verlangen uitgedrukt. Het universum reageerde met krahctige bevestigingen en impulsen en inzichten. Tijdens de derde week werd ik ernstig ziek. Terugkijkend kan ik nu goed zien dat dat een transformatieproces is. Hoewel ik de vraag heb: hoe nu verder? vermoed ik dat ergens in de ziekte mijn gave zich heeft laten zien.
Naam: joris
Plaats: Mere
Leeftijd: 30
Mijn wens

inzicht vinden en geven in liefde en groei, terug naar huis
Naam: José
Mijn wens

Mezelf te zijn en te blijven in iedere situatie
Jose van den Diepstraten en Nath Naam: Jose van den Diepstraten en Nath
Plaats: Made
Mijn wens

'De mens teruggeven aan ZichZelluf', via onze NEM Academy, onze boeken, onze producties en OnsZelluf! Op naar de 700 studenten... naar volle theaterzalen... naar ons eigen tv-programma

www.newenergymovers.nl
www.nemacademy.nl
www.opleidingcoach.org
www.zelfontdektzichzelluf.nl
Naam: Josje
Plaats: Groningen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Niet elke dag meer het leven analyseren en elke dag bedenken dat ik er altijd nog een eind aan kan maken. Ik heb een fijn leven maar ben niet happy. Zou heel graag wakker willen worden en denken joepie de poepie ! Ik heb en doel in dit leven maar welke is het ? Ik ben er nog niet achtergekomen. Al mijn hele leven aan het vechten ......ik leef om te overleven, dat is toch niet de bedoeling ? Nee niks psychisch aan de hand vanaf mijn jeugd al geen leuk leven....het kan zo geschieden. De pijn die ik heb in mijn hart wordt alleen maar zwaarder en dat is zo jammer.
Naam: Jouke
Plaats: Halle-Zoersel (Belgie)
Leeftijd: 27
Mijn wens

Ik wens dat ik een baan vind, waarin ik mezelf verder kan ontplooien/ontwikkelen, met fijne (wijze) collega´s om me heen en vooral waarin ik voldoening ervaar in mijn bezigheden en zo met plezier naar mijn werk ga.
(´t zal erg fijn zijn als het salaris daarbij ook minimaal 1600 netto zou zijn).
Jourik Naam: Jourik
Plaats: ?
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik woon met mijn soul-mate in Ein Kerem, Jerusalem. We werken eensgezind binnen verschillende kunstdisciplines.Ik ben schrijver. Ik heb mijn gepubliceerde tekst; "To Thee in Prayer", als boekvorm in mijn handen. We lezen elkaar hieruit voor.
Commentaar

:-)
Naam: Jouw Kracht
Plaats: De Krim
Leeftijd: 50
Mijn wens

Samen een geweldig mooi bedrijf opzetten en runnen. Mindfulness is de sleutel voor een prachtig bedrijf waar wij ook weer een heerlijk leven van kunnen leiden. Zorgeloos, blij als een kind :-)
Naam: jovlo
Plaats: uithuizen
Leeftijd: 51
Mijn wens

ik ga zingen o.a. mantra´s
zingen vanuit mijn hart
samen met gelijkgestemmden
Joyce Naam: Joyce
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik zou graag t.z.t. de eigenaresse zijn van een stiltehuis. Dit huis zou aan de rand van een stad of dorp liggen op loopafstand van natuur. Het zou door mij sfeervol ingericht zijn. Het zal een plek zijn waar mensen welkom zijn om tot rust te komen.
Ik zou er zelf ook wonen en gastvrouw zijn. Het zou kunnen dat ik meditatie-sessies zou leiden of een workshop zou verzorgen. Het eten is er biologisch, gezond en voedzaam.
Joyce Naam: Joyce
Mijn wens

Mijn enigste wens, is dat mijn broertje beter wordt. Als hij beter wordt, komt alles goed, voor iedereen waar ik van hou.
Hij is echt een super papa voor zn kids, de de leukste stoerste oom voor mijn kids, en de trots van mijn ouders.
Een broer die beter wordt, dat is mijn wens.
Naam: Jub
Plaats: Kerkrade
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens dat heel veel mensen op mijn dochter MYRTHE http://rockstarforaday.hyves.nl/polls/5786694/Wie_wint_de_RockstarHyves_prijs_van_Set_3_Stemmen/zullen stemmen!!!
Commentaar

Ze heeft meegedaan aan een wedstrijd; Rockstar for a Day, ze deed Amy MacDonald.
Naam: Judas Tomas
Plaats: dakloos
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat de lieve mensen ( broer , schoonzus, moedertje ) de rust vinden , en dat de pijn die ze hebben in hun lichaam reuma en kalk op z'n schouder . omdat hij z'n zwaar werk heeft genoeg opdrachten krijgt zodat hij zijn gezin kan blijven onderhouden , dat mijn moedertje ( 70 ) niet meer zo verbiterd blijft , en gaat genieten van de rest van der leven .
Dat mijn schoonmoeder verder kan leven zonder de pijn die ze heeft , en dat ze gelukkig wordt en stopt met rouwen zodat ze de rest van der leven weer vrolijk is , mijn schoonzusje wat zelfstandiger wordt en haar wereld kan vergroten zodat ze eens uit dat kleine wereldje waar ze nu inzit komt en zelf eens geniet van de mooie dingen op deze weereld.
Dat mijn vrouw de rust , en het geduuld vind die ze nodig heeft om zichzelf beter te kunnen ontwikkelen en al der talent kan ontplooien , in de tijd kan stoppen om mooie verhalen te schrijven , en schilderen .
Dat onze jongens het geluk krijgen waar ze naar zoeken , en de liefde houden, en vinden als ze dat nog niet hebben , dat ze worden wat ze graag willen .
En dat ik en mijn toekomstige ex vrouw ( door omstandigheden ) uiteindelijk weer bij elkaar komen , dat ik weer kiezen in mijn mond heb zodat ik weer normaal voor de dag kan komen , genoeg werk voor mijn kleine bouwbedrijfje krijg zodat ik weer voor mijn grote liefde kan zorgen .
Dat ik weer mooie en oude huisje en dorpjes kan en mag renoveren en restaureren .
Mooie dingen kan en mag maken waar iedereen van en kan genieten zoals het hoort.
En dat we uiteindelijk op die berg bij dat bos met dat stroompje met uitzicht op bergen belanden .
Maar eigenlijk wens ik voor iedereen dat ze allemaal krijgen wat ze willen .
Ik mag dan wel dakloos zijn , geen geld meer hebben , in scheiding lig van de grootste liefde van mijn leven , mijn kinderen niet meer zo vaak zien als gewenst , ze weten allemaal dat ik onvoorwaardelijk van ze hou , en zij van mij .
Dat is toch uiteindelijk het belangrijkste , daarom hoe slecht het er ook voor staat er zijn altijd mensen die het nog slechter hebben .
En ik weet dat het uiteindelijk met mij wel weer goed komt , zoals altijd .
Ik sluit af met veel liefde en respect
Naam: Judith Straver
Plaats: Jalon (Alicante) España
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens is sinds lange tijd om ooit naar Spanje te gaan verhuizen. Reden onbekend, gewoon een gevoel. De laatste jaren werden de plannen wat concreter. Ik wilde naar Gran Canaria (mijn geliefde eiland) om daar een trainingscentrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling te gaan beginnen. Ik had ‘voor de vorm’ al wat onderzoek gepleegd door ook een keer 6 weken op Gran Canaria te verblijven om te ervaren hoe me dat zou bevallen (uitstekend dus). Ergens in mijn achterhoofd steeds het stemmetje: dit durf jij toch niet, wat moet je daar nu, dat lukt toch nooit, jij?? enz., enz..

Op 12 mei 2007 ontmoet ik Geert bij een ex-student bij de opening van haar Centrum Aandacht voor Aandacht, een plek waarin intuïtieve Aandacht centraal staat. Op een bepaald moment vertel ik Geert mijn wens en hij brengt mijn wens onder woorden (Lieve Judith, het gesproken woord naar Gran Canaria brengen. Jouw centrum waar het kakelt, waar het klinkt, waar het lacht en waar mensen zingend naar toe vliegen om zich aan jouw levendigheid te laven. Het zaadje is geplant … en nu het laten uitgroeien tot een prachtige Canarische boom).

Het is geen ‘Canrische’ boom geworden, maar een ‘Jalonse’ boom.

Eind 2007/begin 2008 was er sprake van een overplaatsing wat mijn parttime loondienstbaan betrof (van mijn woonplaats Middelburg naar Eindhoven). Door een aantal factoren was dat voor mij geen optie. Het voelde niet goed. Ik heb toen uiteindelijk het besluit genomen om mijn loondienstbaan op te zeggen, want ik had immers mijn eigen buro nog steeds wat ik ook zou kunnen gaan uitbreidden of ik kon ‘gewoon’ een andere baan in mijn woonomgeving zoeken.
Op een bepaald moment realiseerde ik me dat ik op een kruispunt stond en er zich nog een derde mogelijkheid aandiende …. of toch mijn wens gaan vervullen.
Binnen 3 dagen heb ik toen het besluit genomen om naar Spanje te gaan verhuizen. Om praktische redenen is het het vaste land geworden en niet Gran Canaria (‘mijn cursisten’ kunnen nu met de auto, trein, bus en vliegtuig komen, terwijl je naar Gran Canaria praktisch enkel maar met het vliegtuig kunt komen). Op Zaterdag 1 februari heb ik voor het eerst hardop tegen vrienden uitgesproken “ik ga naar Spanje verhuizen”. Na nog wat regelzaken op het werk heb ik mijn huis te koop gezet en ben ik in maart 10 dagen naar Spanje gegaan om mijn wens te bevestigen. De verkoop van het huis verliep voorspoedig zodat ik op 31 oktober naar Spanje ben vertrokken en exact 9 maanden na het hardop uitspreken van mijn besluit op 1 november aankwam in Spanje.
Na een zoektocht heb ik uiteindelijk een huis gevonden wat redelijk aan mijn wensen voldeed. Ik heb wat compromissen moeten doen i.v.m. mijn budget versus hypotheek en huizenprijzen. Niettemin is de plek zeer aangenaam en kan ik hier mijn trainingen gaan geven voor kleine groepen (max. 6 mensen).
De verbouwingen zijn op dit moment in volle gang en ik hoop 1 oktober binnenhuis alles klaar te hebben. De tuin komt van de winter, dat is nu veel te warm.
In het hele proces van besluitvorming om mijn wens te verwezenlijken ben ik ook ‘een ontmoeting met mezelf” aangegaan en ik voel mijzelf nu al een rijk en gelukkig mens. Ondanks het harde werken, geniet ik elke dag.

Zoals Geert mij schreef dient nu level 2 zich aan. Op welke manier ga ik mijn activiteiten ‘in de markt zetten’, zodat toekomstig cursisten mij weten te vinden in Spanje. En hier kom ik dan bij deel 2 van mijn wens: Ik wil een gastvrije en warme plek creëren waar mensen zich thuis en op hun gemak voelen om vandaar uit de stap te durven nemen om een “ontmoeting met zichzelf” te hebben. Ik hoop daar een bijdrage aan te kunnen leveren.
Op www.ekstravert.eu kun je lezen welke activiteiten ik aanbied en wat de mogelijkheden zijn.

Ik hoop dat ik je door mijn verhaal mogelijk een zetje in de richting van het waarmaken van je wens heb kunnen geven. Het is echt de moeite waard. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn besluit om mijn droom te gaan verwezenlijken enne …..lef is het enkelvoud
Commentaar

Mijn wens is sinds lange tijd om ooit naar Spanje te gaan verhuizen. Reden onbekend, gewoon een gevoel. De laatste jaren werden de plannen wat concreter. Ik wilde naar Gran Canaria (mijn geliefde eiland) om daar een trainingscentrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling te gaan beginnen. Ik had ‘voor de vorm’ al wat onderzoek gepleegd door ook een keer 6 weken op Gran Canaria te verblijven om te ervaren hoe me dat zou bevallen (uitstekend dus). Ergens in mijn achterhoofd steeds het stemmetje: dit durf jij toch niet, wat moet je daar nu, dat lukt toch nooit, jij?? enz., enz..

Op 12 mei 2007 ontmoet ik Geert bij een ex-student bij de opening van haar Centrum Aandacht voor Aandacht, een plek waarin intuïtieve Aandacht centraal staat. Op een bepaald moment vertel ik Geert mijn wens en hij brengt mijn wens onder woorden (Lieve Judith, het gesproken woord naar Gran Canaria brengen. Jouw centrum waar het kakelt, waar het klinkt, waar het lacht en waar mensen zingend naar toe vliegen om zich aan jouw levendigheid te laven. Het zaadje is geplant … en nu het laten uitgroeien tot een prachtige Canarische boom).

Het is geen ‘Canrische’ boom geworden, maar een ‘Jalonse’ boom.

Eind 2007/begin 2008 was er sprake van een overplaatsing wat mijn parttime loondienstbaan betrof (van mijn woonplaats Middelburg naar Eindhoven). Door een aantal factoren was dat voor mij geen optie. Het voelde niet goed. Ik heb toen uiteindelijk het besluit genomen om mijn loondienstbaan op te zeggen, want ik had immers mijn eigen buro nog steeds wat ik ook zou kunnen gaan uitbreidden of ik kon ‘gewoon’ een andere baan in mijn woonomgeving zoeken.
Op een bepaald moment realiseerde ik me dat ik op een kruispunt stond en er zich nog een derde mogelijkheid aandiende …. of toch mijn wens gaan vervullen.
Binnen 3 dagen heb ik toen het besluit genomen om naar Spanje te gaan verhuizen. Om praktische redenen is het het vaste land geworden en niet Gran Canaria (‘mijn cursisten’ kunnen nu met de auto, trein, bus en vliegtuig komen, terwijl je naar Gran Canaria praktisch enkel maar met het vliegtuig kunt komen). Op Zaterdag 1 februari heb ik voor het eerst hardop tegen vrienden uitgesproken “ik ga naar Spanje verhuizen”. Na nog wat regelzaken op het werk heb ik mijn huis te koop gezet en ben ik in maart 10 dagen naar Spanje gegaan om mijn wens te bevestigen. De verkoop van het huis verliep voorspoedig zodat ik op 31 oktober naar Spanje ben vertrokken en exact 9 maanden na het hardop uitspreken van mijn besluit op 1 november aankwam in Spanje.
Na een zoektocht heb ik uiteindelijk een huis gevonden wat redelijk aan mijn wensen voldeed. Ik heb wat compromissen moeten doen i.v.m. mijn budget versus hypotheek en huizenprijzen. Niettemin is de plek zeer aangenaam en kan ik hier mijn trainingen gaan geven voor kleine groepen (max. 6 mensen).
De verbouwingen zijn op dit moment in volle gang en ik hoop 1 oktober binnenhuis alles klaar te hebben. De tuin komt van de winter, dat is nu veel te warm.
In het hele proces van besluitvorming om mijn wens te verwezenlijken ben ik ook ‘een ontmoeting met mezelf” aangegaan en ik voel mijzelf nu al een rijk en gelukkig mens. Ondanks het harde werken, geniet ik elke dag.

Zoals Geert mij schreef dient nu level 2 zich aan. Op welke manier ga ik mijn activiteiten ‘in de markt zetten’, zodat toekomstig cursisten mij weten te vinden in Spanje. En hier kom ik dan bij deel 2 van mijn wens: Ik wil een gastvrije en warme plek creëren waar mensen zich thuis en op hun gemak voelen om vandaar uit de stap te durven nemen om een “ontmoeting met zichzelf” te hebben. Ik hoop daar een bijdrage aan te kunnen leveren.
Op www.ekstravert.eu kun je lezen welke activiteiten ik aanbied en wat de mogelijkheden zijn.

Ik hoop dat ik je door mijn verhaal mogelijk een zetje in de richting van het waarmaken van je wens heb kunnen geven. Het is echt de moeite waard. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn besluit om mijn droom te gaan verwezenlijken enne …..lef is het enkelvoud van leven.
Naam: Judje
Plaats: Deurne
Leeftijd: 33
Mijn wens

Mijn wens was moeder te worden van dé kinderen van mijn man en mijzelf. Mijn wens is verandert om mijn gevoelens van verdriet, machteloosheid, pijn, tranen en woede om het feit dat wij geen kinderen kunnen krijgen om te kunnen zetten in leesbare woorden op papier. Mijn wens is ook verandert om mijn gevoelens van rouw om het verlies van onze zeven vlindertjes te kunnen beschrijven in een verhaal. Mijn wens is om dit boek te kunnen schrijven om mijzelf te helpen, maar ook om anderen een kijkje te geven in de wereld van vruchtbaarheidsbehandelingen, de druk die het zet op jezelf en je relatie, hoe het je kijk verandert op de wereld en vooral hoe anderen reageren op mensen in zo`n situatie. Al help ik maar één iemand met mijn verhaal, dan is alles niet voor niets geweest en heeft al ons verdriet nog ergens voor gediend.
Naam: Julia
Leeftijd: 27 jaar
Mijn wens

Ik heb 2 wensen.

1. Leven van de Kunst
Al twee jaar ben ik werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar. Mijn wens is om te kunnen leven van de kunst. Tot nu toe gaat dat ieder jaar beter. Op dit moment werk ik per week twee dagen in loondienst om extra bij te verdienen en besteed ik de andere dagen aan tekenen, illustreren, werken in opdracht en lesgeven. Ik hoop dat er veel belangstelling is voor mijn nieuwe cursusprogramma en dat ik ook mijn volgende expositie goed verkoop.
Het leven als zelfstandig kunstenaar is heerlijk! Iedere keer komen er verrassende dingen op mijn pad! Deze weg confronteerd me met mijn angst en onzekerheid: Durf ik dit? kan ik dit? Ben ik goed genoeg? Het geeft zo'n goed gevoel als mensen dan oprecht genieten van wat ik hun kan geven. Ik ga verder op deze weg en hoop de wereld iedere keer ietsje mooier te kunnen maken.

2. Natuurlijk zien
Mijn tweede wens is zien zonder bril of lenzen. Als enige jaren ben ik bezig met verschillende alternatieve methoden om mijn ogen te verbeteren. Met wisselend succes pas ik de methode van Dr. Bates toe (van het boek Beter zien zonder Bril). Na een periode van oefenen waren mijn ogen een periode een aantal dioptrie verbeterd. Een stressperiode daarna brengt dan echter weer verslechtering.

Op mijn 30e verjaardag hoop ik te kunnen vieren dat ik kan leven van mijn creativiteit en dat mijn ogen zonder belemmering de schoonheid van de wereld kunnen zien.

Groet van Julia
Naam: Julia
Plaats: Nederland
Leeftijd: 22
Mijn wens

Ik wil al het licht vieren! Ik wil mijn liefde voor het licht delen, al het licht dat ik zie aan anderen laten zien, en dansen, zingen om het licht te vieren! Ik wil anderen uitnodigen om in hun eigen licht te stappen en elke stap vieren!
Ik wil mijn vleugels voelen leven, en anderen hun vleugels laten zien!
En alles in het licht. Ik wil bijdragen aan de enorme explosie van licht!
Julia en Theodore Handstede Naam: Julia en Theodore Handstede
Plaats: Molenhoek
Leeftijd: 53 en 55 jaar
Mijn wens

Wij, Julia en Theodore, wensen dat miljoenen door ons boek 'Tao van Topseks', een echte bestseller, het Grote Genieten gaan her-ontdekken. Een hulpmiddel om van deze donkere dagen over te gaan naar een verlichte maatschappij!
June Naam: June
Plaats: Velp
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn diepste wens is om eindelijk mijn zielsverwant te vinden, mijn Man.
Naam: justme
Mijn wens

Schuldvrij zijn!

Ik ren al een paar jaar van gemeente naar rechtbank van bewindvoerders naar schuldhulpverleners en nog steeds is er geen oplossing. Het maakt me moedeloos, depressief en ik ben dit niet. Ik ben die schulden niet! Ik ben meer, ik kan meer, ik kan zelfs heel veel.. maar financiele nood maakt me 'klein' en eenzaam.
Mijn wens is: SCHULDVRIJ ZIJN!

P.
Naam: JvanO
Plaats: Nootdorp
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wil graag van mijn hobby mijn werk maken, SCHRIJVEN!
Columns, commerciele teksten schrijven, copywriting..
Schrijven, dat is wat ik wil. Voor het web voor een tijdschrift voor een dagblad.. Het maakt niet uit! Lerend werken zou perfect zijn! Werken in combinatie met eej cursus of een opleiding, als ik maar kan schrijven...

TOP

Delen: