Terug naar het overzicht

Naam: justme
Mijn wens

Schuldvrij zijn!

Ik ren al een paar jaar van gemeente naar rechtbank van bewindvoerders naar schuldhulpverleners en nog steeds is er geen oplossing. Het maakt me moedeloos, depressief en ik ben dit niet. Ik ben die schulden niet! Ik ben meer, ik kan meer, ik kan zelfs heel veel.. maar financiele nood maakt me 'klein' en eenzaam.
Mijn wens is: SCHULDVRIJ ZIJN!

P.
Naam: D
Datum: 5 september, 10u41
Reactie: Hallo P.

Geen hart onder de riem maar zo herkenbaar. Ben al een tijdje aan het solliciteren en wil maar niet lukken. Ik weet ook dat ik zoveel kan maar voel me ook zo klein en eenzaam soms. Dat gevoel komt en gaat. Wens je alle sterkte en goeds toe!
Misschien toch een hart onder de riem.
Naam: P
Datum: 5 september, 12u14
Reactie: Dank je wel D, ik weet inderdaad dat het niet veel helpt.. maar toch ook weer wel.. want we staan hier niet alleen in.. helaas. En solliciteren, ik ben goed in wat ik doe en kan, maar komt men erachter dat ik schulden heb, wijst men mij 9 vd 10 x af. Maar ik blijf positief. De dag dat dit opgelost is, mijn (Onze!) schulden geregeld zijn en er een nieuwe baan is, is heel dichtbij! Want ik heb mijn wens uitgesproken en gedeelt. Ik geloof erin dat het goed gaat komen.
Succes, een warme groet van mij.
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 september, 21u41
Reactie: Lieve "justme"

Elke ervaring, hoe bizar ook, is een noodzakelijke en nuttige ervaring in de totaliteit van ons persoonlijk levensplaatje.
ELK element van de Schepping, dus ook Elke ervaring, heeft een constructieve reden van bestaan.
Dus ook Jouw bizarre ervaringen.

“Het Leven” verloopt volgens een perfect geordend en logisch plan.
Soms zie je de logica niet en dan heerst er zowel binnenin als buiten jezelf chaos.
Maar wees gerust, het IS geordende chaos.
Het IS voorbestemd dat we ervaren wat we ervaren.

Ik weet vanuit ervaring dat Jij dat nu niet echt kan bevatten en misschien kan je het ook nog niet echt aanvaarden wat ik hier schrijf.
Doch geloof me, Jouw tijd van bevrijding en Zuiver waarnemen komt ook nog.
Als het mij en zovele anderen gegund is dan is het ook Jou gegund want we zijn Allen 100% Gelijkwaardig en bovendien non-stop met elkaar verbonden.
Dus IEDREEN 'moet' vroeg of laat door een zelfde soort ervarings-veld
Daar ontkomt geen enkel van ons aan.

De meest eenvoudige doch efficiënte manier om jouw eigen situatie vooralsnog te relativeren is GLIMLACHEN.
Ja heus... het spreekwoord “Lach je miserie weg” is wel degelijk gebaseerd op de vele lonende ervaringen ivm de Glimlach of de Schaterlach.
Want wat gebeurt er als je Glimlacht?
Enerzijds ga je hormonen produceren die jou een Goed Gevoel en en Goede Gezondheid bezorgen en anderzijds ga je jouw Brein onttrekken aan het fenomeen dualistisch denken wat steevast tot doem-denken en onlogisch of tijdrovend handelen aanzet.
Glimlachen opent de energie-kanalen tussen onszelf en de Oerbron van waaruit ELK van ons gebriefd, begeleid én beschermd wordt.
Hierdoor komt er extra energie in functie van Doe-Kracht vrij en tegelijk krijgen we op kortere tijd meer bruikbare Informatie of Inzichten door waardoor we sneller oplossingsgericht Denken, Praten en Handelen en waardoor we ook Creatiever worden in het algemeen.
Dit zijn slechts enkele van de eindeloze voordelen van Glimlachen en Win-Win gefocust leven.

Doe maar een Bewust de “7 Dagen Glimlach-Concentratie-Kamp” in je eentje of onder begeleiding en ook jij zal ons weldra laten weten dat jouw leven een onverwachte positieve wending heeft gekregen.
Meer info:
http://www.oriconet.be/flash,57,,,2.html

Wat direct bij mij opkwam tijdens en na het lezen en herlezen van jouw wens.
En als je nu eens STOPT met rennen en de daardoor vrijgekomen energie nu eens zou besteden aan het herinrichten van jouw leven alsof er nooit iets anders dan LIEFDE en Balans was?
Het is zoals met de Liefde in relaties.
Als je zielig alleen bent en je wil een partner vinden dan blijf je in de kou staan.
Van zodra je dan toch een leuke relatie hebt dan loopt plots half Nederland achter je aan en willen ze allemaal een relatie met jou.
Dat komt vanwege die Goed-Gevoel-hormonen die een electro-magnetische kracht bezitten.
Ook in het onzichtbare energie-veld trekken we aan wat we Bewust of Onbewust uitsturen.

Geloof me, van zodra JIJ het heft van jouw eigen leven weer in handen neemt en niet langer rent van de ene instantie naar de andere dan stuur jij heel andere signalen uit en dan verander jij ook het Doe-Kracht veld van alle mensen in Jouw netwerk. Dus ook die van de hulpverleners, bewindvoerders, enz.

Ik hoop van ganser harte dat jij de volgende mag zijn die mij mailt met heuglijk nieuws vanwege het vertrouwen in mijn Glimlach-Gedachte-visie die ik ook de Universele Win-Win-visie benoem.

Bedankt om mij via jouw wens een blik op mijn verleden te laten werpen.
Ik weet hoe ik er in verstrikt was geraakt en ik weet hoe ik er blijvend uit geraak... ik wil die eenvoudige manier uit Dankbaarheid met Iedereen delen.

VERTROUW op het Natuurlijk Orde-Scheppen vermogen.
Vertrouw er op dat ELKE Glimlach over het onnoemelijke Vermogen beschikt om dat Universeel Orde-Scheppend Vermogen te activeren.
En je begrijpt het misschien al?
Er word veel te weinig gelachen vanwege het onvermogen tot Vertrouwen in de Perfectie van “Het Leven”
Wij laten ons vangen door de fysieke manifestaties die wij als enige echte werkelijkheid aanschouwen doch er is véél méér dan ook jij op dit moment kan/durft te vermoeden.
Blijven Geloven de Universele Perfectie én in het schier Onmogelijke is dé Boodschap!

Herstel Jouw Vertrouwen in de Glimlach en je herstelt automatisch jouw optimale contact met onze Oerbron.
Durf te Vertrouwen op hetgeen ik Jou vanuit eigen ervaring mededeel en je bent binnen de kortste tijd door jouw turbulente periode heen.
Ik wens Jou ontzettend veel Win-Win-Vermogen toe opdat ook Jij nog dit Jaar Jouw grote en kleine wondertjes mag ervaren!

Het is ook Jou van Harte gegund ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: