Terug naar het overzicht

Naam: Carla de With
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil Christine Pannebakker en ook Geert eens zien en spreken. Ik ben een grote fan van hun beide. Gaaf zeg dat het een koppel is.
Commentaar

Heb een hele fijne dag.
Naam: Marlies
Datum: 6 juli, 13u28
Reactie: Hallo Carla,
Ik kan je aanraden om een keer naar Geert te gaan.
Hij is een genot om naar te luisteren.
En weet een ieder te boeien en te inspireren.
Groet Marlies
Naam: Ellen van der Linden
Datum: 7 juli, 15u31
Reactie: Hai Carla,
Bedankt voor je reactie op mijn wens. Ik heb het youtube filmpje van iederwijs Lopik bekeken. Het ziet er goed uit. Zoiets hoort dus ook bij mijn wens.
Fijne dag vandaag!
Groetjes,
Ellen
Naam: Nientje
Datum: 28 juli, 22u43
Reactie: Wouw Carla, jou reactie heeft mij serieus even aan het denken gezet, mijn dank daarvoor!
Mijn angst bestaat uit het het niet kunnen realiseren van mijn droom. Wil geen idol zijn die vals blijkt te zingen om het zo maar even uit te drukken. Nu is deze niet helemaal gegrond omdat ik weet van mezelf dat ik mensen kan verblijden. Mijn angst word geholpen doordat ik er met mensen over praat en deze zien in mij iemand die mensen aan het lachen maakt. Dus ja, Comedy zit in mij. Wil heel graag deel uit maken van Comedy producties om zo mensen te verblijden :)
Nu heb ik mij door de jaren heen veel laten beinvloeden door naaste mensen om mij heen die kwesties als moeilijk geld verdienen, moeilijke branche, veel vissen in die vijver ect... in mijn oren zoemen.
Dat maakt mij vooral onzeker. Ga nu wel amateurtoneel doen en heb al contacten gelegd met mensen die in die wereld verkeren.
Aan mij de opdracht om door te zetten en me niet te laten afleiden door tal van andere leuke speeltuigjes die dit leven rijk is ;)
Ben nogal een chaoot, vind heel veel dingen leuk maar deze is beduidend de leukste!
Vind jou wens om kinderen te helpen erg mooi!Je geeft mij ook echt het gevoel dat je me wilt helpen dus dat je dat gevoel kan overbrengen is zeer duidelijk!
I wish you a lot of succes with all your wishes!
XXJanine
Naam: Tineke van Grol
Datum: 15 augustus, 13u22
Reactie: Beste Carla,
Dank je wel voor je reactie op mijn wens om verhalen te gaan vertellen. Ik ben inderdaad creatief. De stap echter om dit in de buitenwereld te brengen is groot mede daar ik vroeger enorm verlegen was en daar nog steeds een stuk niet van is opgeruimd. Ik overweeg om eerst te beginnen met en workshop van een dag.
Ik wil ook even ingaan op jouw wens Geert Kimpen te horen spreken. Op 29 augustus geeft hij een lezing in Driebergen op de levenskunstbeurs. Meer gegevens op deze site onder lezingen.
groetjes, Tineke
Naam: Zonneke
Datum: 19 januari, 21u40
Reactie: Dankuwel Carla, ik ben er ook heel blij mee. Ik heb wel een beetje schrik van paarden gekregen, want ik ben er onlangs af gevallen.
Maar nu doe ik dus gym, zodat ik goed leer springen, rollen en vallen.

Veel liefs,
Zonneke

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: