Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Creatie

Naam: Cabrielle
Plaats: Brunssum
Leeftijd: 32
Mijn wens

Mijn wens voor 2012 is dat mijn "ik leer anders" en gezinsbegeleiding praktijk goed gaat lopen. Dat ik kinderen die dyslexie/adhd/add/ass hebben op een juiste manier kan helpen met het "ik leer anders" traject. En dat ik de kans krijg om de rots en water training te gaan volgen. Dat mijn hart het hele jaar zo licht mag voelen als het nu al doet!

www.cabrielle.nl
Naam: Cailin
Plaats: Sint-Truiden
Leeftijd: 53
Mijn wens

ik wens in mijn leven een geliefde die een levenlang met mij op pad wil gaan, om te groeien in intimiteit en verbondenheid, een pad dat ons als maar dichter bij onszelf brengt, en ons leert waarover het leven gaat. Mijn geliefde, ik ben er voor jou.
Naam: Callie
Plaats: Valkenwaard
Leeftijd: 39 jaar
Mijn wens

Mijn wens is: Mezelf te mogen vinden, een nieuwe start.
Daarin komen de woorden voor:
Begrip, Acceptatie, Rust, Inzicht, Ontwikkelen, Spiritueel, een persoon die me op weg helpt, en me de weg wijst.
Callista Naam: Callista
Plaats: Cothen
Leeftijd: 39
Mijn wens

Wat ik van harte wens is dat alle wensen die uit jullie harten huizen ontspruiten. Ook voor mijzelf wens ik dat. Ik wens te creëren vanuit gemak. Vanuit een punt van 'Zijn'. Zodat ik creëer wat 'Ik Ben'. Ik wens mijzelf hierbij vertrouwen toe en steun van anderen. Zodat ik mijzelf steeds meer verbonden voel, met mijzelf, het leven, mijn creaties en anderen.
Naam: Callista
Plaats: Cothen
Leeftijd: 40
Mijn wens

Het is mijn hartenwens om HeelWel met veel plezier en liefde vorm te laten krijgen: een creatief proces, waarbij ik mijn ziel tot expressie breng en waarbij ik steeds op die momenten diegenen aantrek, die precies op de juiste plek en de juiste plaats verschijnen.Het is mijn wens om in dit proces gehoor te geven aan mijn diepste innerlijke stem en deze met een oervertrouwen te volgen, zodat anderen ook het oervertrouwen kunnen vinden om de roep van hun ziel te volgen.Ik krijg steeds helderder wat ik te bieden heb en in welke vormen en ben hier dankbaar voor.
Callista Naam: Callista
Plaats: Cothen
Leeftijd: 40
Mijn wens

Een liefdevolle werkplek wens ik mij! Een plek die voedend voor me is, waar ik werk met gelijkgestemden. Een werkplek voor 3 dagen per week, waar ik met plezier mijn basisinkomen vergaar. Werken in een harmonieuze omgeving: wat lijkt me dat heerlijk! Een omgeving die me inspireert..., mijn creativiteit komt er volop in beweging en krijgt ook naast mijn werk vorm. Ik ben in tune met mijn diepste wezen en als vanzelf komt mijn praktijk van de grond. Werken met plezier, wat kijk ik daarnaar uit! Wetende, dat dit er voor mij is voel ik intense dankbaarheid :)
Naam: Candela
Plaats: Tongeren - België
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik heb een bloeiende healing praktijk en help vele mensen om hun levenspad en genezing te vinden.
caren Naam: caren
Plaats: helmond
Leeftijd: 34
Mijn wens

dat mijn eigen bedrijf zowel creatief als ook financieel succesvol wordt. Dat ik met (grafisch) ontwerpen en kunst de wereld een beetje mooier kan maken.
Commentaar

www.carenlimpens.nl
Naam: Carina
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 26
Mijn wens

Ik wens dat ons huis eens afkomt... Dat er ineens een hulpploeg voor de deur staat of zo. Zodat mijn lief en ik wat meer tijd voor elkaar over houden, en wat meer kunnen genieten in onze vrije uren, ipv klussen....
Naam: carla
Plaats: uden
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens ieder de vrede van God...de vrede van God is het enige waarnaar ik verlang ...zoek niet buiten jezelf maar binne jezelf...liefs Carla
Naam: carla
Plaats: Lisse
Leeftijd: 53
Mijn wens

mijn wens is dat k graag een gelijkwaardige liefdevolle relatie aan wil trekken, eindelijk eens genoeg geld op de bank wil om vrij te kunnen leven en werk te doen vanuit mijn hart inplaats van te werken om te overleven.

Enn liefdevolle gelijkwaardige relatie, werk vanuit mijn hart inplaats van te overleven en om die reden geld verdienen.... en eindelijk genoeg geld om ruim te kunnen leven...
Naam: Carla de With
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil kinderen helpen vrij mens te zijn zonder alle indoctrinatie van ouderen. Ik zal zoals ik beloofd heb een een klein ventje met zijn moeder gaan praten voor hem om meer begrip. Dit ga ik doen door met alle ouders die willen luisteren te gaan praten via mijn boek die nu op de helft is. Ik ga zorgen dat de E-book snel verspreid wordt, daarom ga ik honderden mensen zoeken die mijn boek via een link op hun website kunnen verkopen. Ik geef meer dan de helf van de winst aan deze mensen(affiliates) Ik ben toegeweid aan mijn kinderen en ook de kinderen van de hele wereld. Zodat kindermishandeling( die op zeer grote schaal is in nederland) tot het verleden zullen gaaan behoren. Dat is mijn wens respect voor iedereen. Gelukkige ouders en kinderen.
Naam: Carla de With
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil zo graag vloeiend engels spreken. Ik wil hetonder hypnose of zo iets leren.
Naam: Carla de With
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil Christine Pannebakker en ook Geert eens zien en spreken. Ik ben een grote fan van hun beide. Gaaf zeg dat het een koppel is.
Commentaar

Heb een hele fijne dag.
Naam: carla de with
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wil iedere Avatartraining met minimaal 2 cursisten zijn. Om zo een bijdrage te leveren aan een wereld vol met tollerantie, voor jezelf en voor elkaar.Want het leven is te kort om te wachten dat je vanzelf gelukkig wordt. Ik ga ook per maand 2 Leven vanuit vrije wil verkopen, dit is een boek gekoppeld aan de cursus.
Naam: Carla de With
Plaats: Soest
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil graag veel meer compassie in de wereld en heel veel compassie kaartjes kunnen ronddelen of opsturen naar mensen. Zodat zij ook de compassie oefening kunnen doen die bijdraagt aan een liefdevolle wereld. Liefs Carla
Naam: Carla de With
Plaats: Soest
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens voor de aankomende Avatarcursus er nog twee studenten bij. Zodat mensen zorgen en lijden achter zich kunnen laten. En de dingen creëren die ze wel willen. Kijk op avatar.nl en wil je een gratis introductie vermeld dan bij je aanmelding mijn naam erbij. Voor iedereen die verder wil komen in het leven. Avatar is een spirituele creatie cursus.We zijn op weg naar een prachtige wereld. Liefs Carla
Naam: Carla de With
Plaats: Soest
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens eerlijkheid in de wereld.
Ben zelf net weer klaar met een 9 daagse integriteiten cursus van Avatar. En het dringt nu pas echt tot me door waarom deze trainingen zo belangrijk zijn. De wereld is onze spiegel. Vreemd genoeg als we goed kijken dan is het te zien.
Ik wens dat iedereen Avatar doet.
Naam: carla de with
Plaats: soest
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens dat er meer en meer compassie is tussen mensen. En dat u een compassiekaartje bij me aanvraag die ik gratis en zonder enkele voorwaarde naar u toestuur. Compassie is mijn passie. Dat deze mag uitbreiden. Namaste.
Naam: carmensita
Plaats: breda
Leeftijd: 46
Mijn wens

Wens elkaar altijd het beste en heb elkaar onvoorwaardelijk lief, of de ander nu blank, zwart of geel is, zwak, sterk, lang, dik, van gemiddelde lengte of klein is, of we de ander al dan niet kunnen zien, of de ander veraf of dichtbij is, of de ander geboren is of nog geboren moet worden. Heb onvoorwaardelijk lief om onvoorwaardelijke liefde te ontvangen.... dat is mijn wens
Naam: caro
Plaats: Belmont
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens voor mijn lieve dochter (22) en haar lieve vriend (25) een lichte 3-kamer huurwoning in Amsterdam, onder de huursubsidiegrens, zodat zij in rust en zonder zorgen over woonruimte hun studie af kunnen maken, en van elkaar en hun fijne woonruimte kunnen genieten!
Naam: caro
Mijn wens

ik wens dat het huis dat ik dagelijks in gedachte heb, per 1 augustus het huis wordt waar ik mag wonen, ik wens dat ik 9 juli a.s. slaag voor de 21+ toets en ik wens dat ik per sept 2010 de MWD duaal opleiding kan doen.
Naam: caro
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens sinds jaren is moeder worden!! Omdat ik alleenstaand ben is de vraag alleen hoe. Ik ben al jaren aan het wikken en wegen, heb mij laten voorlichten over donorschap en kom er niet toe om een beslissing te nemen die goed voelt voor mij en het toekomstig kind. De twijfel verlamd mij en de tijd tikt voort.
Ik wens in 2011 vanuit liefde en rust en vertrouwen moeder te worden en dit samen te doen met een partner!
Naam: caro
Mijn wens

Ik wens voor mij en mijn familie per 1 maart 2011 een zonnige 3 kamer-woning met tuin in Den Hoorn op Texel met een huurprijs onder de huursubsidiegrens.
Naam: caro
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wens voor mijn dochter rust in haar gedachten.
ik wens voor mijn dochter vertrouwen in het leven.
Ik wens voor mijn dochter een plaats om te wonen waar ze zich volledig thuis kan voelen.
Ik wens voor mijn dochter werk waar ze voldoening in kan vinden.
Ik wens voor mijn dochter een studie waar ze zich in kan ontwikkelen.
Ik wens voor mijn dochter voldoende middelen om plezierig te kunnen leven.
Naam: caro
Mijn wens

Ik wens voor mijn dochter en haar vriend een (huur) woonruimte waar ze zich officieel bij de gemeente in kunnen schrijven. In of nabij Leuven in Belgie, voor 400 euro. Met min. 2 kamers, een wasmachine, internet en overdekte stalling voor hun fietsen. Zodat zij zonder zorgen zich kunnen richten op hun beider studies aan de K.U in Leuven. Het zijn betrouwbare vriendelijke, dankbare jonge mensen, niet rokend of drinkend, zonder huisdieren en ze maken de huur automatisch over dus ze verdienen naar mijn idee een fijne plek om te wonen waar ze zich thuis kunnen voelen.
Naam: Caro
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn man en ik voor 1 augustus dit jaar een lichte, ruime woning vinden met:
4 slaapkamers, tuin op het zuidwesten, bad, houten vloer, houtkachel en garage, met een vraagprijs van maximaal 425.000 euro aan de kust in de omgeving van Egmond/Bergen/Schoorl.
Naam: Caro
Mijn wens

Dat mijn dochter voor April 2025 een fijn vrijstaand koophuisje kan vinden in Noord-Holland (met uitzondering van West Friesland). Een licht huisje met minimaal 2 slaapkamers, met wat grond er omheen in een groene omgeving.
Er mag nog iets aan te klussen zijn met een maximale koopprijs van 380.000 euro. Dit is haar van harte gegund.
Naam: Carola
Plaats: Landgraaf, nl
Leeftijd: 51
Mijn wens

mijn wens is dat iedereen het licht en liefde in zijn eigen hart vindt en erdoor wordt geraakt
Naam: carolien
Mijn wens

dat mijn moeder de kracht heeft gevonden om mijn zusjes van mijn bestaan te vertellen.
Commentaar

heb sinds een aantal jaren kontakt met mijn geboorte moeder. maar zij durft het bestaan van mij niet aan de familie te vertellen.
Carolina Naam: Carolina
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wens is om te leren manifesteren. Om een wereld te creeren waarin ik en al mijn geliefden en naasten gezond en gelukkig zijn.
caroline Naam: caroline
Plaats: Deurne
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wens op de één of andere manier een vorm van bewustmakingsproces te bereiken voor de erkenning van gevoelens en de impact die feiten en daden hebben op incestslachtoffers.
Een bewustmaking van de impact zodat ieder die met ons te maken krijgt weet en beseft dat wij meer zijn dan alleen maar "slachtoffer". Wij hebben ook onze wensen, verlangens. Noem mij een wereldverbeteraar maar dan voor alle kinderen en jongeren die na mij komen. Ik mis begrip en erkenning, vraag niet om medelijden maar om erkenning als persoon. En dat zou ik zo graag aan zovelen willen bewustmaken dat wij meer zijn dan een etiket.
Commentaar

Alle hulp, ideëen, stapstenen te nemen e.d. zijn welkom. Ik zoek eenvoudig de juiste weg op de juiste manier zonder mensen te kwetsen.
Naam: caroline
Plaats: Destelbergen
Mijn wens

Beste Geert Kimpen,

Ergens rond 15 augustus kocht ik je boek "van wens naar werkelijkheid". Toen ik het begin wat doornam stuitte ik al meteen op problemen. Ik kon maar geen wens bedenken ook al loop ik de laatste tijd met een onvoldaan gevoel rond en overtuig ik mezelf er telkens weer van dat mijn wensen toch onhaalbaar zijn. Heb het boek dus opzij gelegd. Maandag 24 augustus, totaal onverwacht als een donderslag bij heldere hemel, overleed onze dochter. Een ongeval rukte haar op 27-jarige leeftijd weg uit ons leven. Na een irreële rit naar het ziekenhuis en gesprek met de artsen (we wisten nog niet dat ze al was gestorven)stond ik dan aan haar sterfbed. Haar lichaam leefde nog kunstmatig omdat het haar wens was haar organen te doneren maar ze was al verscheidene uren hersendood. Ik wil hier niet beschrijven hoe verschrikkelijk het was, hoe mijn hart bloedde toen ik naar mijn verminkte kind keek. Wat ik wil trachten te beschrijven is wat er in mij gebeurde naast dat lijden. Door de enorme grote schok die ik te incasseren kreeg gebeurde er iets in mijn bewustzijn. Terwijl ik in totale verbijstering naast haar stond zag ik plots heel helder en duidelijk welk gedrag ik als een ballasr in mijn leven meesleep. Ik zag ook plots heel helder wat essentieel is, wat echt belangrijk is. Ik werd een enorme ruimte in mezelf gewaar en voelde me voor het eerst in mijn leven compleet vrij van elke angst. Zag wat me te doen staat als wens/levensmissie, want dat viel ook samen. Ik heb haar daar beloofd dat ik het juiste zal doen.
Die week met de stress van het voorbereiden van de begrafenis erbij, heb ik op vrije uren je boek gelezen, zonder de opdrachten uit te voeren, daarvoor ontbrak me de kracht. Ik heb heel veel hoop en steun gevonden in je boek.
Op de vooravond van de begrafenis las ik het stukje over lijden. Ik heb daar zoveel kracht uit geput dat ik me helemaal bezield voelde en vanuit die kracht reeds de eerste stap kon zetten in mijn missie. In de slotrede van de begrafenis heb ik zelf gesproken en de mensen mijn wens meegedeeld. Ik heb de mensen opgeroepen om ter nagedachtenis van Nathalie te gaan naar de essentie van ket leven. Ik heb hen gevraagd om dat wat echt belangrijk is in het leven te doen. De verbinding te maken met elke medemens die je levenspad kruist in zorgzaamheid en liefdevolheid. Dit te doen ter nagedachtenis van Nathalie, maar ook vooral voor zichzelf want als je dat doet dan ervaar je hoe je hart zich opent en volstroomt met warmte en liefde. Dan ervaar je hoe als je onbegrensd geeft, je je grenzen overstijgt en je hele wezen wordt vervuld, de leegte voorbij.
Dat was zo ongeveer mijn boodschap en ook de verwoording van mijn wens en levensmissie. Ik wil die wens niet enkel uitdragen via woorden maar ook via daden. Ook dat lukte wonderwel die dag, mijn ex waar ik al sinds jaren een felle afkeer bij voel, kon ik probleemloos en echt welgemeend vanuit mijn hart zeggen dat ik blij was dat hij erbij was, mijn hand op zijn schouder leggen en zeggen dat we allemaal van hem houden. Ik moest daar geen enkele inspanning voor doen, het stroomde gewoon.
Begrijp me niet verkeerd, ik heb heel veel verdriet. Maar ik kan dit wel aanvaarden als een deel van de rest van mijn leven en voel me ook ergens dankbaar omdat haar dood ook iets heel bijzonders heeft teweeggebracht.
Beste Geert, inmiddels ben ik ook "De kabbalist" aan het lezen. Ik vind heel veel steun in je boek, het lijkt wel dat je boeken juist op het nodige moment in mijn leven zijn gekomen.
Hoe mijn wens/levenstaak zich verder zal ontwikkelen en tot uitvoering zal komen weet ik nog niet, maar ik vertrouw erop dat er zich wegen zullen voordoen.
Mijn verhaal mag ook in het wensenboek, misschien heeft het enige betekenis voor anderen. Kan jij het erin kopieren, ik weet niet hoe dat moet en voel me nu plots te moe om de hele mail nog eens over te schrijven.
Lieve groeten

caroline
Naam: Caroline
Leeftijd: 44
Mijn wens

dat ik een Maatschappelijk Werk en Dienstverlening leerwerkplek vind op HBO niveau van 16 uur per week
met ingang van 1 januari 2011.
Commentaar

ik volg momenteel de opleiding Social Work, en heb veel ervaring in de gehandicaptenzorg, psychiatrie en met kinderen.
Caroline Naam: Caroline
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik wil ruim in mijn levensonderhoud voorzien op een manier die me veel vreugde,rust en energie geeft.
Commentaar

en die me heel natuurlijk afgaat. Ik zie me daarbij rustig en vol energie en liefde blijven,licht en spelend,ontdekkend en gezond. En het geeft erkenning en beloning voor iets wat ik ten diepste ben .
Caroline Naam: Caroline
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 45
Mijn wens

In leef en werk als kunstenaar in overvloed. Vanuit intuïtie en gevoel maak ik kunst die anderen raakt, inspireert, troost, hoop geeft en heelt. Ik voel ruimte en vrijheid om mijn leven in te richten zoals ik dat wil en mijn authentieke zelf te kunnen zijn.

Insta: @carolinekastelijn
www.carolinekastelijn.com
Naam: carrie
Mijn wens

Ik wil graag betaald werk waarin ik mijn gaven en talenten kan ontplooien, mijn rekeningen kan betalen. En financieel onafhankelijk te zijn
Cat Naam: Cat
Plaats: Oegstgeest
Leeftijd: 32
Mijn wens

Mijn wens is allereerst dat ik zal genezen van CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom) en PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) zodat ik me goed voel in mijn lijf en wezen en zo kan doen wat ik ten diepste wil doen. Zodat ik alle energie heb voor mijn leven en de mensen om mij heen. En zodat ik kan Zijn wie ik ten diepste ben.

Wanneer ik genezen ben, wil ik zelfstandig werken, waarbij ik mijn werk als psycholoog uitbreid en aanvul door spiritualiteit en creativiteit te verweven in het coachen en begeleiden van de ander. Ook wil ik een spirituele fantasy schrijven en publiceren, die mensen zal inspireren en openen voor het hogere.

Voor het zover is werk ik aan een elfenorakel. Ik heb 44 elfen geschilderd die een afspiegeling vormen van de lessen die ik geleerd heb (en nog steeds probeer te leren) op mijn pad van heling. Mijn wens is dat dit orakel wordt gepubliceerd.
Commentaar

-Wanneer er mensen zijn die zichzelf hebben genezen van CVS en PDS hoor ik graag hun succesverhaal.
-Wanneer er mensen zijn die adviezen hebben over het uitgeven van mijn orakel of contacten hebben in de uitgeverswereld, hoor ik dat ook graag.

Tot slot wil ik aangeven dat ik dit forum een prachtig initiatief vind en ik wens dat het een krachtig domino-effect zal geven van positieve energie en gemanifesteerde wensen!
Catharina Naam: Catharina
Leeftijd: 58
Mijn wens

mijn wens is Gezondheid.
Mijn eigen spiritualiteit verder te ontwikkelen en daarmee anderen te kunnen helpen.
Liefde te ontvangen en Liefde te geven.
Ja en een (h)eerlijk liefdevol zielemaatje met veeeel humor
Catharina Naam: Catharina
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 58
Mijn wens

Eigenlijk had ik al een wens geplaatst maar was wat zuinigjes,dus bij deze maak ik mijn wensen pakket(je) groter.
Al zo,n 30 jaar leg ik zo hier en daar de kaart voor mensen die hier om vragen...dit gaat mij heel goed af en durf best te zeggen dat ik hierin een kanjer ben!!Mijn wens is om hier op welke manier dan ook in mijn eigen levensbehoefte te voorzien...D.M.V bijv huiskamer sessies...lezingen op scholen,bedrijven etc.Gewoon lekker veel werk daar waar ik goed in ben en dit te delen met anderen!Verder wens ik nog een een paar mooie reizen te maken en een (H)eerlijk humoristisch zielemaatje tegen het lijf te lopen!
O,ja en een Vespa autootje,waar ik met mijn kaarten via de binnenwegen het land mee door kan....YES!!!!!
Naam: CC
Plaats: Austerlitz
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is dat kleine huisje hier in het bos, met stukje weiland voor mijn merrie, zodat ik haar kan behouden. Daar kan ik werken aan mijn droom, de legende van mijn ziel schrijven in boekvorm om zo misschien anderen weer aan te kunnen raken om hun hart te blijven volgen. Met een uitzicht op universele Liefde.
Naam: Cecily
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 54
Mijn wens

Doelgerichtheid
Naam: Celien
Mijn wens

Mijn wens is om opener te zijn in mijn relatie. Ik geloof dat de ander pas open kan zijn, als je zelf ook open bent. Ik worstel met zijn verleden, zelf heb ik mezelf gespaard voor deze liefde, deze liefde wat zo fijn is, maar hij is ouder en heeft meerdere liefdes gekend. Soms voelt dat raar, want voor mij is hij de enige en zo speciaal. Alhoewel hij met mij de stap zet om samen te wonen en kinderen te nemen, voelt het soms toch nog vreemd. Wanneer ik er naar vraag, naar zijn verleden, slaat hij dicht. Hij vindt het niet belangrijk en wil mij er denk ik niet mee kwetsen. Dat wakkert mijn nieuwsgierigheid aan... Ik probeer het los te laten en in het nu te zijn. Nu is nu, en wat komt dat redden we wel samen. Maar toch schrijf ik deze wens.. Om opener naar elkaar te mogen zijn. Dat hij meer deelt waar hij mee bezig is. Ik vind het een vreemde gedachte dat hij met andere meisjes ook contact heeft, zeker als hij dat niet deelt... en als ik er naar vraag, simpelweg wil weten met wie hij contact heeft, omdat ik er onzeker van wordt.. ben ik de jaloerse... Na een aantal gesprekken begrijpt hij dat ik het nodig heb dat hij wat opener is. Dat het oke is als ik weet: oke, die ken je daar en daar van, leuk! Dat ik hem kan vertrouwen als er echt een keer wat is, dat hij naar me toe komen zal... Ik zie dat hij zijn best doet en steeds meer deelt (dat ellendige mobieltje) "even voetbalnieuws kijken" - dat soort dingen. En dat waardeer ik en benoem ik dan ook.. Maar soms komen de irreële angsten weer, die ik maar moeilijk de kop in kan drukken. Dus mijn wens is eigenlijk: dat ik die angsten los mag laten, en dichterbij hem mag komen, omdat ik weet dat hij het antwoord is op mijn gebed. Loslaten, dankbaar zijn en genieten. Dat is mijn wens.
Naam: Chafira
Plaats: Voorburg
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wil dit jaar mijn droom verwezenlijken, te weten het opzetten van een zorg- en/of kinderboerderij, waar kinderen de gelegenheid wordt geboden hun aarding en contact het de natuur te (her-)vinden.
Naam: chaja
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 48
Mijn wens

Dat ik na alle rouw toch weer een nieuwe liefde ontmoet, vanuit ziel en zaligheid , die me boeit en prikkelt, en vice versa ,die me raakt op een mooie manier ,en vice versa, bij wie ik mezelf kan zijn , waar ik trots op kan zijn en op wie ik trots ben , die geen verslavings problematiek met zich mee brengt die aantrekkelijk spannend voor me is en vice versa en bij wie ik de rust en vertrouwen vind om de muziek te ontwikkelen zodat ik daar meer en meer mensen mee mag raken en ontroeren .Zowiezo dat mn licht vrijuit kan gaan stralen en ik daar mensen op welke manier dan ook mee kan bereiken.
Iemand die ik mn vertrouwen kan schenken en de rust om het beste uit zichzelf te halen. bij wie ik me veilig genoeg voel om te gaan schrijven.
Met wie ik een vervullende woonsituatie kan aangaan waar dan ook ter wereld. Dat is mijn wens.
Naam: Chantal
Plaats: Ramsel (Belgie)
Leeftijd: 28 jaar
Mijn wens

Ik zou graag een opleiding voltooien bij prh om dan met gevangenen of probleemjongeren te werken. En dan zou ik graag pleegmoeder worden.
Naam: Chantal
Plaats: Oud-Beijerland
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn wens is om een droomhuis te realiseren!!! Ik ben Chantal 31 jaar en heb 2 prachtige kinderen. Ik heb een schoonheidspraktijk in huis en heb gelukkig voldoende klanten. Maar ik heb ook steeds vaker het gevoel dat ik wat mis, doordat ik veel met mensen in contact ben ervaar ik ook steeds meer dat mensen met zichzelf in de knoop zitten. Hier wil ik graag wat aan doen en die mensen helpen. Ik ben z'n 6 jaar geleden begonnen met het lezen van boeken van Louise-Hay , Wayne-Dyer , The Secret enz en ben me ook steeds meer gaan interesseren in de kracht van onze gedachten en hoe we ook daarmee onszelf ziek kunnen maken. Ik ben echt bezig met mijn eigen bewustzijn en wil hier heel graag ook mensen mee helpen. Ik zou graag een droomhuis willen realiseren, een huis die met veel groen omgeven is en dat je ook echt het gevoel hebt dat je in de natuur zit (omdat ik ook geloof dat de natuur ons weer kan opladen) Voor mij en mijn gezin zou het fijn zijn om werk en prive te scheiden. Ik zou een fijn huis willen hebben en alles volgens de feng-shui ingericht en met mooie grote edelstenen in huis voor een betere energie. En een mooie praktijkruimte naast het huis waar ik mijn klanten de ruimte kan geven om ook echt even met andere mensen te kunnen praten, waar ze rustig een kopje koffie of thee kunnen drinken. Ik zou ook klantenavonden willen organiseren en mensen willen uitnodigen (mensen zoals, Geert Kimpen) zodat mensen zich bewust worden van hun gedrag en zichzelf hierdoor kunnen ontwikkelen. Ik wil een bewustzijnscentrum opbouwen waar mensen zichzelf kunnen ontplooien!!! Gisteren ben ik begonnen in het boek van Geert en heb er ook heel veel zin in en bij deze heb ik mijn wens geformuleerd. Ik heb net ook een zaadje besteld. Mijn schoonheidssalon heet Beautysalon Splendeur en staat voor schoonheid, luxe, pracht en praal. De blaadjes die achter mijn logo verschijnen zijn de blaadjes van de Bodhiboom. Onder deze boom bereikte boeddha verlichting. De hartvormige blaadjes verspreiden oneindige liefde en herinnert de mens er voortdurend aan om mededogen te hebben en bescheiden te zijn. Vandaar dat ik de zaadjes van de Bodhiboom heb besteld. Veel liefs, chantal
Naam: Charlotte
Plaats: Vlijmen
Leeftijd: 26
Mijn wens

Mijn wens is om datgeen uit te dragen wat ik uit te dragen heb. Om de kracht en het zelfvertrouwen te gaan voelen dat te doen wat ik hier te doen heb. Mijn wens is duidelijkheid krijgen over wat hier voor mij op aarde de bedoeling is. Mijn wens is om me een heel persoon te voelen zonder de bevestigingen van andere mensen nodig te hoeven hebben. Ik wens duidelijkheid, zelfvertrouwen en rust.
Naam: Charlotte
Plaats: Dongen
Leeftijd: 46
Mijn wens

Door het overlijden van mijn ouders en daarop volgend een scheiding , ben ik mij creatief gaan ontwikkelen.
Dat heeft mij ontzettend geholpen om dingen vanuit mijn hart te gaan doen en vertrouwen te blijven houden in de toekomst.
Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit creatieve process door te geven aan anderen in de vorm van cursussen
Naam: Charlotte
Plaats: Almere
Leeftijd: 22
Mijn wens

Mijn wens is dat ik therapeut word met een eigen praktijk. Daarnaast wil ik mijn creatieve kant kan uitoefenen als styliste. Met gods wil, wil ik graag zowel mensen als dieren helpen in diverse ontwikkelingslanden. Daarvoor heb je uitraard geld voor nodig. Ik wens dat ik voldoende geld heb om te delen met zowel mijn familie als mensen die het hard nodig hebben. Dat ik een verschil kan maken in een ander zijn of haar leven. Amen
Naam: charlotte marie
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 24
Mijn wens

Mijn wens is om MaripoZa bruidsmake-up verder op te bouwen.
Bruidsmake-up met natuurlijke en biologische matrialen.
Ik draag graag een kwastje bij aan een onvergetelijke huwelijksdag!
Binnenkort komt de website online!

Lieve Groetjes charlotte marie
charmelda Naam: charmelda
Plaats: heerlen
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is om weer volledig met "mezelf". in balans te komenn. Weer van mijzelf houden en een liefdevolle wereld om mij heen creëren. Mijn talenten verder ontplooien en daar mijn kost mee verdienen. En mijn "twinsoul". ontmoeten.
Chateau Naam: Chateau
Plaats: Emmerich
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik ben een zeer goed en succesvolle weddingplanner en heb genoeg bruiloften die ik mag regelen, zodat ik er ook een goede boterham mee verdien. De koppels zijn allemaal heel enthousiast over mijn manier van aanpak en geven veelvuldig referenties door aan andere toekomstige koppels waardoor ik weer meer werken kan en dus meer geld kan verdienen. Ik ga vol overgave en met hart en ziel, om voor ieder koppel weer opnieuw te zorgen dat hun mooiste dag ook werkelijk de mooiste wordt!
Commentaar

Een jaar geleden heb ik hier mijn wens geuit. Nu is mij duidelijk dat dit een voorwens was voor de werkelijke wens, hoewel ik dat toen niet kon weten! Ik heb veel geleerd in het afgelopen jaar, mijn wens van toen is niet uitgekomen, ook niet een klein stukje, maar wel is duidelijk dat mijn pad een heel andere richting op moet gaan! Jammer dat ik dit niet eerder wist, maar ik weet het, alles gaat zoals het gaan moet, ook mijn pad..Grappig is dat inderdaad " Het leven dat is wat gebeurt, terwijl je bezig bent met plannen voor heel iets anders!" Ik heb alle antwoorden uit mijn wensenboek gegumd en begin vol goede moed opnieuw! En " toevallig" op precies hetzelfde tijdstip als vorig jaar terwijl dit boek tot vanochtend nog al die tijd onaangeraakt in mijn kast is gebleven, maar omdat via marktplaats een reactie kwam op een ander boek over de kabbala ( die ik al een tijd te koop heb staan, maar nooit iets op hoor..)zag ik ineens mijn wensenboek weer en wist onmiddellijk dat ik dit nu nogmaals in moet vullen!
Hoe mooi kan het zijn!
Ik wil mijn dankbaarheid ook hier weer uitspreken voor de prachtige dingen die op mijn pad komen en voor de ondersteuning die ik hierin krijg, hoewel ik er later soms pas achter kom..
Verder wens ik dat alle wensen voor iedereen uit mogen komen!
Naam: Chellebelle
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om een (koffie)huis / ontmoetingsplek te creëren waar mensen graag komen waar mensen rust vinden. Waar ze een luisterend oor vinden. Waar ze mogen zijn wie ze zijn. Waar ze tot zichzelf kunnen komen. Een plek waar even niks hoeft waar niks van je verwacht wordt. Waar je een gesprek kunt voeren maar waar ook stilte is. Een plek waar je inspiratie kunt vinden of geïnspireerd kunt raken.

Ik wens op deze plek mijn talenten te kunnen inzetten en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een wereld met meer zingeving, liefde, bewustzijn en rust.
Naam: chochma
Leeftijd: 51
Mijn wens

mIJN WENS IS OM BINNEN 5 JAAR OPGEKLOMMEN TE ZIJN TOT DE TOP VAN VERKOPERS VAN HET BEDRIJF WAAR IK SINDS KORT MEE IN ZEE BEN GEGAAN EN WAAR IKZELF ZEER ENTHOUSIAST OVER BEN. iK VOEL DAT DIT DE BAAN IS WAAR IK EINDELIJK IN DOOR KAN GROEIEN EN WAAR IK VOOR 200% ACHTER STA.bELAND IN DE TWEEDE HELFT VAN MIJN LEVEN WEET IK NU DAT OOK IK DE WAARDERING VERDIEN VAN DAT WAT IK DOE EN DE GELDELIJKE BELONING NIET ALLEEN MAAR VOOR ANDEREN BEDOELD IS! iK WIL MET MIJN INZET NU EINDELIJK OOK EENS VEEL GELD VERDIENEN!
Commentaar

GELD HOEFT NIET TE STINKEN, HET KAN OOK GEWOON ROLLEN!!
Chochma Naam: Chochma
Mijn wens

Ik heb al een wens geplaatst maar deze wil ik hier even herformuleren. Binnen 5 jaar ben ik topverkoper bij het bedrijf waar ik nu werkzaam voor ben. De mensen zijn net zo enthousiast over het produkt als ik ben en besluiten om ook met dit produkt te gaan werken of aan te schaffen. Omdat ik veel geld verdien kan ik eindelijk alles betalen wat ik betalen moet en anderen mee laten delen in mijn verdiensten..Ik groei in mijn kunnen, ik groei in mijn kracht!
Behalve de wens voor mijzelf wens ik voor de mensen in het wensenboek die te weinig en/of negatieve energie ervaren, heel veel inzicht en ontwikkeling van positieve energie waardoor je werkelijke wens eindelijk kan gaan stromen..
Commentaar

Ik voel mij steeds vaker een bevoorrecht mens als ik besef dat ik een leven achter mij heb zonder bijzonder moeilijke perioden of strubbelingen..en het feit dat ik sinds 2 jaar op een heerlijk plekje woon, samen met mijn gezonde kind, man en hond. Wetend dat er zoveel mensen dit niet hebben of kennen..
Naam: chris
Plaats: Vilvoorde België
Leeftijd: een halve Eeuw ;-)
Mijn wens

Als het lijkt alsof de ochtend geen zin heeft op te staan
de nacht zich met de dag lijkt te mengen
Als kale bomen zich vertonen
ze zonder weelderige kruin
als dood lijken te zijn
Als het lijkt alsof alle vogels zijn vertrokken
geen dier het heeft overleefd
Als het lijkt alsof de velden
zijn verlaten
vergeten
Als het lijkt alsof de natuur er genoeg van heeft
even halt houdt verder te leven

Dan glimlacht Moeder Aarde

Als het lijkt alsof sombere gedachten
je geest dreigen te bemisten
Als een donkere sluier voor je ogen
je het zicht lijkt te belemmeren
Als je wilt uitroepen hoe je strest en moe bent bij het hollen en uitbundig overvloedig shoppen
en het lijkt dat schuld je toch wat overmant bij het eerder voldaan gevoel
Als je dagen dreigen te verblijven
in eenzaamheid en lijden
Als het lijkt dat pijn en verdriet je belet te ontspannen tot een lach

Dan glimlacht je Hart

Zij weet
Zij kent haar kinderen
de boom
diep verankerd in haar schoot
rustig stil
wetend
elk gevallen blad zijn wortels weer zal voeden

Zij draagt zorg
heelt herstelt
geduldig
liefdevol
schenkt rust en ruimte
beetje sterven dat niet doodgaan is

Jij weet
misschien nog in diepe slaap
jijZelf
diep verscholen
wachtend
misschien verhuld in duister
misschien onwetend

Kosmisch Hart
zorgzaam helend
geduldig
liefdevol
waar tijd noch ruimte is
beetje sterven om wakker te worden

Daar waar het duister lijkt te zijn, schijnt het Eeuwig Licht
Ontwaak lieve mens

Geniet van de rijkdom jou toebedeeld
voel je niet schuldig voel geen schaamte
Wees je bewust
Proef de vreugde bij het delen
geef en je zal zoveel meer ontvangen

Ik wens je Stilte
om jeZelf te Horen
Ik wens je Licht
om jeZelf te Zien
Ik wens je Ruimte
om jeZelf te Zijn
Ik wens je een Thuiskomst
om in ElkEen te kunnen wonen

Ik wens je Jezelf
Moeder en Kind
Man en Vrouw
Eén in Jezelf

Kerst en Nieuw
Tijd van Licht en Nieuw begin
In elk moment Aanwezig

Zalig Vreugdevol Kerst
Ontwakend Verheugend Nieuw

Liefdevolle warme knuffel
c
chrissie Naam: chrissie
Plaats: purmerend
Leeftijd: 47
Mijn wens

Dat mijn vriend gauw weer in zijn huisje kan,daar hoord ie thuis,en niet waar hij nu zit
Naam: christel
Mijn wens

MIjn diepste wens is om 'mezelf'te omarmen, toe te laten, 'mezelf' te erkennen. Liefde, voor de vrouw die Christel speelt zo diep te voelen , te integreren. Een allesomvattend besef dat ik waardevol ben ongeacht hoe ik mij voel.
Van daaruit:
'Mezelf'serieus nemen.
'Mijn'ware liefde ontmoeten
christel Naam: christel
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 39
Mijn wens

dat ik eindelijk mijn droombaan vindt
Naam: Christian
Plaats: Zwijndrecht
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ondanks dat ik grotere plannen heb ben ik er inmiddels achter gekomen dat ik hiervoor eerst de fundering zal moeten verstevigen. Op dit moment lig ik teveel met mijzelf in de knoop en vorm niet alleen een belemmering voor mijn gezin en mijn andere dierbaren maar ook voor het uit laten komen van mijn dromen. Vandaag heb ik besloten om de vicieuze cirkel die neerwaarts gaat te doorbreken en het tij te keren. Mijn dagboek staat vol van deze beloftes maar nu slinger ik het de digitale snelweg op en het universum in. Mijn wens is dan ook te veranderen, de trauma's, angsten en zorgen in mijn leven achter mij te laten en mezelf weer gezond, gelukkig en dankbaar te voelen. Ik wil mijn relatie weer nieuw leven inblazen, mijn vrouw weer op mij kunnen laten bouwen en mij vertrouwen, mijn gezin weer te kunnen verrassen en te verblijden en de mensen om mij heen te geven wat ze verdienen. Van lamlendig en moe naar fris en energiek en van sacherijnig, boos en verdrietig naar opgewekt, gelukkig en blij. Ik hou mijn wens klein want ik weet hoe groot de barrière is maar het moet veranderen, niet morgen maar het liefst vandaag. Mijn wens is om de best mogelijke versie van mijzelf op de wereld te zetten.
Naam: Christina
Plaats: Groningen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is mijn levenspartner te vinden,mijn zielsverwant en metgezel,en met hem samen te leven en te werken, om vanuit deze sterke basis anderen door te kunnen geven wat ze nodig hebben om volledig mee te kunnen doen aan het leven.
Christinaprat Naam: Christinaprat
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens bij te dragen aan een liefdevollere, puurdere en krachtigere wereld(bewustzijn).
Naam: Christine
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 39
Mijn wens

Het sprookje vinden over het ontstaan van de tantrische liefde; over Shiva en Shakti.
Commentaar

Ik ben op zoek naar een sprookje over Shiva en Shakti. Het verhaal dat aan de basis ligt van de tantra. Het heeft een of twee jaar geleden in een spiritueel blad gestaan (Onkruid? Happinez?) maar ik kan het nergens meer vinden. Wie kan mij helpen? Ik zou er zo blij mee zijn! Bedankt alvast!
Christine de Jong Naam: Christine de Jong
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 69
Mijn wens

Ik wil heel graag een boek schrijven over terugkijken en vooruitkijken in mijn leven, door een schrijftherapie ontdekte ik hoe heerlijk schrijven is, en nu dient het zich gewoon aan, alle herrinneringen en inzichten rollen naar binnen, nu is het tijd ze te ordenen......
Commentaar

10 jaar geleden viel mijn leven eindelijk op zn plaats en dus is er een enorme verandering en bevrijding aan de orde.
Christy51 Naam: Christy51
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 58
Mijn wens

Voldoende werk te mogen vinden en krijgen om in mijn levensonderhoud te voorzien na het overlijden van mijn man op 1 mei jl.
Naam: Christy51
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 58
Mijn wens

Weer voldoende rust te kunnen vinden in mijn leven na deze moeilijke periode waar ik nu inzit door het overlijden van mijn man
Naam: Cin
Mijn wens

Ik wens voor mijn Lief kracht en doorzettingsvermogen om zijn dromen te kunnen volgen en het geluk te mogen vinden.
Naam: Cinderella's Prince
Mijn wens

Ik wens dat m'n liefste elfje gelukkig mag worden en haar zorgen eindelijk eens voorbij mogen zijn.
Naam: Cindy
Plaats: Rotterdam - Nederland
Leeftijd: 33
Mijn wens

Dat ik mij kan overgeven aan en vertrouwen heb in mijn gevoel. Accepteren en geloven dat ik veranderingen aanbreng in mijn leven. Geloven dat ik mijn leven mag leiden zoals dat goed voelt.
Naam: Cindy
Plaats: Rotterdam - Nederland
Leeftijd: 33
Mijn wens

Dat ik mij kan overgeven aan en vertrouwen heb in mijn gevoel. Accepteren en geloven dat ik veranderingen aanbreng in mijn leven. Geloven dat ik mijn leven mag leiden zoals dat goed voelt.

Ik wens dat ik de vrolijkheid en spontaniteit weer terug vind. Ik wens dat ik de kracht vind om door te gaan. Ik wens dat ik dit alles kan doorgeven aan mijn kind.
Naam: Cindy
Plaats: Wijchen
Leeftijd: 41
Mijn wens

Het openen van een koffiehuis met de sfeer en gezelligheid van vroeger.
Een plek waar jong en oud zich thuis voelt
Cindy van der Flier Naam: Cindy van der Flier
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is om zoveel mogelijk te genieten van het leven en al de liefe om me heen in het Nu! Dat mijn zoon zich blijft voelen zoals hij nu doet en opgroeit in liefde tot een mooi mens! Dat wens ik alle mensen op aarde toe! Ik wens dat mijn LifeCoachingspraktijk blijft groeien en dat ik me volledig kan gaan richten op het helpen en begeleiden van mensen. Eigenlijk wens ik alleen maar Licht & Liefde! en prijs ik mezelf ontzettend gelukkig, en wens dat iedereen toe!
ciska Naam: ciska
Plaats: vlissingen
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn vurigste wens is dat mijn drie dochters gezond worden !!!! De oudtste heeft ziekte van crohn ,de middelste heeft constant hoofdpijn en heeft laatst een operatie aan een beklemde liesbreuk ondergaan ,de jongste die heeft al voor het derde jaar achter elkaar een operatie gepland staan aan een soort ontsteking in haar onderbuik en momenteel is ze erg depressief :( Dat is mijn wens !!
ciska Naam: ciska
Plaats: nederland
Leeftijd: 45
Mijn wens

Dat mijn drie kinderen gelukkig blijven en dat de pubertijd straks achter hen ligt als een leerzame tijd .

MIjn oudste dochter haar ziekte van crohn accepteerd en leert hiermee om te gaan ipv te negeren.

Mijn middelste dochter de rust in zichzelf terugvind en ook ziet wat voor een prachtige persoonlijkheid ze is .

Mijn jongste dochter de laatste operatie zal ondergaan en dat er een einde komt aan de zeldzame aandoening die haar al meer dan drie jaar in de greep heeft.

Warmte ,liefde en geluk voor een ieder die dit kan gebruiken .
Naam: Ciska animal power
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 38
Mijn wens

Dat ik in een leuk boerderijachtig huis woon met veel dieren en mijn zielspartner (die ik heb leren kennen). Ik zorg vooral voor de honden en de paarden. Er komen mensen,vooral kinderen, naar ons toe om ook van de dieren te genieten. Ik leer ze met respect en liefde om te gaan met de natuur en laat ze dat ook ervaren.
citrien Naam: citrien
Plaats: Nieuwegein
Leeftijd: 53
Mijn wens

Dat ik VERTROUWEN kan vasthouden!
Zodat ik zonder ja maars ...... me kan focussen op wat echt belangrijk is in dit leven.
Citroenvlinder Naam: Citroenvlinder
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 47
Mijn wens

Professioneel en succesvol schrijven en radio maken. Mijn liefde voor alles uiten via lichamelijke en geestelijke schoonheid, kameraadschap en mooie erotiek. Tot in lengte van jaren een inspirerende en aantrekkelijke partner zijn voor mijn allerliefste Jeroen, die precies op tijd in mijn leven kwam.
Naam: ck
Plaats: mill
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens dat ik gelukkig kan zijn.
Zodat ik de moed en energie heb om meisjes in India een betere toekomst te geven. Zodat hun op hun beurt weer gelukkig kunnen zijn.
Naam: claire
Plaats: Maldegem
Mijn wens

Ik wens dat ik mijnwerk kan maken van opvangen en verzorgen van hulpbehoevende dieren en ze terug een nieuwe thuis en een gelukkig leven te geven . Ik heb al veel van mijn grote dromen kunnen verwezenlijken maar deze nog niet. Het is waar mijn hart naar hunkert en ik weet dat ik elke dag voldaan en gelukkig zal zijn als ik dit kan doen. Nu nog de tijd en middelen vinden !!! Groetjes en tot binnenkort bij PUUR antistressboetiek te Maldegem.
Naam: clau10
Plaats: Lichtenvoorde
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat mensen naar mij toe komen, mijn nabijheid opzoeken omdat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij mij.
Claudia Naam: Claudia
Plaats: Wageningen
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is schrijfster worden. Ik wil een boek schrijven over de ontwikkelingsweg van mensen voor kinderen en hun opvoeders. Een toegankelijk boek dat mensen helpt bij hun zelfontwikkeling en het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen.
Vervolgens is het mijn wens dat dit boek de succesvolle basis vormt voor het geven van lezingen, cursussen en coachings.
claudialimburg Naam: claudialimburg
Plaats: Beverwijk
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens dat ik ga doorgroeien in mijn werk, dat ik een opleiding mag gaan volgen van de baas, en me meer kan gaan ontwikkelen.Ik wens dat mijn kinderen hun weg zullen vinden met hun gescheiden ouders en zich veilig voelen. En ik wens de liefde van mijn leven te vinden en mijn leven mee te delen.
Naam: Clontje
Plaats: Driebergen
Leeftijd: 51
Mijn wens

Eerlijk gezegd heb ik twee wensen: ik wil heel graag een super goede relatie met mijn dochter. Mijn tweede wens is dat ik veel meer geld kreeer in mijn leven om bijvoorbeeld een groter huis voor mij en de kinderen te kunnen veroorloven en leuke dingen met mijn dochter te kunnen doen.
Naam: Co.
Leeftijd: 41
Mijn wens

...

Mijn grootste Wens is om een heel gelukkige harmonieuze en evenwichtige relatie te hebben met mijn partner , en …met mijn kinderen.

Daarnaast zoals Geert - voor dat ik hem "ontdekt" heb- , ben ik ineens gestopt met mij werk … ineens eraan toe om aan mijn zoektocht…eindelijk te beginnen.
Ondanks mijn onzekerheid en vrij veel gebrek aan zelfvertrouw, wil ik gaan doen wat ik al lang zou willen doen maar…. wat ik nooit echt geweten heb en ook niet kunnen benoemen…tot nu toe.

Na een paar maanden denk ik steeds meer inzicht te krijgen en deuren blijken zich te gaan openen…
Ik hou van talen, ik hou van communiceren, ik hou van delen, ik hou van Mensen, en wil voor hen wat betekenen en met hen ideeën uitwisselen.
Van buitenlandse oorsprong, mijn 2de grootste Wens is dus een succesvolle taaltrainer te worden (nu weet ik het…) … ooit zou ik ook graag bij het bestuur van een taleninstituut willen werken om ook voor de taaltrainers wat te mogen betekenen.

Ik heb pas een paar wekken geleden Geert “ontdekt”… het werd voor mij een openbaring… of…een bevestiging van wat ik voelde over het leven… en over een bovennatuurlijk kracht die ergens bestaat…( in de kosmos ? of/en in ons hart ?....) en het werd voor mij het teken dat ik gewoon mocht doorzetten.
Je ervaring, en alle je boeken, Geert, geven me moed, hoop, energie… en zo veel vreugde.
(Het Jodendom komt trouwens regelmatig terug op mijn pad… misschien moet ik er ook iets mee gaan doen ??)
Ik zou zo graag met jou heel lang ideeën willen uitwisselen… maar wie zou dat niet willen !!??! en wie ben ik ….
In ieder geval BRAVO en MERCI voor wie je bent en wat je doet ! Het is gewoon heel erg mooi !! Ik wens wel van hart je ooit te mogen ontmoeten :-)!!

Na mijn heel leven - zoals in het donker of in de mist te hebben geleefd - begin ik pas sinds een paar jaren om mezelf te ontdekken , om van het leven te genieten…en… Ik vind het leven steeds magischer, boeiender, zo mooi !!
Wat ben ik dankbaar dat ik (eindelijk meer dan ooit) ER ben !!

Mag God me / ons ook voor altijd de gezondheid willen geven… als ik het ook mag vragen :-)!??!

Is dat te veel vragen ?
Ik voel me inderdaad als een kind met enorme en veel dromen… en ….voor het eerst in mijn leven … durf ik ze te formuleren en openbaar te maken :-)
Veel dank Geert !

Hartelijke groet,
Co.
coach-counselling Naam: coach-counselling
Plaats: Oost-vlaanderen (België)
Leeftijd: 43 jaar
Mijn wens

Ik wens een heel goede coach te worden,eentje waarvan de mensen zeggen...dit heeft nu eens een verschil gemaakt op al die andere gesprekken. Ik wil mensen zien stralen, hun helpen hun kracht terug te vinden.Het gevoel krijgen toch wel de moeite waard te zijn.......
coachmoveon Naam: coachmoveon
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 47
Mijn wens

1)bijdragen aan een betere communicatie tussen ex-partners in de vorm van workshops en een workshop voor kinderen praten over hoe het voor hun is leven met gescheiden ouders en creativiteit koken/tekenen enz.
2) Boek schrijven biografie over hoe ik het heb beleefd beschadigd te zijn als kind daarna de keuze maken alleen verder met kinderen en een nieuwe start.
3). fotografie mee laten leven.
4). reizen maken in Azie.
5). mensen laten zien dat liefde, samenzijn, samen genieten belangrijker is dan materie.
Naam: contact@sabinehess.nl
Plaats: Groningen
Mijn wens

Ik wil graag de website www.coachesinnederland.nl verkopen. Dit is het portaal om coaches te vinden en te zoeken. Omdat ik op dit moment te weinig tijd heb om hierin te investeren wil ik graag de website verkopen. Het idee is goed en ik weet dat hier veel belangstelling voor is. In Nederland zijn zeker 30.000 coaches en steeds meer mensen zoeken een coach voor persoonlijke ontwikkeling, zingeving en spiritualiteit. Ik hoop dat ik een koper vind die dit van mij wil overnemen. Ik hoef geen winst op de verkoop te maken, want ik vind het belangrijker dat iemand echt een succes van deze website wil maken om zo coaches en coachzoekenden bij elkaar te brengen. Ben je geinteresseerd of weet je iemand die dit zou willen overnemen mail mij dan op sabine@coachesinnederland.nl
Naam: Cora
Plaats: Nieuwerbrug
Leeftijd: 50
Mijn wens

Het is mijn wens om veel mensen in mijn tot ontmoetingsplek verbouwde hooiberg de ruimte te bieden om zichzelf en de ander te ont-moeten. Ik wens met mijn verhalen nog meer mensen te inspireren om te doen waarvoor ze hier op aarde zijn en help met mijn vragen en tips graag een handje om dat te concretiseren. Zie ook www.ont-moeting.nl. Tot ziens! Cora
Cora Naam: Cora
Plaats: Nigtevecht
Leeftijd: 53
Mijn wens

Wat zou ik graag anderen willen inspireren hun eigen koers te gaan varen.

Een andere vorm van zorg, waarbij mensen hun eigen hart/gevoel kunnen volgen, zou een mooi gevolg zijn. Duidelijk maken dat er soms hele andere oplossingen zijn, zoals in mijn geval magnesium, die beter blijken te werken dan alle geneesmiddelen en therapieën bij elkaar. Hoop dat mijn boodschap eens als een boek op de planken zal liggen.

Een nieuwe vorm van hulp die mensen leert zelf te voelen wat zij nodig hebben, is mijn grootste wens.
Naam: corazon
Mijn wens

Ik wens dat allebei mijn zonen zin zullen kunnen geven aan hun leven, dat ze een liefdevol en bevredigend leven zullen kunnen leiden.

En omdat ik mezelf daarvoor niet hélemaal wil wegcijferen, hoop ik dan ook eindelijk de rust te kunnen vinden in mijn hart en een soulmate om verder door het leven te gaan. Samen.
Corina Naam: Corina
Plaats: Oeffelt
Leeftijd: 48
Mijn wens

Dat ik nog veel meer mensen meer zelf vertrouwen, gezondheid, ontspanning en financiele onafhankelijkheid mag geven.
Naam: Corina
Plaats: Castenray
Leeftijd: 56
Mijn wens

Dansend door t leven, wonen in groene omgeving, kinderen en vrouwen met meer vrijheid en zelfstandig kunnen zijn met ontspanning in de deelname maatschsppij meer passievol inkomsten uit energie licht werk
Kerk werken en wonen ook.
Corinna Kamstra-van Uem Naam: Corinna Kamstra-van Uem
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om mijn tekendagboeken uit te brengen en te delen met de wereld. Opdat al mijn intenties uitkomen en de wereld weer gaat stralen en vrede is.
Corinna Kamstra-van Uem Naam: Corinna Kamstra-van Uem
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 45
Mijn wens

Dat vrede is.
Corinne Naam: Corinne
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 42
Mijn wens

Dat mijn moeder, mij toch een keer wil leren kennen. Ze is er nu (nog) niet in staat ertoe.
Dat het mogelijk is om in ieder geval mijn broer Laurent kennen te leren, en een leuk contact ermee op te bouwen.
Commentaar

Ik ben blij, dat ze nog leeft.... dat schept toch kansen. ik ben al 4 jaar actief op zoek naar haar.
Het enige wat ik nog kan doen, is, dat ze nu iedere dag aan mij moet denken, zo dat ze er weer een beetje aan mij kan wennen..... Wij zijn elkaar al 42 jaar kwijt. Een kind hoort toch bij zijn moeder?
Naam: cornuco64
Plaats: leidschendam
Leeftijd: 44
Mijn wens

ik ben al jaren bezig met spiritualiteit, ik hou van mediteren, heb tarot gedaan en wasstrijke, erg leuk, ik leesheel veel spiritualiteit boeken, maar wil me verder ontwikkelen, maar ik weet niet zo goed waar ik me op moet richten? ik hoor wel vaak van mensen dat ik goed kan luisteren en praten met de mensen en dat doet me al goed, maar wil graag wat meer betekenen voor de mensen!

groetjes esmeralda
Naam: Corrie
Plaats: Deurne
Leeftijd: 51 jaar
Mijn wens

Ik wens een leuke parttime kantoorbaan in Deurne of omstreken. Met leuke collega's.
Ik wens eindelijk het boek te schrijven die ik wil schrijven, en wat meer pit te hebben daar voor, ben nogal laks af en toe.
corrie Naam: corrie
Plaats: hoogstraten
Leeftijd: 59
Mijn wens

ik wens dat ik de lotto mag winnen omdat ik dan een huis kan kopen of laten bouwen en met het geld dat ik over houd kan ik de kinderen helpen
Commentaar

we hebben al zoveel pech gehad in het leven zowel met de gezondheid als op financeel vlak
corry987 Naam: corry987
Plaats: utrecht
Leeftijd: 56
Mijn wens

dat ik chelsea gauw weer zie en dat ik ajb bevestigingen mag krygen over emile help my jullie weten wel boven wat echt me wens is maar mag ik ajb weten of hy echt om me geeft en en dat ik niet zogauw in paniek raak hou heel veel van hem help me ajb en wil graag een bevestiging krygen waak over chelseaen damian en emile mag het ajb positief uitpakken dank je wel ik stuur het nu naar jullie wil zo graag een antwoord waar ik al 13 jaar op wacht help en begeleid my om de goede dingn op onze weg te komen
Commentaar

ajb jullie weten wel wat de intensie van my wens is hou van jullie
Naam: corry987
Plaats: U
Mijn wens

DAT CHELSEA EN DAMIAN GAUW WEER MAG ZIEN EN DAT EMILE GAUW WEER CONTACT MET ME OPNEEMT EN IN ME LEVEN BLYFT EN HET GELOOFT DAT IK ECHT OM HEM GEEF EN DAT HET NEGATIVE ER UIT GAAT BYHEMDAT IS WAT IK WENS DANK ALVAST
Commentaar

WIL ZO GRAAG DAT ME WENS VERHOORT WORDT AJB
crisdealmeida98 Naam: crisdealmeida98
Plaats: Lisboa
Leeftijd: 40 anos
Mijn wens

Eu quero ficar definitivamente curada do cancro que tenho.
Naam: Cynthia
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 42
Mijn wens

Door mijn schildklierziekte lijkt het bijna onmogelijk om af te vallen. Inmiddels heb ik ongezond overgewicht. Afvallen is mijn wens!

TOP

Delen: