Terug naar het overzicht

Naam: cornuco64
Plaats: leidschendam
Leeftijd: 44
Mijn wens

ik ben al jaren bezig met spiritualiteit, ik hou van mediteren, heb tarot gedaan en wasstrijke, erg leuk, ik leesheel veel spiritualiteit boeken, maar wil me verder ontwikkelen, maar ik weet niet zo goed waar ik me op moet richten? ik hoor wel vaak van mensen dat ik goed kan luisteren en praten met de mensen en dat doet me al goed, maar wil graag wat meer betekenen voor de mensen!

groetjes esmeralda
Naam: Mies Hoogland bc
Datum: 13 september, 10u26
Reactie: Wie zijn DOEL niet kent, zal verdwalen lieve meid. Maar je bent al zo lekker bezig. KIJK eens even op www.asmi-ikben.nl ONS/ VILLA66. Mijn doel was een PRAATHUIS te beginnen in welke vorm dan ook. En zie!!!!Ik maak dagelijk ROUTEPLANNERS voor mensen, ofwel de TOM TOM voor hun leven. Een idee????? Als wij op REIS gaan kopen wij WEL een wegenkaart, maar helaas schaffen weinigen zo'n "kaart" aan voor hun leven. Ra, ra!???? LUISTEREN , jij kunt heel goed luisteren. MOOI woord eigenlijk. LUI is in het Italiaans HIJ, en dan het EREN van ..datgene die ander graag met jou deelt. Schitterend toch? Ga op weg naar...jij zult de juiste medereizigers ontmoeten. Veel succes op jouw pelgrimstocht. Een warme groet, Mies Hoogland En bedankt GEERT want jouw wensenboek is weer een mogelijkheid om IN GESPREK te komen met...
Naam: Femke
Datum: 13 september, 12u02
Reactie: Hallo Esmeralda,

Ik ben ook heel erg bezig met spiritualiteit en wist ook lang niet wat ik er mee aan moest omdat mensen het toch nog steeds een beetje vreemd vinden.
Wat voor mij een doorbraak is geweest is door erover te blijven delen om een hele authentieke manier daan ze het toch wel van je krijgen en ga jij beter voelen wat bij je past.
Als je goed in contact staat met je gevoel dan weet je wat bij je past. Mijn tip is durf te luisteren en te handelen naar je gevoel. Wat maakt jou blij op dat gebied, dan vind je vanzelf het antwoord op je vraag. Alle antwoorden zitten al in je het is de clou om te vinden achter wel deurtje het zit.

Liefs Femke
Naam: esmeralda
Datum: 14 september, 10u42
Reactie: hoi femke en mies, bedankt voor jullie reactie! inderdaad leuk dit eigenlijk, je kan heel wat leren van andermans reactie, zet je ook tot nadenken, alleen dat deurtje femke, blijf ik zoeken, helaas nog niet de goede gevonden! maar ik blijf proberen en mies ik ga kijken bij de site bedankt!

een warme groet van esmeralda
Naam: Margriet
Datum: 19 september, 21u01
Reactie: Ik herken jou verhaal wel, ik ben een cursus theta-healing gaan volgen en heb nu een tool om mezelf spiritueel echt te ontwikkelen en veel mensen in mijn omgeving te kunnen helpen.
veel succes.
Naam: Petra Krupe
Datum: 30 september, 21u55
Reactie: Hoi esmeralda, kijk eens op www.corcaroli.nl
Groetjes Petra

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: