Terug naar het overzicht

Naam: Carla de With
Plaats: IJsselstein
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil kinderen helpen vrij mens te zijn zonder alle indoctrinatie van ouderen. Ik zal zoals ik beloofd heb een een klein ventje met zijn moeder gaan praten voor hem om meer begrip. Dit ga ik doen door met alle ouders die willen luisteren te gaan praten via mijn boek die nu op de helft is. Ik ga zorgen dat de E-book snel verspreid wordt, daarom ga ik honderden mensen zoeken die mijn boek via een link op hun website kunnen verkopen. Ik geef meer dan de helf van de winst aan deze mensen(affiliates) Ik ben toegeweid aan mijn kinderen en ook de kinderen van de hele wereld. Zodat kindermishandeling( die op zeer grote schaal is in nederland) tot het verleden zullen gaaan behoren. Dat is mijn wens respect voor iedereen. Gelukkige ouders en kinderen.
Naam: Daniëla
Datum: 30 juni, 13u21
Reactie: Hallo Carla,

Jouw wens raakt me. Kinderen zijn zo kwetsbaar. Zij hebben recht op onze hulp en bescherming! En niet alleen omdat zij de toekomst zijn. Ik hoop dat je met je boek veel mensen bereikt en op die manier hun harten kunt openen, voor de schoonheid en de liefde van die Goddelijke wezens: kinderen. Zodat de wereld weer een beetje mooier wordt.
Jouw tip is niet gek, al zal ik even moeten zoeken hoe en wat. Maar dat is geen punt, het is het overwegen waard. Dank je wel.
Mogelijk kan mijn tip voor jou naast je eigen aanpak betreffende je boek ook nog iets betekenen. Op de volgende site kun je gratis je boek uploaden. Als je er een kijkje wil nemen:
http://www.uitgeverijtab.nl/
Klik ook eens op "auteurs".
Ik wens je veel inspiratie toe voor de tweede helft van je boek!

Hartegroet, Daniëla
Naam: Carla
Datum: 30 juni, 15u31
Reactie: hoi Daniela,
Ik ga zo even op de site kijken, en ook op auteurs klikken. Leuk om een reactie te krijgen enn ik weet zeker dat ik veel ouders en kinderen gaat helpen. Liefs Carkla
Naam: Rosita
Datum: 30 juni, 17u20
Reactie: Hallo Carla,
Mooie wens heb je zelf,..ik heb net als jij een reaktie,bij mezelf gezet op jouw vraag.Ik deel graag.Er is inderdaad te weinig hulp voor kinderen.Schrijnende gevallen,..de hulpverlening is echt slecht.Wellicht dat jouw boek een mooie bijdrage kan leveren.Liefs Rosita
Naam: lida
Datum: 30 juni, 19u15
Reactie: Beste Carla, is het jouw wens dat jouw boek goed verkopen gaat?
Of begrijp ik het verkeerd?Is er een diepe,echte wens verborgen die ik niet vinden kan.Want de wens dat alle kinderen gelukkig zijn is concreet.
Naam: Carla
Datum: 1 juli, 06u57
Reactie: Hoi Lida.
Mijn wens is dat ik kinderen kan helpen vrije mensen te mogen zijn . Het middel is nu het boek en later ook lezingen webinarsen dergelijke. Liefs Car
Naam: caren
Datum: 2 juli, 09u22
Reactie: Hoi Carla,
Ik ben al meer dan 10 jaar grafisch vormgever, heb alleen tot afgelopen februari altijd voor een baas gewerkt. En daarin merkte ik dat ik toch niet alle creativiteit kwijt kom. Dus vandaar de stap om voor mezelf te gaan beginnen. Ik ga nu als eerste al de dingen die ik al heeel lang wilde maken, gewoon voor mezelf maken en op mijn site zetten en vandaar uit hoop ik dat er concretere dingen uitkomen. Het is nog een beetje een vaag gebied :-)

Heej maar ik heb jouw wens gelezen. En ik vind het een heel mooi initiatief. Als je nog een mooie cover voor je boek wil, wil ik je hier best bij helpen. Laat maar weten. Veel succes groetjes caren
Naam: Daniëla
Datum: 5 juli, 14u52
Reactie: Hallo Carla,
Mijn reactie komt wel wat laat, maar het ging niet anders. Een vriendelijk aanbod van jouw kant, maar weet je: ik heb al materiaal bij uitgeverij TAB staan en onlangs nog iets opgestuurd naar een "gewone" uitgeverij. Wil het overzichtelijk houden. Heb gekeken bij Eelco... Het kan voor menigeen best een goede formule zijn. Ik blijf gewoon hopen dat de zakelijke kant door een echte uitgeverij zal worden gedaan.
Met de beste wensen voor jou!
Hartegroet, Daniëla
Naam: pierre
Datum: 27 juli, 23u35
Reactie: Beste Carla, een mooie en nobele wens heb jij. Ik hoop voor jou veel inspiratie en doorzettingsvemogen voor het tweede deel van je boek. Heel veel succes en de hoop op een best seller. Een handboek voor elke ouder.
Met vriendelijke groet Pierre
Naam: bart
Datum: 3 augustus, 22u23
Reactie: Hoi Carla.
Bedankt voor je reaktie op mijn wens. Ik heb zeker goede kwatiteiten, die ga ik opschrijven, ik denk inderdaad dat het me een goed gevoel zal geven. Ik heb een landbouwbedrijf met een neef van me, een familiebedrijf dus. Veel succes met je boek. Groeten Bart
Naam: caroline
Datum: 30 augustus, 10u38
Reactie: Carla,
Ik wnes je veel kracht toe omdat ik weet hoe moeilijk dit kan zijn. Je zal opboksen tegen heel wat vooroordelen maar blijf erin geloven want een kind is onze toekomst voor morgen en ze verdienen het te worden gezien als persoon. Ze zijn onbevangen en volwassenen hebben het recht niet om hun wereld stuk te maken. Ik hoop voor jouw dat je er in lukt en weet dat ik achter je sta.
Naam: Christine
Datum: 6 september, 09u04
Reactie: Beschrijving Een wereld van verschil maken op jouw manier!

Het World of Difference programma van de Vodafone Netherlands Foundation biedt elk jaar mensen die kans. De winnaars ontvangen een jaarsalaris en onkostenvergoeding
http://wod2008.hyves.nl/
Naam: Christina
Datum: 27 september, 18u06
Reactie: Hoi Carla,

Jouw wens rust op dezelfde basis als een van mij die inmiddels, bijna 5 jaar geleden, werkelijkheid werd: Op zo'n manier werken met mensen waarbij ieder mens/kind gehoord en gezien wordt.
Als je e-book klaar is, geef je me dan een seintje? Dan kan ik kijken hoe het ook via mijn website doorgegeven kan worden.
Succes en veel plezier met het realiseren!

Christina
Naam: Essie65
Datum: 24 januari, 16u59
Reactie: Hoi Carla,
Wat een mooie wens. Mijn favoriete tekst van Withney Houston song, the greatest love of all was toen mijn kinderen klein waren was: The children are the future, teach them well and let them lead the way.

Ik wil graag jou link op mijn website en hyves zetten zodra die uit is.

Succes en heel veel plezier hiermee
Naam: Aukje
Datum: 29 mei, 22u10
Reactie: Hallo Carla,
Heb net mijn wens de kosmos ingestuurd en het heeft raakvlakken met jouw wens. Prachtig dat je met een boek bent begonnen. Een boek schrijven staat ook zeker op mijn wensenlijstje. De inspiratie hiervoor moet nog groeien. Ik hoop voor je dat je wens werkelijkheid gaat worden en dat je maar veel inspiratie mag blijven houden.
Lieve groet van Aukje

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: