Terug naar het overzicht

Naam: Charlotte
Plaats: Vlijmen
Leeftijd: 26
Mijn wens

Mijn wens is om datgeen uit te dragen wat ik uit te dragen heb. Om de kracht en het zelfvertrouwen te gaan voelen dat te doen wat ik hier te doen heb. Mijn wens is duidelijkheid krijgen over wat hier voor mij op aarde de bedoeling is. Mijn wens is om me een heel persoon te voelen zonder de bevestigingen van andere mensen nodig te hoeven hebben. Ik wens duidelijkheid, zelfvertrouwen en rust.
Naam: Gerda Maria
Datum: 30 oktober, 21u56
Reactie: Lieve Charlotte

Wat een mooie en vooral duidelijke wens.

Ik zou zeggen, doe zoals ik het doorgaans doe als 'iets' mij niet echt duidelijk is.

Focus je voor het slapen gaan (of eender wanneer in de loop van de dag) met de Glimlach op die laatste regel van jouw wens en vraag dus duidelijk aan het Universum naar “duidelijkheid, zelfvertrouwen en rust.”
Zorg dat je daarbij aan zaken denkt die jou vrolijk stemmen. Je zal misschien onverwacht wakker worden in de loop van de nacht en dan zal de eerste gedachte een duidelijk antwoord met zich meebrengen. Idem dito wanneer je 's ochtend s ontwaakt. Het antwoord kan ook via een dag- of nacht-droom op je pad komen.
Heb je het antwoord gemist?
Herhaal dan voorgaande procedure.
Het Belang en/of Nut van de Glimlach zal ook jou steeds duidelijker worden.
Het werkt perfect.
Het heeft altijd gewerkt op deze manier.
Het was/is zo bedoeld dat wij dat zouden vergeten.
Het is tevens voorbestemd dat wij elkaar in herinnering zouden brengen.

Je leert op deze wijze systematisch op jouw intuïtie Vertrouwen.

Weet dat voor het Universum (God?) iedereen een 100% gelijke waarde heeft. Hou dat elke keer goed voor ogen als één en ander de mist in gaat. Indien wij vanuit onze 'traditionele' gedachtengang aan het oordelen en/of veroordelen gaan dan wijken wij af van die 100% gedachte en dan krijgen wij uit de context getrokken fragmenten en/of onduidelijke antwoorden op onze vragen.

Geniet van het ontwaken, geniet vooral van jezelf want dat is de basis om ook van al het andere te kunnen genieten.

Wees vooral dankbaar voor de 'rol' die jou werd toebedeeld.

Weet dat De Glim-Lach 'het' Universeel (h)erkende teken van Aanvaarding én Dankbaarheid is voor alles wat is zoals het is.

Je krijgt terug wat je via je gedachten uitzendt, je koopt wat je verkoopt... dus laat de gedachte onverdeeld Win-Win zijn dan ben je zeker dat ook jij je even zelfzeker mag/kan voelen als eender wie.

Succes en weet dat er Universeel-wijd op jouw wens gereageerd wordt, nu is het aan jou om hierop te Vertrouwen en dan zullen de 'wonderlijke' tekens niet langer ongemerkt aan jou voorbij gaan.

Mag ik jou Eindeloos Danken voor het delen van deze wens want ik heb hier meer aan gehad dan jij nu kan vermoeden.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Mathias
Datum: 30 oktober, 22u10
Reactie: Hallo Charlotte,
Je hebt het begin gemaakt. Draag uit wat je van binnen voelt.En als je dat uitstraalt ga je veel moois terug krijgen.En zul je een heel persoon worden. En vind je de bevestiging in jezelf. Vraag elke dag om innerlijke rust en je zult het krijgen.

Ik wens je veel mooie ervaringen.
Mathias.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: