Terug naar het overzicht

Naam: Chantal
Plaats: Oud-Beijerland
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn wens is om een droomhuis te realiseren!!! Ik ben Chantal 31 jaar en heb 2 prachtige kinderen. Ik heb een schoonheidspraktijk in huis en heb gelukkig voldoende klanten. Maar ik heb ook steeds vaker het gevoel dat ik wat mis, doordat ik veel met mensen in contact ben ervaar ik ook steeds meer dat mensen met zichzelf in de knoop zitten. Hier wil ik graag wat aan doen en die mensen helpen. Ik ben z'n 6 jaar geleden begonnen met het lezen van boeken van Louise-Hay , Wayne-Dyer , The Secret enz en ben me ook steeds meer gaan interesseren in de kracht van onze gedachten en hoe we ook daarmee onszelf ziek kunnen maken. Ik ben echt bezig met mijn eigen bewustzijn en wil hier heel graag ook mensen mee helpen. Ik zou graag een droomhuis willen realiseren, een huis die met veel groen omgeven is en dat je ook echt het gevoel hebt dat je in de natuur zit (omdat ik ook geloof dat de natuur ons weer kan opladen) Voor mij en mijn gezin zou het fijn zijn om werk en prive te scheiden. Ik zou een fijn huis willen hebben en alles volgens de feng-shui ingericht en met mooie grote edelstenen in huis voor een betere energie. En een mooie praktijkruimte naast het huis waar ik mijn klanten de ruimte kan geven om ook echt even met andere mensen te kunnen praten, waar ze rustig een kopje koffie of thee kunnen drinken. Ik zou ook klantenavonden willen organiseren en mensen willen uitnodigen (mensen zoals, Geert Kimpen) zodat mensen zich bewust worden van hun gedrag en zichzelf hierdoor kunnen ontwikkelen. Ik wil een bewustzijnscentrum opbouwen waar mensen zichzelf kunnen ontplooien!!! Gisteren ben ik begonnen in het boek van Geert en heb er ook heel veel zin in en bij deze heb ik mijn wens geformuleerd. Ik heb net ook een zaadje besteld. Mijn schoonheidssalon heet Beautysalon Splendeur en staat voor schoonheid, luxe, pracht en praal. De blaadjes die achter mijn logo verschijnen zijn de blaadjes van de Bodhiboom. Onder deze boom bereikte boeddha verlichting. De hartvormige blaadjes verspreiden oneindige liefde en herinnert de mens er voortdurend aan om mededogen te hebben en bescheiden te zijn. Vandaar dat ik de zaadjes van de Bodhiboom heb besteld. Veel liefs, chantal
Naam: Gerda Maria
Datum: 29 april, 14u56
Reactie: Lieve Chantal,

Ik heb jouw website en het bijhorend Youtube filmpje bekeken. Jij straalt zowel Vreugde, Klasse als Professionaliteit uit.

Met deze talenten in één body verzameld twijfel ik er geen seconde aan dat jij er niet enkel kan/zal in slagen om nog vele mensen een uiterlijke beauty boost reiniging te geven maar ook een innerlijke.

Het enige wat ik ter aanmoediging kan toevoegen is:
Leef zelf voor de volle 100% naar jouw unieke Liefdevolle & Vreugdevol stemmende normen en waarden, ter innerlijke schoonheidsreiniging/behandeling zodat je ze volledig van uit eigen ervaring kan doorgeven aan anderen.

Ik geef je hierbij een mini kadootje met maxi effect.
Ga steeds opnieuw uit van de BAGAL-basis en je zal op eender welk moment, in eender welke situatie en op eender welke situatie Geluk, Gezondheid & Succes oogsten.
BAGAL staat voor:
“Bewust Actief Glimlachen, Ademhalen & Liefhebben”

Vanwege deze daadwerkelijke toepassing activeren wij als mens het soort hormonen die een snel én efficiënt transformatieproces van wens naar werkelijkheid mogelijk maken.

Afgaande op jouw Online verschijning is de Glimlach is reeds jouw bondgenoot.
Jij, en alleen jij weet hoe het zit met die bewuste in- en uit- ademhaling alsook met jouw vermogen tot oprecht Liefhebben van élk facet van de schepping.

Wanneer je deze Universele Basisvoorwaarden ter Constructief geaard Transformatieproces, élke dag opnieuw, actief jouw energieveld laat beheersen dan komt élke wens nog mooier tot leven dan Jij/wij ooit konden vermoeden.

Het is óók Jou héél oprecht gegund dat ook Jij er mag in slagen om het maximum aan potentieel uit het Universeel wens-realisatie Archief te halen.

Bedankt om jouw ambitieuze wens met ons te delen!
Bedankt om jouw Glimlachende verschijning met ons te delen!
Bedankt voor Jouw unieke bijdrage aan mijn/ons Grote Geluk!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Marcel
Datum: 17 april, 11u25
Reactie: Mooi en goed verhaal! Veel ontstaat door de laatste woorden uit Job 28. Tijd zal veel leren. Goede boeken van Geert. De Newton beschrijving: subliem! Aanrader voor eenieder!! Veel wijsheid met je plannen gewenst ;)

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: