Reis naar Praag

De prijswinnaars zijn bekend!

Donderdag 15 september om 20u trok Zonneke Kimpen de drie prijswinnaars.
Benieuwd of ú gewonnen heeft…
Kijk naar dit filmpje!

Win een reis naar Praag met Geert Kimpen!

Praag met Geert Kimpen

Het verhaal van Rachel speelt zich af tegen het decor van de prachtige, historische stad Praag. Wil je Praag ontdekken onder leiding van Geert Kimpen en alles horen over de rol van de stad in zijn nieuwste boek?

Je verblijft een lang weekend – van 7 tot en met 10 oktober 2011 - in Praag, overnacht in een prachtig hotel en krijgt een ontvangst door Geert Kimpen, je wandelt in de voetsporen van de personages uit 'Rachel, of het mysterie van de liefde'.

Je bezoekt met Geert Kimpen de oude Joodse wijk waar rabbi Loew zijn volk inspireerde, bewondert het beroemde astronomische uurwerk en viert Sabbat met Geert Kimpen en zijn vrouw Christine Pannebakker... en nog veel meer.

Rachel, of het mysterie van de liefde

Alléén wanneer je in het bezit bent van de eerste druk van het boek 'Rachel, of het mysterie van de liefde' kun je de vraag die op de volgende pagina staat beantwoorden.

Met het beantwoorden van deze vraag kun jij één van de drie reizen (voor 2 personen) naar Praag winnen.

Zorg dus dat je de eerste druk van het boek te pakken krijgt… want de wedstrijd sluit zodra de tweede druk in de winkels ligt!

'Rachel' is vanaf 19 mei 2011 verkrijgbaar in alle boekhandels en op alle boekenwebsites in België en Nederland. Je kan nu jouw exemplaar bestellen op deze website om verzekerd te zijn van de eerste druk!

Doe mee Rachel wedstrijd

Klik hier voor de actievoorwaarden

Alvast voorgenieten van deze onvergetelijke reis: KLIK HIER

TOP

Delen: