Meer weten over tantra?

Tantra is één van de thema's van de roman 'Rachel, of het mysterie van de liefde'. Uitleggen wat tantra is, is net zo moeilijk als uitleggen wat kabbala is. Beiden vergelijkt men wel eens met chocola. Je kan in geuren en kleuren vertellen wat chocola is, maar zolang je het niet geproefd hebt, heb je geen idee.

Hieronder vindt u een aantal verhalen over mijn en Christine's tantra-ervaringen, met vermelding van de websites indien u interesse heeft om het zelf te proberen... Klik op de afbeeldingen
Deze verhalen werden reeds eerder gepubliceerd in het maandblad Koörddanser.

In Nederland en België worden er nog tal van andere tantracursussen gegeven – van wisselend niveau. Zowel voor koppels, als voor singels. Zelfs een individuele sessie of een inwijdingssessie als koppel alleen, is mogelijk. Maak eerst contact met de cursusleiders of begeleiders of het klikt en of ze veilig voelen. Durf op voorhand te vragen wat er in de cursus of sessie gebeurt en of je kunt weigeren aan bepaalde oefeningen mee te doen.

Gun jezelf een mooie tantrische ervaring. Durf je wel te laten uitdagen, want hoe eng het misschien lijkt, het opent nieuwe werelden.

Meer lezen over tantra?

Consulteer de bibliografie

TOP

Delen: